Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Светрик для наймолодшого, реглан зверху, без жодного шва
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Отакий комплект на хрестини згачкувала сама з себе в шоці, бо з гачком ніколи не дружила
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи А моя хотілка вже стала вихвалялкою, правда довгенько в"язалось, бо узор ніби як гофрований, та й нитку тонку взяла, 380м - 100г. Але я довольна, ще й колір вдало підійшов під поясок сьогодні отриманого пуховичка, хоча може й трохи рябить... (ну мені так здається ).
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Новенькі рукавички зі знімним верхом для чоловіка фотокомпозиція у виконані новоспеченого щасливого власника
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Вперше гачкувала плаття і мені дуже сподобався процес. І такий простенький пледик
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Шапочка для себе, дякую Тані Ростиславчик за ниточку. До півшерсті додала ще мохер для щільності. До манекена-голови ще не доросла.....
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Ось така безрукавка (наразі... рукави будуть пізніше, бо має вийти жакет) в техніці фріформ:
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи а в мене зовсім простеньке. перші спроби-рукавички для доні дякую Тані Rostyslavchyk за ниточки
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи І ще шапочка і снуд, простенькі, але нитка дуже класна, м"якенька.
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Палантин "Бузкова гілка", довжина 2,30 м ширина 0,8 м, нитки 50% шовк, 10% кид мохер, 40% меринос, 100 г
Відповідь: Готові в'язані й гачковані роботи Шаль з мохеру кід роял, величенька, розмах трохи більше 2 метрів..