Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

1. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Відповідь: Гомеопатія.

Ми теж почали ходити до гомеопата. На перший раз нам виписали одну дозу ліків, яку Катруся має випити один раз. Але я не зовсім уявляю собі як то вона має потримати ті гранули під язиком,якшо їй на разі два роки і вона того не зробить точно. Підкажіть будь ласка може чи є якийсь спосіб приймання тих ліків для дітей?

2. фіона

фіона Active Member

Приймати гомеопатичні горошки можна в розчиненому вигляді. Але це в гострих випадках, розчиняється 1 горошинка на 10 грам води, посуд має бути керамічний ложка пластмасова або дерев’яна, можна ту водичку трошки покалатати, ніби збити, я десь читала, що так посилюється ефект від ліків. Я малій теж давала в 1 рік і 7 місяців горошки, вона їх жувала - нічого страшного, ефект був. І зараз їй 3 роки все одно вона їх розжовує. В гострих випадках, я даю розведення на воді, кожні 15-20 хв. інколи 10 хв.

3. Lerusja

Lerusja Member

Ви можете розвести 6 горошків у чайній ложці води і дати дитині .Я так давала своїм дітям навіть одразу після народження.

4. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Мирослава! Якщо маєте телефон вашого гомеопата, то краще подзвоніть і запитайте. Я доні розводила 3 крупки у воді і вона це потрохи пила з свого горнятка, але так нам лікар сказав зробити.

5. olena

olena New Member

Розведіть ліки у воді 1-2 чайні ложки,та при цьому не застосовуйте ніяких металевих предметів.Мені сьогодні лікар казала розвести у пляшечці,а оскільки мій хлопець з пляшечки не п'є,дати випити з керамічного горнятка.

6. Myroslava82

Випили ми то лікарство одноразову дозу і вже ввечері мала почала кашляти сильніше і плямка її розчервонілася страшно. Тому я хотіла ше спитати чи можливо що то загострення і воно є початком виліковування?
    П.С та гомеопатіє є новою для мене, тому знання мої тут дуже базові

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мені здається, що загострення це нормально, принаймні я про це читала. В ідеалі хвороба має йти ніби у зворотньому напрямку і пройти всі стадії.
    Але потрібно слідкувати, от наприклад був сильний кашель, він пройшов, але з*явилася висипка. Це вважається добре. Хвороба почала виходити. Якщо навпаки то значить щось пішло не так. Хвороба пішла глибше. Я це все повичитувала в неті. Але я не гомеопат, і навіть не лікар. Вам найкраще проконсультуватися з лікуючим лікарем, він вам все розкаже.
    І ще ведіть зошит де записуйте дати і те що відбувається з дитинкою, вклеюйте туди всі аналізи, якщо щось робили і т.д. Одним словом зробіть мед карточку.
    Бо коли прийдете на наступний прийом можете чогось не згадати, а так лікар все буде бачити, а це важливо.

8. Laskava

Laskava New Member

Ми свого часу за допомогою гомеопатичних горошків вилікували кропивницю у малої, коли їй було 1,5 рочки. Нам тоді пощастило на прийомі в обласній лікарні випадково потрапити до гарного лікаря - досвіченого алерголога-гомеопата. Пили горошки за схемою, яку вона нам дала, протягом місяця. З того часу не згадували про цю хворобу.

9. Myroslava82

А скажіть чи хтось лікував вітрянку гомеопатичними засобами? Завтра я буду телефон обривати лікарю, але сьогодні вже переживаю і не знаю чи то летіти зранку до звичайного педіатра чи все таки до гомеопата?

10. Олька

Олька Well-Known Member

А для чого вітрянку лікувати?????????? Мажете зеленкою (або я мазала мурашиним спиртом) і даєте протиалергенне (наприклад діазолін) і все!!!!!!!

11. Myroslava82

Ну але питання в тому чи є якийсь гомеопатичний "діазолін"?

