Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

1. Ksju

Ksju Well-Known Member

Відповідь: Гомеопатія!

З того моменту як почали лікуватися в гомеопата - ні :radist:

• Подобається Подобається x 1
  2. Marianka

Marianka Well-Known Member

Наразі не вживаю, як що щось болить чи захворіла ( не дуже серйозно) просто дзвоню і вона по телефону мені каже, які таблетки треба поприймати, якщо ж серйозніше приїжджаю до неї на прийом.
    Згідна, щоб лікуватися в гомеопата краще спочатку почитати собі декілька статей, що таке гомеопатія взагалі і як за її допомогою лікуватися..слід зрозуміти це не є таблетка аспіріну чи якогось знеболюючого, тобто за 5хв вона не знімить вам температуру, ефективність вашого лікування залежить від вашого бажання + дієти, яку як правило гомеопати призначають разом з гомеопатичними засобами..

• Подобається Подобається x 2
  3. Ksju

Ksju Well-Known Member

Дієта при гомеопатії необов"язкова.
    Але цікава річ....наше харчування в сім"ї з моменту лікування гомеопатією само помінялося в кращу і кориснішу сторону ))) Хоча нас нукого ні в чому не обмежували ))

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. нталька

нталька Well-Known Member

Скажіть мені ще раз :) хіба т-ра 39.2 - 39.8 це нормальне явище при прийомі гомеопатії? І чи є можливість, що все-таки отримаєш бронхіт, приймаючи ГЛ своєчасно? Бо у мене особисто настав момент, коли гомеопатія некласична під питанням. Чи то довіра до такого лікування.
    а з класичним гомеопатом не виходить зконтактуватись.

5. Tasia

Tasia Well-Known Member

Залежно, що Ви розумієте під некласичною гомеопатією.. Наприклад, хелівські препарати - це взагалі просто гомеопатично динамізовані ліки, як мені пояснювали.
    Щодо температури, то гомеопатія як система дуже вітає такі речі і вважається, що чим сильніші прояви хвороби, тим краще, особливо зовнішні (піт, жар, навіть пронос..). Друга справа, наскільки кожній конкретній людині важко таке терпіти і чи не вартує трохи знижувати такі симптоми іншими негомеопатичними ліками.
    Медицина ж загалом (алопатія) воліє чим поскорше "задушити" такі неприємні симптоми для людини (типу скоріше збити температуру чи припинити пронос), що відразу дає полегшення але в перспективі створює для організму купу проблем.
    Отак коротко. Загалом же такі питання набагато складніші. Навіть питання, яка гомеопатія класична.Наприклад, я можу прийняти декілька гомеопатичних препаратів за день і це вважається в рамках класичної гомеопатії. Моя ж мама вважає, що треба розчинити одну крупинку мало не у відрі води :) і приймати дуже рідко. Але вона визнає, що то дуже залежить від віку і особливостей конкретного організму.

О, помітила ще одне ваше питання.. Так, є можливість що все почав вчасно приймати і хвороба все одно перейшла в сам розгар. Це значить, що в імунної системи не було сил обірвати хворобу і вона все таки має пройти повний цикл (але по ідеї, з гомеопатичними ліками так буде легше). Ще є можливість просто ВИКЛИКАТИ штучно симптоми хвороби, якщо прийняти непідходящий препарат, особливо у високому розведенні (в мене таке бувало). Але тоді такі симптоми за день два минають.

• Подобається Подобається x 4
  6. нталька

І знову цікавить питання наскільки менше стали хворіти ваші діти? Чи можете з впевненістю сказати, що так, гомеопатія допомогла зміцнити організм дитини. Діти не хворіють.
    А чи значить, що приймаючи ГЛ діти не захворіють кашлюком чи вітрянкою...? чи ГЛ просто допоможуть легше протікати хворобі?

Щодо вилікування серйозних хворіб. Знаєте такі випадки? Наприклад, гомеопат каже, що можна пожна позбутися діабету першого типу. Чи хтось таке десь читав? Бо для мене це звучить схоже до того, що у вас відросте ампутомана кінцівка.

і стосовно дієти. Напишіть, будь ласка, що саме не рекомендував ваш лікар споживати при гомеопатії.

7. Олька

Олька Well-Known Member

Дівчатка, ще раз прошу дати координати лікаря, що приймає на сихові (напишіть в ПП будь-ласка!)

8. нталька

стосовно того, що не варто приймати при гомеопатії читала різні версії. В одних пише, що трав і відповідно фітоліків не можна. В інших, що цілком можна суміщати. Один лікар каже, що навіть ромашкового чаю не можна, а інший, що чай можна :), а лише не бажано сильнопахнуче (типу м.яти). А як щодо цитрусових?
    А для дорослих кава - взагалі ніколи не можна, якщо ти на ГЛ?
    Поділіться, будьласка , вашим досвідом.

