Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи В мене в'яже мама, я вмію, але от терпцю на спиці не вистачає. Ну от зв'язав три рядочки по 60 петельок і толку? А зроби 180 хрестиків? Ну то так відступ, гачок ще куди не йшло, але спиці...ох А так люблю в'язані речі, такі м'якенькі і любов'ю гріють от і похвалюсь тим що мама -бабуся нав'язала а от на шапочці вісюлькі я в'язала. Модель правда кудись постійно тікала
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Літня шапочка Склад ниток шапочки 100% бавовна. Роза 100% акрил.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Нарешті вчора закінчила ще одну свою роботу модель - я, але то не мені, а сестрі, тому на мені висить трохи)))
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Ось завершені пінеточки. всі аксесуари до них робила сама. перші, для того щоб так самі стояли, крохмалила. 1. 2.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Ризикнула зв"язати купальник (перший раз).Результатом дуже задоволена
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи вчора мала настрій зробити якісь дрібнички дзвіночок і бантик
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи мала сьогодні час погрузнути у творчості...і ось нова панамочка)))) ниточки 100% хлопок
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи А в мене такий простенький костюмчик для мацьопи, 0-3 міс.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи ось моя остання робота (махєчка і пов"язочка-шнурочок на голову. якщо чесно трохи намахалася з нею, бо вязала основу з бамбукових ниточок спицями №2, а вони дуже тоненькі і почали косити виріб мусила 2 рази мочити щоб сіло так як треба, і обв"язувала вже хлопковими, то вони трохи відтянули виріб донизу (бо трошки важчі) якраз так як треба. в загальному кінцевим результатом задоволена, фото не передає всієї насиченості кольорів(((
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Ось моє пасхальне яєчко (ще є одне але малий так бавився ним, що тепер не можу знайти)
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи натворила для сестрички квіточка причіпна,тобто може бути і без неї