Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Я зверху убавляла петлі і трішки призбирала коли завьязувала вже сам верх.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи skarlet супер! Це "витой почтовый столбик"? такі акуратні
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Не знаю, чи це"почтовий", десь зустрічала назву того стовпчика "Рококо". Дуже довго шукала опис, як то його робити. Пробувала сама "крутити" - думаю, точно не так роблю, це неможливо гачок протягнути крізь намотану нитку. А кроли знайшла опис - виявилось, що я все правильно робила. Знадобилось трохи терпіння.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Дякую.Та... то стрип-костюм... Та й у манекена 3-й розмір грудей . На випускний, звичайно , щось більш скромне треба.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи "Пиришки-пупиришки" Пряжа IBIZA ярнарт, 200гр, гачок 2,5. Пряжа, попри свій склад (60%віскози/40%акрилу) сподобалась, після прання не потягнулась, не пожовкла. На заявлений метраж (550м на 100) в мотку і роботі виглядає пухкішою, але після прання стала м'якішою і трішки тоньшою. Чудово підійде для дитячих речей.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи taramay, суперська спідничка!!!! А в мене зв`язався такий жакет для сина
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи А ці шарфи зв"язала давніше, але все ніяк руки не доходили сфотографувати )))
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Пряжа 100% шерсть "ірен" фірми "Ярна", пішло трохи меньше 400гр, в'язала на машинці.Обв'язка гачком 2,0. Пряжа дуже сподобалась мягенька, не линяє.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Дівчата, це не моє творіння, але я закохалася у цю спідничку. А як би такою в"язкою не спідничка, а суконка, то взагалі б - мрія!!!!
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи skarlet, всі роботи надзвичайні!!! taramay, яка чудова туніка, ніжна, мені дуже сподобалась А в мене ось що зв`язалось