Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

1. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Гомеопатія.

Наш також чомусь визначив, що моя мала ликоподіум. Де він в ній то знайшов, я не знаю. Але те, що воно допомогло, то факт.

Останнє редагування: 17 Березень 2010
  2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дуже прошу написати координати лікарки з Вол. Великого. Хворію вже 5 місяців, не можуть встановити діагноз. Лежала вже в лікарні на Броньовій, і в Жовтневій у Києві. На традиційну медицину вже не вистарчає ні грошей, ні здоров'я. Чи допомагає гомеопатія при онкодіагнозах, чи лікарі не беруться за такі випадки? Буду вдячна за всі поради!!!

3. Радість

Я б дуже не радила при онко звертатися до гомеопатів. Якщо це точно онко, бо ви пишите, що не можуть встановити діагноз. З онкозахворюранням час є дуже важливий. А гомеопатія розрахована на досить довгий термін лікування. А якщо не допоможе? А якщо не той препарат підберуть? А час не повернеш.

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я хотіла б здійснювати лікування паралельно. Онко точно не встановлено. Лікарі підозрюють, але біопсія не злоякісна. Можливо хтось може порадити ефективну діагностику (тільки не аналізи). Ми вже розглядаємо варіант діагностики в Німеччині, але ціни там від 1500 до ......євро ( це без форсмажору). Труба!

5. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Мені лікар пояснювала, що лікоподіум (плавун по нашому) це рослина, яка допомагає організму боротися з всіми можливими болячками. Можливо дітям якраз і нічого іншого не треба?
    А от мені сказала, що я графіт. На разі лікування я тільки почала і результату поки не чути. Сподіваюся, усе попереду. Я вірю в гомеопатію.

6. natka75

natka75 Well-Known Member

Мирося,а це що таке?

7. Myroslava82

Толком не знаю, але в інтернеті знайшла таке: Предрасположенность к болезням: Кожа. Ногти часто подвержены грибковым заболеваниям. Замедленный метаболизм. Самые обычные болезни могут приводить к повышенной чувствительности кожи в уголках рта, к истощению, к появлению зловонного дыхания, к кровотечению носом, к появлению ячменя, а так же вызывать тошноту и рвоту.
    Я не зовсім з тим згідна, але час покаже.

8. Gluckoza

Gluckoza New Member

У меня часто болеющий ребенок.и вот одна моя знакомая,уже на пенсии врач гомеопат,раньше работала в Чернобыльской больнице.Посоветовала мне лечения гомеопатией одной с недавней появившейся фирмы в Украине "Тенториум".Это не бады,а натуральная продукция на основе меда,прополиса,маточного молочка и травах,тоже в горошинках.я раньше не особо в это верила.но моя подружка вылечила подагру,а ребенку хронический бронхит.Вот и я сейчас начала давать ребенку для повышения иммунитета и для здоровья верхних дыхательных путей.Эффект скажу после 3-х недель. кого заинтересует,есть информация в нете или мне в пп .

9. Радість

Ми також малим даємо ті драже. Купили "Чорниця", воно більш на зір направлене, ну і крім того має загальноукріплюючу дію. Не знаю як воно на справді укріплює, але написано гарно:girl_cool:.

10. Myroslava82

Відповідь: Гомеопатія

Скажіть а їх можна просто купити чи то має лікар приписати?

11. Радість

12. Gluckoza

Gluckoza New Member

Тенторіум можна приймати і без ради лікаря, там у них теж є лікар, який все розповідає ,а також під кожним гомеопат.препараті написана як, що в яких дозах і для кого.В аптеках їх не дістанеш, лише знаю, що є в одній спеціалізованій аптеці за містом, але ціни вищі, ніж брати з фірми.По аптеках вони не поширюють, щоб не було підробок.Но будь-яка лікарка гомеопат 100% знає про цю фірму і теж може вам дати пораду.

13. Lira

Lira Member

Я свого сина лікую від грудня в гомеопата Олени Іванівни Вільшанецької на Мазепи. Результати дуже відчутні, напевне тому що в дитини організм ще не "захламлений" різним непотребом і швидше реагує на все. Але реально покращення наступила зразу у багатьох напрямках. Наша основна проблема була- алергія і незрозумілі болі в животі, які ми чим вже і як не лікували (дойшло навіть до ковтання зонда). Я справді дуже задоволена.

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це не гомеопатия, якщо вірити тому, що написано на їхньому сайті, навіть не позиціонується як гомеопатія.