12. Esma

Esma Member

Мала проблеми з оком, був такий момент критичний що або в лікарню на місяць (вже один раз так відлежала) або шукати інший варіант. Подруга порадила сходити до лікаря-гомеопата (лікує тими цукровими горошинами,але він їх заряджає на компютері). Він мені відразу чітко встановив діагноз, я його знала..але наперед не казала, бо хотіла впевнитись. Потім призначив пити ці горошинки...в порівнянні в класичним лікуванням ( антибіотик+ гормон) - це був рай! За три дні в мене відновився зір, впала температура, болі - всі симптоми загострення! А от повністю вилікуватись я не змогла....на результат потрібно чекати не один місяць,а ті горошинки розряджуються при вкл. електропристроях, мобільних, wi-fi..
    Я цьому методу довіряю, тому що в критичних ситуаціях - найкращий метод обійтись без хімії. Для прикладу у вагітної подруги за 4 години з тими горошинками знизилась температура з 38,5 до 36,6.

будьте здорові!

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Як виглядає це заряжання?

14. kucheryaska

kucheryaska миється в бані

Ніяк не заряджається,просто різні гомеопати практикують різні методи.Один візьме зразу купу грошей і напише рецепт в гомеопатичну аптеку,а другий буде брати потрошки,але щоб за ліками ви приходили саме до нього і почастіше. Тому й каже таке.Я мала перший варіант,лікувала малу в Голови спілки львівських гомеопатів,і вона ні разу не казала про зарядження.. Ви ж не думаєте ,що в аптеці нема компів і моб.тел. :girl_cool:
    А взагалі підтримую-лікування хороше,особливо чогось хронічного. тільки пам"ятайте-не все лікує гомеопатія,я мала "щастя" дуже сліпо вірити...

15. Esma

Esma Member

Медичної освіти у мене нема, тому описую з погляду пацієнта.
    Приходиш до нього і він нажимає металевим пристроєм (схоже на ручку) на точки на руках і ногах. Компютер визначає силу активності кожної точки. Якщо чесно, я це пояснити не можу...але мій складний діагноз він визначив 100% та ще й з уточненнями. То для мене загадка :) Коли все визначено, тоді він вибирає на компютері з списків медикаментів і перевіряє "силу" точки спільно з медикаментами. Якщо ситуація покращується - залишає медикамент в списку, а якщо змін немає або занадто малі -виключає з списку. Потім він засипає ці горошинки в металеву коробочку...і прописує туди той список медикаментів,Які він рекомендує для вашого одужання. От саме його цукрові крупинки розряджаються! І як це не дивно,але я завжди відчувала коли вони розрядилися.

Лікарю цьому довіряю, бо як я вже писала..при загостеннях -результат дуже відчутний!

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Про те що крупинки "розряджаються" - я вела мову не про всіх,а лише про того лікаря,якого відвідувала. Я лише поділилася своїм досвідом,і зовсім не претендую бути порадницею:),але разом з тим вважаю неправильним те, що ви узагальнили всіх гомеопатів під 2 методи роботи. По одному представнику не судять усіх решту.

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

Не знаю дівчата, але я лікувалася тією гомеопатією, тими зарядженими крупинками і цілою купою трав"яних настойок і таблеток більше ніж півроку, а ще й одночасно проходила курс голкотерапії раз в місяць, але результату не відчула ніякого .... можливо мене воно не брало :ninja:

17. Радість

Радість Well-Known Member

Dolche , Ви не тією гомеопатією лікувались. Трав"яні настойки більше до народної медицини відносяться, але ніяк не до гомеопатії. Про "заряджені крупинки" я вже мовчу.

18. Dolche

Dolche Well-Known Member

А чому ви так вважаєте, наприклад той же ременс він гомеопатичний засіб на травах. І таких препаратів безліч... А лікувалась я у досить відомій клініці в Луцьку.

19. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Ременс-це комбінований гомеопатичний препарат компанії Бітнер, такі ж препарати випускають нель і Біоноріка, але для класичних гомеопатів-це алопатія.Нічого особисто проти таких препаратів немаю, мені вони неодноразово допомагали. Але таке змішування настоянок і якихось заряджених крупинок, не тільки немає відношення до класичної гомеопатії, але й може нашкодити організму

20. Myroslava82

Наш гомеопат лікує методом гомеопатичних типів: моя мала наприклад є типом лікоподію, тобто ці ліки є основними її ліками і при гострих станах я маю давати лікоподіум впершу чергу. Отаке я зрозуміла наразі з того гомеопатичного лікування. А ви шось таке чули?