Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

1. Радість

Радість Well-Known Member

Відповідь: Гомеопатія

Черг нема, записує на прийом на конкретну годину, дозвонитись легко коли він в Україні. На прийом ходити треба раз на місяць. Скільки місяців ходити залежить від випадку.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А скільки коштує один прийом? І що робити коли консультація лікаря потрібна вже сьогодні, а не через деякий час як призначено? Як тоді до нього попасти?

3. Радість

Радість Well-Known Member

Рік назад ціни були такі: перша консультація 200грн., подальші 100грн. Він дає свій мобільний на випадок термінової консультації.

4. mysha

mysha New Member

Ціни такі і залишились. Була на прийомі 2 тижні тому.

У Віктора Петровича - це не проблема, якщо він є у Львові. Якщо відсутній - аська і скайп.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

Треба приймати один препарат тому що це принцип класичної гомеопатії. Гомеопат повинен підібрати один препарат, враховуючи дуже багато факторів. Дєгтярьова лікує як аллопат, але гомеопатичними препаратами (кожну знайдену болячку окремим препаратом, а не організм в цілому).
    В нашому випадку - ходити до гомеопата доведеться довго (бр. астма), а знайомим з атопічним дерматитом казали кілька місяців.

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А припарат щомісяця змінюється чи постійно один і той самий?

6. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Це злежить від того, наскільки підійде вам препарат

7. bora

bora Well-Known Member

Ого скільки сторінок. А допомога ворожок теж тут?
    Не ображайтесь, але не змогла б лікуватись тим, що немає жодної доказової бази. Ще людина може вилікуватись сильною вірою - але воно все одно має під собою серйозне наукове підгрунтя, лікарям відомо - що надія робить дива.
    Але мухомори... Так ніби потрапила в інше тисячоліття...

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, а сезонну алергію не пробували гомеопатією штурмувати???

всі таблетки вже пеерепробувало, забила на них далеко і глибоко і років два навіть не пхаю в себе ту гидоту,але мучитись все літо теж досить важко (алергики мене розуміють :) )

9. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Ви про що? І яке відношення лікар-гомеопат має до ворожок? Це такий ж лікар і з таким ж дипломом як інші "звичайні" лікарі, але має більш ширші знання в плані гомеопатії, якщо потрібно він скерує на обстеження чи хірургічне втручання. Та і дедалі більше традиційних лікарів назначають гомопатичні препарати, багато з них працювали за кордоном.

10. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

трішки підправлю.
    Якщо простуда йде за звичними симптомами з високою температурою, нежитем і всіма красотами і нормальним психологічним станом, її здебільшого просто не лікують. Організм здатен з цим впоратися. Якщо температуру організм переносить важко, то стан полегшують спершу немедичними засобами - пиття, теплі компреси на місця вхходу судин (ліктеві і колінні згини, скроні). А якщо це не допомагає - призначають ситуативно гомеопатію в невисоких потенціях.
    Як це роблять дітям, можна глянути тут. Але якщо ви в цей час "на препараті", лікуєте якусь хронь, то без припису лікаря в жодному разі, бо може статися, що "ситуативний" препарат є антидотом конституційному.

11. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

І я спочатку не вірила. Але коли бачиш, шо дитині від того краще, а інші радять тільки антибіотики, то хоч не хоч віриш. Та й по великому рахунку Шо має під собою серйозне наукове підгрунтя? Вчені суперечать один одному самі.

12. mysha

mysha New Member

Особливо 5ти річна дитина :girl_smile:

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Приходиш в поліклініку, щоб вияснити аллергічний чи застудний кашель в дитини, виходиш зі стандартним рецептом: гормон, антибіотик, спазмолітик, сироп від кашлю, таблетки для розсмоктування...:suicide:

13. Morganer

Morganer New Member

Скажіть будьласка мені нормер телефону і аські Віктора Петровича.
    А він взагалі приїжджає додому , якщо його викликати?

14. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дівчата, стикнулась з таким питанням. А як церква ставиться до гомеопатії? Бо виявляється мою маму священник на сповіді питав чи часом не користується гомеопатією...

15. Ука

Офіційної позиції церкви немає. Окремі священики є противниками гомеопатії, в той же час гомеопатію практикує активно одна з сестер в клініці Шептицького (УГКЦ).
    Серед православних святих є такі, що лікували гомеопатією.

