Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

1. indipes

indipes New Member

Відповідь: Гомеопатія

Для того, щоб вас лікувати навіть від грипу гомеопату потрібно знати, яка ви людина, до чого ви схильні, як переносите жару/холод, ну і далі по списку питань на першому прийомі у гомеопата. Але гострі випадки гомеопатія лікує ефективно

2. vushnevsjka

vushnevsjka New Member

У мене питання до Віктора Петровича. Я лікую у вас свою дитину від астми. Крупинки приймаємо майже місяць. Раніше в нього були приступи від фізичної активності,мав хрипи та кашель. Ось вже другий день хрипить без причини,навть коли спокійний. Приступ виглядає так:починає кашляти потім хрипить,але задишки майже не має,десь через 10-15 хвилин затихає. Скажіть будь-ласка,чи це нормально? Чи ,можливо ,це погіршення хвороби і як діяти далі?

3. Wiktor

Wiktor New Member

Думаю, що ви можете звернутись до мене з таким питанням на прийомі, написати мені на електрону пошту, приватне повідомлення в цьому форумі, чи подзвонити по телефону і т.д. Чому ви задаєте це питання мені в форумі? Я не можу на нього відповісти, так як навіть не знаю хто це до мене звертається, бо ви тільки почали лікування.

4. jantarna

jantarna New Member

Чи можна за допомогою гомеопатичних препаратів зупинити падіння зору у дитини, і відновити зір?

5. Wiktor

Wiktor New Member

Важко відповісти однозначно. Має бути консультація, щоб визначити всі особливості.

6. jantarna

jantarna New Member

Чи можна приймати гомеопатію здоровим людям, наприклад з метою профілактики грипу? Це підбирається індивідуально, чи існують якісь препарати "для всіх", що зменшать ризик захворіти на грип, що скоро вже до нас прибуде?

7. Smorodynka

Smorodynka Member

Хто звертався до Дехтярової Лариси Миколаївної?Прочитала всю тему, бачу, що відгуки про неї досить різні. Кому вона допомогла?

8. Злата

Злата Well-Known Member

чи допоможе гомеопатія у лікуванні розсіяного склерозу?

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я у неї лікувалась майже рік. Мінус - великі черги, і година, на яку ви записані часто посувається на 1-3. Сама лікар має досить специфічний характер, буває різкою, але по відношенню до себе хамства не відчула. Правда, на якусь пані вона так кричала, що було чути в коридор - не знаю, чи зважилась би на наступний візит, якби була на її місці.
    Що стосується самопочуття - однозначно краще. Сказати точно, що це наслідок гомеопатії не можу, бо паралельно весь час приймаю звичайні ліки, але покращення настало десь за місяць після першого візиту до гомеопата.

10. Solomi

Solomi New Member

Я Вам задавала питання в ПП ,про те як попасти на прийом - Ви, шановний, проігнорували....

---------- Додано в 09:27 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

теж цікавить, чи можна лікувати міопію, чи спазм акомодації?

11. Wiktor

Wiktor New Member

Я терпляче відповів на всі ваші запитання, але на останнє вирішив не відповідати і припинив розмову. Пошукайте собі іншого лікаря.

12. bajda

bajda New Member

мы тоже лечили ребенка гомеопатией от аллергии , препаратами Хеель , ему не помогло , а я лечилась от ангины и мне помогало

13. Margot

Margot Well-Known Member

мені особисто гомеопатія не допомогла,а маму мою просто спасла.Я лікувала непліддя,не допомогало ніц-ні гормони,ні горошинки.Допомогла молитва.Мама мала великі проблеми з підшлунковою,міому матки-зараз все чудово,міома зникла,підшлункова впорядку.Їй допомогла гомеопатія і голкотерапія.

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

14. bibizyanka

bibizyanka New Member

Я лікувалась Хеель препаратами два місяці - приймала Лімфоміозот, Метроаднекс-ін"єль, Гінекохель. В мене останні 1,5 роки страшні ПМС - і болі внизу живота, і нудить, і слабкість - цілий набір)).Скажу чесно - мені допомогло, ненадовго правда. Кілька циклів не було жодного ПМС, жодних болей внизу живота. Я би навіть знов пройшла такий курс. Зараз час від часу буває погано - це вже організм напевно потребує гормональних змін, тобто вагітності - і сподіваюсь усе само налагодиться.

15. Wendy

Wendy New Member

З гормональними збоями і ПМС раджу звернутись до Віктора Петровича,правильно підібраний конституційний препарат вирішує багато проблем,знаю з власного досвіду...

16. landscape

landscape New Member

Я мала "щастя" знайомства з Дехтярьовою. Сказати що в неї специфічний характер це дуже культурно, цей лікар може дозволити собі верещати на вас за ваші ж гроші(перший прийом 5 років тому коштував 200 грн). Якщо ви не дай Господь зробили дитині прививку то ви безголова, безвідповідальна мачуха з рибячими мозгами і якщо у вас хвора дитина то в тому тільки ваша вина, бо це є наслідком прививки. Виписавши ліки вона передзвонює в аптеку і дізнається чи куплені вони, очевидно має %. А коли я подзвонила до неї у неділю, бо дитині було дуже погано і лікування не допомагало то відповідь була така ЦИТУЮ "до мене у неділю дзвонять якщо вмирають". Традиційну медицину вона не визнає. Але це не було би так печально,якби не один факт, коли у її дорослого сина була ангіна, то цей чудо лікар чомусь викликав лора і зі спокійною душею давала синові антибіотик............

17. Lira

Lira Member

згідна на всі 100%. Віктор Петрович мій спаситель в цьому питанні... і не тільки в цьому...Головне- мати терпеливість дочекатися позитивних змін і пройти через кризу. Але від нього я отримала всебічну підтримку, коли мені не було з ким поговорити. Він витримав мою приховану істерику і з незворушним спокоєм провів мене через дуже непростий місяць в моєму житті. За що я йому безмірно вдячна.
    Він просто унікальний спеціаліст і не шкодую що після тривалих сумнівів і роздумів змінила свого гомеопата. Вікторе Петровичу- я Вам це писала і повторюся тут- Грандіозне Дякую

18. Wiktor

Wiktor New Member

:)

Будь-ласка. Завжди готовий помогти. В тому є покликання лікаря.

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Те, що робить цей лікар, до гомеопатії має досить далеке відношення. Гомеопат призначає пацієнту тільки один препарат одночасно. Призначення 6-8 препаратів за раз, як робить п. Дехтярьова, то не гомеопатія, а посимптомна алопатія (звикла медицина) гомеопатичними препаратами.
    Важко то з чимсь порівняти, але приблизно то щось таке, коли хтось кидає в перехожих камінням, то ми кажемо про нього, що це хіба муляр, бо то ніби мулярі мають справу з каміннями.

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ну це просто смішно, як ви собі то уявляєте, в аптеці ж прізвища не питають, і рецептів вона не дає. як вона може знати чи ліки були куплені? Крім того вона радить, якщо є можливість, то купляти горошки в Києві або Одесі. Всі гомеопатичні аптеки Києва і Одеси платять % Дехтярьовій?

цікаво, десь не більше 4 років тому я платила щось 120 грн, а за повторний 90. Так само платили і мої знайомі.

Ну і ні на мене, ні на моїх знайомих вона ніколи не кричала.

звідки такі дані, ви точно впевнені що це так?

20. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

мене неодноразово в аптеці запитували, хто призначив препарат. але то давніше було.