Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи а мені прислали таку лялюню гарненьку колєжанка- хоронителька секретів
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Сонячне платтячко для доці. Фасон і воланчики "позичила" в плаття від Лорана
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи В мене згачкувалось ось таке чудо. не вгадала з розміром- замаленьке на нас.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи згачкувала собі сукню на море, та коліжанка приміряла на себе, і зняти вже не хотіла. довелось віддати.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Пляжна тунічка, якщо з білою маєчкою, то думаю, можна й для міста.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Я до вас з новою роботою палантин "Мадлі", довжина 2 м ширина 80 см пішло 2 мотки мохера по 50 г и по 230 м, спиці 4,5 мм
Хочу і я похвалитися своїми роботами. цей сведрик мені звязала мама. а це мій улюблений сведрик з вовни теплий теплий . Звязала цієї зими.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи хусточка спицями, називається модель "Хірна", 1 моток кід-мохеру 100г/500м, спиці №5
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Плаття за мотивами Оскар де ла Рента. На мене в грудях трішки завелике, тому не лежить так, як мало б.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи сукня на море готова ой ниточки не заховала так спішила похвастулькатись.