16. bora

bora Well-Known Member

Всі ми знаємо рівень освіти сьогодні. На жаль. Такий рівень присутній очевидно серед "лікарів-гомеопатів" (де таких випускають?). Для мене це не привід не знайти нормального лікаря, а шукати засобів дію яких пояснити ніхто не може.
    Я знаю як в нас все зле. Маю знайому якій не могли поставити діагноз - бо в Україні просто немає потрібних реактивів та обладнання. В іншій країні її успішно лікують (не гомеопати звісно).
    Маю випадок дивної хвороби в родичів. Де з дитиною тільки не звертались. І ніхто досі не допоміг. Вже 2 роки вони сидять на гомеопатії. Для них це остання надія, тому відрадити їх не можу, тільки періодично лікарів приводжу. Суми в небагатої сім"ї на ці засоби йдуть шалені. А поліпшення нуль. Однак, лікар настільки психологічно їх зробив залежними від нього, що вони просто бояться перестати приймати ці препарати. Але без них було ТЕ САМЕ! В світі надто багато маніпуляторів свідомості які роблять на тому гроші. Тому просто на віру я не можу лікуватись. І тішусь що моїй сім"ї в часи відчаю вистарчило глузду зробити операцію. Про успіх ттакого лікування ми чомусь мовчимо, бо він не дивує. Але хіба він не частіше діє?
    Власне це все що я хотіла сказати. Я не хочу щоб моїм відчаєм користувались медично підковані шарлатани. Інших застерегти на жаль не можу. До речі, багато читаємо про шкідливість вакцинації, а її принцип також використовують гомеопати. По своєму.

17. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Боро! Мені цікаво про які Ви засоби говорите? Гом.ліки коштують - по 14 грн чи 15 грн упаковка. В одній упаковці БАГАТО штук горошків гомеопатичних, мало б на роки вистарчити. Про які витрати Ви говорите? Я собі 2 роки тому купила в гомеоп.аптечку близько 10 упакових різних ліків про всяк випадок, це 150 грн! У мене все це ще стоїть.
    Можливо, Ви мали на увазі вартість консультації гомеопата?

18. bora

bora Well-Known Member

Перепитаю при нагоді. П"ють їх дійсно пачками, до речі.
    Хтось читає Комаровського?
    Стаття з його ресурсу.
    Його думка.
    Тут і перелік деяких препаратів - зовсім недешевих (50, 65, 105 грн і т.д.). просто тут тільки стосовно ОРЗ.

Останнє редагування: 8 Травень 2010
  19. Ука

тоді вони дійсно потрапили не туди. сумно.

класичне гомеопатичне лікування вимагає одного препарату один раз на тривалий період. Кілька прийомів різних препаратів може знадобитися в гострому стані.

А більшість гомеопатів мають за плечима роки алопатичної практики. Зазвичай настільки серйозні, що дозволили їм побачити всю хибність принципу "одно лечим, другое калечим".

Наприклад один з найсерйозніших консультантів з форуму Котока став гомеопатом після того, як його сина офіційна медицина приговорила до животіння на гормонах. Йому, практикуючому лікареві але в інші ділянці, сказали щиро і відверто - дитина приречена жити на лікарствах і в постійних обмеженнях. І він почав шукати. Вилікував і свого сина, і тисячі інших людей. Ви можете повірити у вилікуваний за 2 дні двосторонній гайморит? Мій ЛОР, окрім антибіотиків і проколів іншого виходу не бачив, а в мене дитина грудна була. Вистарчило одного-єдиногго заочного призначення на форумі, щоб через два дні з мене, даруйте за фізіологічні подробиці, з усіх дір повалив кривавий гній. Минув не один рік, а я за гайморові пазухи досі не згадую.
    Про свій варикоз і Дарцину асму я вже не раз на форумі згадувала.

А от Орисю я боюся лікувати гомеопатією, бо в неї підвищена чутливість. Вона "відгукується" дуже сильно навіть на слабкі потенції сильними загостреннями. Тому намагаємося обходитися народними методами. Але в деяких ситуаціях все ж вдавалася і до гомеопатії. Вигнані аскариди - один з таких випадків.

20. bora

bora Well-Known Member

Мала таке, призначив лікар (класичний) краплі - і вилікував. ПОдробиці - болі були жахливі. Але інші лікарі кажуть проколювати, бо їм то - гроші в кишені.
    Авжеж.