Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи завершила чоловікові безрукавочку і не знаю чи викладала - светрик для Павлуся якийсь вийшов після прання короткий та широкий
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи питаються мене в карму за светрик. я його спершу таки на малому поміряю і 1) або залишу Тарасьці 2) або спорю і дов"яжу трохи перед та зад, тобто додам довжини. в принципі ще можна попрати ще раз і розкласти придаючи йому потрібної форми, тобто більш у довжину.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи зв"язала коліжанці-фанатці маків: сережки та брошка на капелюшок...ну або на ще щось
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи шапочка в коплект до пінеток і інший ракурс пінеток і ще одні пінетки нашвидкоруч. ще без стрічки
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи З в"язальною частиною все. От тільки ніяк не підберу інші складові, тому поки так. Але вже це слінго-намисто Оленка полюбила
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Шапочка полуничка. (так вона мені подобається) на живо вона ще аппетитніша
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Нарешті сфотографувала дві панамки, які звязала малій вже місяць тому за майстер-класом з Осинки
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Нитки - 100% органічна мерсеризована дитяча бавовна Gazzal.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи В"язала одному манюні на хрестини шапочку. (все таки для дівчаток простіше щось придумати щось св"яткове, ніж для хлопчиків) це перша спроба, яка вийшла завеликою а оскільки пороти і перев"язувати було шкода, то в"язала ще одну шапочку, котра буде якраз
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи на мені виглядають набагато симпатичніше,чесно вам скажу:o
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Пообіцяв мені чоловік купити новий комод і столик, то я радесенька дурень думкою багатіє звязала дві нові серветки. Серединка в них однакова, а край більшої я нафантазувала, бо хотіла трохи збільшити. Ось менша, схему знайшла на "осинці" А це більша