Город моєї мрії))

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Bree van deKamp, 14 Квітень 2014.

1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а чому так? насіння недобре? чи не встигаєте вчасно розсадити? В мене розсада виростає вся, насіння беру в трьох різних місцях і завжди різних виробників

• Подобається Подобається x 1
  2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Чи має хтось з форумчан досвід вирощування грибів у садку? з міцелію напевне (виявляєтсья він є різний:wacko:)... я загорілася, але і хочеться і колеться ...

Маю місце під горіхом, і маю сумніви чи буде там щось рости

3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Хто вже висаджує розсаду помідорів, перців у відкритий ґрунт? Підказали мені що сьогодні вже можна починати садити. Правда нічна температура +8 ще сьогодні і завтра. Ніби для розсади не бажано нижче як +6.

4. Маруся Іванова

щоб під горіхом щось росло треба його правильно обрізати і формувати крону. Щодо грибів, я колись почистила сироїжки і викинула обрізане під абрикосу, то на наступний рік там виросло парочка таких самих) але потім чоловік перекопав там все і вже нічого не росло.
    планую сьогодні помідори. перець аж в кінці тижня. Він не дуже любить зимні ночі.
    Я забула вчора закрити теплицю на ніч, переживаю, що шпинати-салати себе кепсько будуть почувати.
    А огірки в мене вже давно відкриті, тиждень точно, ніби нічого, ростуть собі)

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я у суботу почала висаджувати. Вони в мене вже давно на лоджії стоять цілодобово.

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

Мама вже посадила, але перед тим помідори і перець тиждень на вулиці стояли в кущах заховані. Зараз посадила, але прикрила гілками бузку.

А хто знає як боротись з воронами? вони нам вже пів редиски повитягували, вже кукурудза сходить...то для них просто смакота, минулого року все що ми посіяли, ворони витягли.

7. Zhaba

Zhaba Member

Все сходить. Потім починає та розсада змерзати чи що. Коли опалення виключається. Вона не росте навіть на сонці, в хаті не нижче +21 постійно. Зараз половина помідорі ві перцю заклякли, поскидали листочки. І підживляю, і тепло, а не росте, тільки вмирає. І так вже 3 роки борюсь. Насіння завжди беру дуже багатьох видів.

• Креативно Креативно x 1
  8. Happy Fiancee

А яку берете землю? Бо найкраще куповану змішувати зі звичайною з городу десь 1:3. На купованій не хоче рости.

9. Zhaba

Zhaba Member

Переважно куповану. Минулого року частина росла на мішаній. Але різниці не було.

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

в мене на купованій часом навіть не сходить насіння. Ми самі робимо спеціальні суміші з різних видів землі (лісова, чорнозем, глина+пісок, звичайна городня).

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Якась в мене шиза з тим городом. На манюському кусочку хочеться впхати всьо! Сьогодні докупила ще шпарагівку, салату ( вже маю 3 рядки, нашо купила - незнаю) і петрушку на зелень... Цибулю вже не мала м де садити то обсадила кругом город. Чоловік казав що я зробила гробик :) Куда маю ткнути ту фасольку - теж загадка.. В планах ще посадити помідорки.. десь.. Як не посаджу то чоловік вижене з хати.. А ще б хотіла огірки посадити, якось так їх пристроїти щоб вони на тичку повзли, а не стелилися.. Зійшов вже в мене на грядці біб :girl_dance: такий гарнюній!! і салата з морквою вилізли. Цибулька думаю скоро проросте, бо посадила її сугубо щоб до салатів була, молода, не для зберігання.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. zetta

zetta Well-Known Member

@Маруся Іванова , в нас під горіхом росло все але толку з того не було , картопля хіба бадилля , буряк те саме . Ми його зрубали . Все таки то не діло посеред городу тримати дерева такі великі , город є город .

13. Маруся Іванова

в нас на куті росте, навколо нього кущі смородини, йошти, ревінь, квіти. але вирізаєм його жорстко весною

14. Маруся Іванова

Підмерзли мої помідори, відходять жахливо, може має хто бабусін "рецепт" чим поприскати або полити, щоб скорше віджили?

15. Happy Fiancee

Аналогічно... Але я нічого не роблю, надіюся що самі відживуть.

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в нас вдома помідори померзли, мама коли їх висаджувала у відкритий грунт обставила гілками клена чи бузку, так що вни були у "хатці"...А от квасоля у нас уже повністю пропала, + деякі квіти і частина салату :sad:

17. La esposa

La esposa Moderator

таке враження, що ми на різних континентах живемо :) в нас нічого не змерзло, а тут на ДП бачу купу випадків, цієї весни.
    ще й садили досить рано, все зійшло, а салат такий, що не встигаємо їсти, і то я його нещадно проривала (щоб їсти), як тільки зійшов. До речі, кому салату?

18. Маруся Іванова

дійсно) в нас городик з самого краю, завжди обдувається і промерзає.
    Сьогодні звернули увагу, обмерз горіх і абрикос (((

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Почалось
    Дитина попасає ))

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...