15. Gluckoza

Gluckoza New Member

А що для вас э гомеопатія ?Різні трави+мед,це для мене гомеопатія.Я не вірю тому що пишуть,а радилася з лікарем і вже бачу хороші результати

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну хіба для вас :) Але так для загалу, то трави і тим більше мед - аж ніяк не гомеопатія.
    Не піддаю сумніву результати лікування. Просто препарати Тенторіума не мають жодного стосунку до теми "Гомеопатія."

17. Радість

Більше підходить під категорію "Народна медицина". Бо дійсно, гомеопатія то зовсім інше.

18. mysha

mysha New Member

Старшого сина теж деякий час (3 місяця) лікувала в Дєгтярьової. Зараз перший прийом коштує 350 грн., наступні по 300 грн. В малого - бронхіальна астма (аллергічна), після того, як ми звернулися до Дєгтярьової - йому стало набагато гірше. Якщо до звернення в нас був 1 бронхоспазм на місяць, то на 3му м-ці лікування - 2 бронхоспазма на добу. Жодного разу я не змогла припинити бронхоспазм за допомогою гомеопатії, тільки з вентоліном. Дитину посадили на жорстку дієту: молоко- не можна, м"ясо -не можна, компот - тільки з сушених яблук без цукру (ніяких соків), печінка - отрута, смаженого і бульйонів - теж не можна. Можна: риба (бажано хек), овочі, каші без молока, картопля. З солодкого: тільки те, що зробила сама вдома, з фруктів - тільки банан і яблуко. З магазину не можна навіть сухарів - сухарі треба робити самим. А дитині все гірше і гірше!
    Черги дійсно великі: до назначеного часу легко накидайте 2 години і приїзжайте. Коли привозиш дитину в гострому стані - деколи немає куди її посадити: тримаєш її з температурою і виносиш в туалет вирвати:girl_devil: Погано, що не можна подзвонити - тільки смс-ки.
    Наприкінці 3-го м-ця я не витримала і почала шукати іншого гомеопата. І чого я раніше не зайшла на цю гілку???:girl_cray: Від декількох людей я почула про "того гомеопата, що на Сихові" Чому ніхто не каже як його звати? Адже про нього пишуть тільки хороше. Отже, Віктор Петрович!!! Дякую усім, хто допоміг мені його знайти. Я привела малого до нього з бронхоспазмом (після лікування в Дєгтярьової). Це був наш перший і останній бронхоспазм в цього лікаря. Вже пройшов місяць.
    В Дєгтярьової ми пили 5 разів на день по 6 крупинок, т.б. 900 крупинок в м-ць, а Віктора Петровича 5 крупинок :eek: 1 раз м-ць. Він дозволив нам їсти все (в межах розумного), навіть шоколад, соки, піцу, кетчуп, фрукти.
    П.С. Ті знайомі, що нам порадили Дєгтярьову, лікуються в неї вже більше 2-х років. Останній раз, коли я з ними розмовляла, вони мали бронхоспазм від квашеної капусти :sad:. Хіба може бути аллергія від дом. квашеної капусти? Якась маєчня...

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А скільки коштує прийом у Віктора Петровича, як у нього з чергами, і як часто треба ходити на прийом, наскільки легко до нього додзвонитися?

Я лікуюся у Дехтярьовї. Жалітися гріх. До мене вона жодного разу не кричала, завжди була привітна, хоча я від багатьох чула протилежнне. Одним словом враження від неї у мене дуже позитивні. Та й результати лікування є.

Але мене насторожує та кількість припаратів які я приймаю, це як мінімум три-чотири, рано і ввечері, або рано в обід і ввечері і т.д. Одним словом горошків масса. Ходжу раз на півроку.
    Дівчатка, а чому треба приймати тільки один припарат? Чому неправильно якщо припаратів кілька, навіть якщо вони допомагають? Як довго треба ходити до гомеопата? Мене вже, ніби, нічого особливо не турбує, а лікарка все-одно призначає прийом через півроку?

Одним словом я остаточно запуталася:girl_cray: Може б і пішла до того гомеопата на Сихові та боюся, що якщо він мені не підійде то вже не зможу повернутися до Дехтярьової. А вона мені все-таки допомогла, але та купа горошків.... От так я мучуся вже кілька місяців. Дівчата, допоможіть. Розкажіть хто що знає. Порадьте щось :girl_flag_of_truce:

20. Myroslava82

Я лікую малу від фарингіту і даю кожен день інші горошки: напевне все таки можна приймати кілька препаратів одночасно. Але ми тільки почали тому про результат говорити ше рано.