Готуємо паску

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Olenka, 22 Квітень 2008.

Tags:
  1. Olenka

    Olenka Well-Known Member

    Пропоную поділитися рецептами паски.

    Паска з цукатами

    :clapping:
    Смачного!

    Переписи пасок:
    Марусі-мами (паска)
    Баба львівська - Дарія Цвек
    Дани
    Ksani
     
    Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Ksani

    Ksani Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Маруся-мама, а скільки часу Ви даєте, щоб пасочка підійшла у формі ?
     
  3. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    А ось і мої паски, на деяких зозульки
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 24
  4. Katrin

    Katrin Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    А як Ви робили ці зозульки?Дуже гарно!:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Olia

    Olia Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Katrin

    Katrin Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Напевно вже запізно, але поділюся своїм рецептом:
    1/2п дріжджів розтерти і посипати цукром, щоб підійшли.
    0,5л теплого молока, розчинити у ньому 300г цукру, 250г маргарину, розмішати і додати дріжджі.Залишити все на 7 годин (переважно я ставлю на ніч, тоді час проходить швидше:)).
    Потім додати 5 жовтків і 1 кг борошна, трошечки солі, перемішати і залишити на 2 години, додавати ізюм,ванільку і т.д.. Класти на 1/3 форми, почекати поки підросте і в духівку. Смачного Всім!
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. OxankaF

    OxankaF Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Я буду пекти тільки завтра, якби спекла раніше, то до неділі його не стане
     
  8. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    ТАК!Починаю дякувати :
    Оленка і Ксані-дякую за рецепти пасочок:clapping:
    Дана-за "свиную книжку":y:
    Касі-за "бринзу по домашньому":)
    Софії-Соні-за "сирну паску"найважче було ту марлю завязати:8:


    Ніч пройшла не даремно.:shy:Все виглядає дуже красиво ,а пахне мням мням..:radist:Потім звітую яке на смак.:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 6
  9. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    Супер! тішуся що вам смакує.
    а тепер дівчатка поможіть і мені, роблю печінковий паштет запечений за рецептом Дани і при тушкуванні виділилося багато рідини.молоти буду в комбайні, то певно та рідини зливається?
     
  10. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    ну раз така пішла забава, то і я похвастаюсь :)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 19
  11. masjanj4ka

    masjanj4ka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    А це мої пасочки

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 23
  12. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    а оті темненькі блискучі-то якась поливка така?
     
  13. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    то такі форми для випічки. по типу пергаментного паперу з орнаментом. якщо цікаво я потім ближче сфоткаю. в них і випікала, в них і святити понесемо.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Zlju4ka

    Zlju4ka Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

     
    • Подобається Подобається x 2
  15. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    злючка, такі прикраси можна купити готові:)

    я теж подумала так про пасочки Анути......але ж гаренько.....
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    ось сфоткала (кому цікаво) дві формочки, які залишились незадіяними

    [​IMG]
    а роздобула я їх дякуючи Оленці ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    але в нас певно таких не продають? це з-за кордону?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    продають :) Детальніше думаю Оленка розповість ;)
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    В таких формах паперових бачила сьогодні в "Барвінку" пасочки продавались.Вони темного кольору,то поки не придивилась то думала шо ті пасочки так добряче запечені:xaxa:.

    В мене паску мама пекла,ну я шоб якось долучитися зробила сирно-шоколадну паску,поки готувала напробувалааась,має бути дуже смачна:y:.Думаю,таку паску як десерт можна готувати не лише на Великдень,рецепт звідси http://www.say7.info/cook/recipe/689-SHokoladnaya.html
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Ная

    Ная Well-Known Member

    Відповідь: Готуємо паску

    А то моя сирна пасочка,прикрашали чоловік з донечкою:)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 15
  21. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Взяла тісто для паски і домісила ще муки, щоб вийшло тугеньке. Сформувала товстий шнурочок, зав'язала вузол - один кінець - голова пташки, з другого сформувала хвостик. Пекла 10 хв. Вони дуже смачні, як печеньки :)
    Дано, дякую за рецепт м'ясної книжки, фаршированого хлібця і сирно-маково-вишневого перекладанця! Все вийшло дуже смачно!


    OxankaF
    , а вам дякую за цей рецепт! Дійсно смакота! Хотіла уточнити рецепт тіста - тут нема помилки щодо кількості цукру? Я взяла 0,5 скл, і вийшло достатньо солодке.
     
    Останнє редагування модератором: 21 Квітень 2011
    • Подобається Подобається x 3