9. Tasia

Tasia Well-Known Member

З мого практичного досвіду:)
    Ромашковий чай ТОЧНО не можна. Там щось дуже сильнодіюче (мені мій гомеопат розказувала) . про м"яту то саме. Інші трави також бажано не заварювати. Багато гомеопатичних ліків роблять саме з трав, і може бути у вас взаємодія. Взагалі у трав і гомеопатії принципова інша дія, краще то не поєднувати, але якщо чесно, то я деколи і поєднувала, принаймні кріп, фенхель заварювала при шлункових проблемах і пила разом з гомеопатією і нічого не ставалося.
    Каву, чай, алкоголь, все таке інше можна в розумних кількостях (якщо ви до того все це і вживали). Якщо ви ніколи в житті кави не пили, а тут почали, тут взаємодія і почнеться чорт зна яка.Моя мама взагалі кавоманка страшна, п"є по 50 раз на день і гомеопатія від того на неї менше не діє. Цитрусові я теж їм, і мама їсть, і все нормально.
    Щодо серйозних випадків виліковування теж розкажу тільки з свого життя : у мого чоловіка на руці розмокталася кістна киста, яку казали однозначно вирізати. В мене пройшли майже повністю гнійні ангіни (тонзиліт). Раніше було до 8 раз за зиму.

[COLOR="DarkOrange"]От ПМС і важкі місячні ніяк не піддаються. Але я вважаю, що то певно, вже проблема більш психологічна.....[/COLOR]

10. Галченя

Галченя Well-Known Member

Поділіться, будь ласка, чим конкретно ви вилікувались:clapping::clapping::clapping:.
    Мене вже домучили хронічні болячки горла:8:. Точно не знаю що саме в мене, але позбавитись від того просто мрію. Почалось все десь в 2002р. І досі не можу "вилізти":confused:.

11. Tasia

Tasia Well-Known Member

Лікувалася гомеопатією:) Назви давати не буду, бо тут уже неодноразово писалося, що гомеопатія - річ суто ІНДИВІДУАЛЬНА. Конкретніше Вам тільки гомеопат може підібрати Ваш конституційний засіб. До речі,мені цей тонзиліт найперше став проходити з усіх хворіб.

• Подобається Подобається x 3
  12. нталька

Я так зрозуміла, з того, що мені лікар казав, що трави, кави.. можуть бути антидотом, просто анулювати дію гомеопатії. Про шкідливу взаємодію ще не чула.
    Ну але я ще тільки почала цікавитись гомеопатією.
    Щодо пласмасової чи деревяної ложки, а чому не можна звичайну? (ніде ще не читала такого, і лікар не згадував)

13. Tasia

Tasia Well-Known Member

Трави і т.д. справді дуже можуть взаємодіяти, але насправді сучасні гомеопати (як живі люди:) ) розуміють, що дуже важко буде людині не пити кави, не їсти апельсинів і т.д. роками. Зрештою, і звичайний чай - це трава...
    Теорія антидодів дуже складна, була навіть якась спеціальна конференція в СпБ про то, чи можна вживати каву і гомеопатію.. До єдиного висновку не прийшли:)
    Шкідлива взаємодія я розумію це так - що ви наприклад приймаєте Хамомілу (гомеопатичну ромашку) і чай ромашковий одночасно собі п"єте. Чорт його зна, що тоді ваш організм собі подумає...
    Залізною ложкою не можна, як так зрозуміла, бо там є мікрочастинки металу, які теж як би можуть бути антидотом. Взагалі не так складно пластмасову знайти... Я особисто, коли гублю свої пластмасові, то мішаю шприцем (без голки). Я так і в кота гомеопатію заливаю - отим шприцем:)

14. Радість

Радість Well-Known Member

В нас десь продаються книжки по гомеопатії? Бо ми також почали гомеопатичне лікування, а там стільки різних нюансів! Хотілось би почитати про них.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Читала, що пластмасовою теж не можна гаряче мішати, бо виділяє канцерогенні продукти...кажуть срібною найкраще:confused:

16. нталька

гарячого там і не треба. :)

17. Tasia

Tasia Well-Known Member

для Радість
    http://www.lib.ru/NTL/MED/HOMEOPATIA/
    Отут є пару книжок (звичайно, досить древні і дві з них тільки висококваліфікованим спеціалістам потрібні). Попробуйте почитати Іванову, там можна зрозуміти, хоча опис препаратів - не дуже.
    В темі про критичні дні я давала також посилання на сайт, де є багато корисних статей і більш "попсово" все розжовано

• Подобається Подобається x 3
  18. sunny_annie

sunny_annie New Member

Доброго дня, я тут новенька, зайшла сюди, бо дуже цікавить тема гомеопатії, власне, у лікуванні дитини. Думала звертатись до лікаря, що на В.Великого приймає, але почитала тут на форумі не надто зхвальні відгуки :no:
    Потім знайшла Ваше повідомлення про гомеопата на Сихові. Чи могли б Ви дати координати його координати?
    дуже дякую

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Дадуть, напевно, але...
    Краще на форум писати Форумові, а в Приват - форумлянинові.

20. Радість

Радість Well-Known Member

Дівчата з Сихова, може хто має Кальціум карбонікум. Нам лікар тільки що назначив, хотілося б вже сьогодні прийняти, а в центральну аптеку з малою їхати не хочеться. Дайте нам 5 крупинок хто може :girl_smile: