Відповідь: Город біля будинку Вав! Маю однодумицю! Я теж так висадила полуницю цього року (вперше в житті). Родичі дивились на мене зі здивуванням, зате я не сапаю кожні три дні грядки. Супер! І агроволокно (я використовувала чорне і накрила кущі зверху білим) не таке дороге, як здається. А ягоди вже зав"язались. Вчора, правда, фігню зморозила - підобрила ту полуницю, а тепер подумала, що забагато сипанула...
Відповідь: Город біля будинку В мене тоже ростуть полуниці і суниці, вже не можу сезону дочекатись, але для чого їх підобряти, це ж все хімія. Навіть садила біля будинку через те, щоб їсти не з хімією, тому що на базарі продають піддобрену, а свою чисту.
Відповідь: Город біля будинку Та біс попутав! Ходила, сипала під квіти, думала про своє, та й заперлася на грядку з полуницями.... буду, значить, урожай на собі випробовувати, а на наступний день вже родині давати.
Відповідь: Город біля будинку Та нічого, поки ягоди достигнуть, з нашою-то погодою всю хімію дощі змиють.
Відповідь: Город біля будинку ми також піддобряли, але курячками, в мене кума в селі так завжди добрить, потім полуниці як кулак, але це не хімія, це біодобриво
Відповідь: Город біля будинку Угу, біодобриво супер, але запах - хоч вдягай протигаз.Сама підливаю курячками - але потім вікна в кімнату два дні зачинені. Всі тут так гарно описують працю на землі, що я просто дивуюся.Читала,читала і вирішила поглянути на свій город- балкон з підвісними квітами виглядає непогано(підливала підживкою для пеларгоній), хоча сурфінії мають не найкращий вигляд. Квітник не надто привабливий- тюльпани ,фіалки, нарциси, крокуси перецвіли,трояндові кущі змерзли взимку(випускають пагони з кореня ),цвітуть лише конвалії(можу поділитися розсадою),решта все у стадії росту -чорнобривці, майори,кани, лілії,ромашки,агератум,бальзаміни,соняшники.. Город -просто жахливий-морква,буряк,цибуля,квасоля ,кабачки ,картопля -вже раз просапані,але знову заросли жахливоНа кущах помідорів -повнісінько колорадських жуків ,капусту потрібно підгорнути ,огірки посадити .. А Ви так гарно все описуєте, так гарно все сходить і росте-а я не можу зайти на город-мокро-мокрісько.Де то Ви живете, що у Вас такі ідеальні грядки?Не падає дощ?І все сходить ?Навчіть мене !
Відповідь: Город біля будинку А ми минулого року посадили братчики (Анютині глазки), різнокольорові. Цвітуть весь рік і невибагливі зовсім
Відповідь: Город біля будинку вже також все позаростало, дощ також падає ). і так само "хизуватись" вже немає чим
Відповідь: Город біля будинку Ми теж маєм свою грядочку біля дому, маленьку але є! Посадила суто зелень: кріп, пертушка, щавель, зелена цибулька! По периметру посадила горох і огірки, а на горбі над домом посадила кабачки, хай там собі стеляться, ще посадила кущову фасолю шпарагівку! Цього року вперше таким займаюсь, але з таким задоволенням!!!! Коли тільки посіяла, то щодня бігала дивитись чи не зійшло щось! Чоловік вже сміявся з мене, казав що воно від мого бігання скоріше не виросте!!!
Відповідь: Город біля будинку ми минулого тижня грядочку на огірочки копали, по на пів лопати вода стояла. Просто болото перекопували. Земля у нас дуже важка, а ще ця весна така, навіть не знати чи щось вродить швидше ніж встигне зігнити.
Відповідь: Город біля будинку У підлітковому віці дідусь з бабою завжди заставляли їздити на город, і я думала, що ніколи в житті таким не займатимусь,що це не моє. А зараз мені це подобається. Біля будинку маю невеличкий город (зелена цибулька, часник, петрушка, кріп, майоран, базилік, солера, хрін) яке ж воно все смачне, коли тільки зірване.Також є багато квітів (левові ротики, ешольція, календула, портулак, чорнобривці...). Ще іноді їздимо допомагати на дачу (якою займається бабця), але чоловік мій цього страшно як не любить. І дійсно земля забирає негативну енергію, заспокоює, гармонізує.
Відповідь: Город біля будинку Живу на околиці Львова і у нас невеликий город. Вирощуємо собі городину, щоб влітку мати своє до столу. Але найбільшу втіху дістаю від роботи у квітнику. Прийдеш з роботи стомлений, а вийдеш до квітів, щось просапаєш, щось підріжеш, помилуєшся на рослини і дійсно душею відпочиваєш.
Присадибна ділянка. Що ви посадили? Прийшла весна і помаленьку починаються роботи на присадибних ділянках. Я сьогодні задумала посадити ранній горошок (дуже хочеться потішити дитину). Не знаю на рахунок погоди,але кажуть що горох витримує заморозки і до -5 градусів. Ще хочу посіяти редиску. Хто розкаже свій досвід щодо редиски, коли краще висівати в ґрунт і чи накривати плівкою?
Відповідь: Город біля будинку Порада з власного досвіду: висівайте з перервою у 2 тижні, підберіть для пізнішого садіння редиску типу "Сора" (вона не гірчить і не так швидко порохнявіє), як маєте можливіть, то накрийте плівкою чи біополотном (особливо якщо хочете посадити вже зараз)
Відповідь: Город біля будинку Біля будинку маю невеличку грядку, на ній вирощую різноманітну зелень, висаджую декілька кущів перцю та помідор, висіваю огірочки для того щоб споживати свіженьке. А от для заготівлі усього на зиму все садимо у свекрухи, куди я їжджу допомагати, полюбляю колупатись у землі ,а потім тішитись плодами своєї праці.
Відповідь: Город біля будинку А я редиску вже посадила сьогодніВже декілька років саджу "Французький сніданок".Пригадалось,як кілька років тому я замучила продавців насіння-хотіла редиски"Французький поцілунок"Весна на все і всіх впливає...
Відповідь: Город біля будинку Знайома висіває ранньою весною, іноді на сніг і накриває плівкою. А в мене россада помідорів і перцю вже велетенська, скоріше б чоловік накрив тепличку і погода внормувалась...
Відповідь: Город біля будинку а в мене розсада перцю на вікні випустила по 2 справжні листочки і застигла в розвитку, гіркий перець, який посіяла на місяць пізніше вже його доганяє....і що воно хоче?... може підживки якоїсь,...але ж хочеться щоб "без хімії".....
Відповідь: Город біля будинку Я теж цього року попросила чоловіка зробити пару грядок. В нас 20-ть соток коло будинку але в Ялті земля це вулканічна порода, будинок на скалі (Скала під землею) незнаю що виросте, (завезли на грядкі землі) але посадили всяку зелень. Чоловік обіцяв викопати траншеї метрові завезти туди землі посадити кавуни та дині. Про врожай розкажу.