Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. також деколи млинці смажу сироватка також корисна для волосся і тіла... можна використовувати,як маски для волосся, протирати личко, додавати у ванну, звичайно, якщо переносите її запах
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Можна я вставлю 5 копійок. Сир рікоту отримують від повторно нагрівання і сквашування сироватки. З молока варять перший сир, це може бути моцарела,качота, пекорино і тп. Як тільки сир відціджують від сироватки(а в ній ще залишилося багато білка), сироватку повторно нагрівають і додають кислоту(щоб виділити з сироватку додатково ті сирні згустки які ще там залишилися), при високій температурі і кислоті з сироватки виділяються згустки сиру які збирають та відціджують. Так як сир виготовляють з того самого молока, то і смак він має такий як і перший, трошки інша консистенція, і менш жирніший тому що більшість жиру йде в перший сир.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. сироватка свіжа не смачна, а на другий день, коли прокисне - супер напій. Не жирна, кисленька, у спеку у нас йшла за милу душу, пили замість води.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. може не зовсім по темі, але що сталося з молоком або моєю пам"яттю процесу. сир роблю по-старому - зливаю лишнє молоко і воно підкисає, відігріваю і тп. але тепер на кислому молоці звреху з"являється цвіль, трохи, але мені видно. чи то молоко таке (своя корова), чи посуда (я зазвичай мию милом), чи поки мені привезуть в пластиковій пляшці..та й навіть фермерське в чистій фляшці - той самий результат.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. а хто знає смачні сирні намазки? колись в однієї господині часто їла канапе з різноманітними намазками з домашнього сиру, особливо запамяталась така бурячкового кольору. я так розумію туди йде сік буряка, але сирого чи вареного?
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Просто абажаю все до чого додають сир, даже пробувала з печінковим тортом. ех смакота, гарячі канапе, додавати сир до запіканки....
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. спробувала в на днях цікавий (і головне простий) метод виготовлення кремового сиру: кефір у м'якому упакуванні (типу подушечка) закинути на ніч в морозилку, а потім поставити на сито чи друшляк з тканиною чи багатошаровою марлею відмерзати. Результат - отримала дуже ніжний кремовий сир нейтрального смаку, тобто не кислий. Спочатку думала щось зробити з нього, але просто з'їла Брала кефір РадиМо (Радивилів), жирність здається 2,5. З 400 грам кефіру вийшло десь грам 200-250 сиру. Експеримент вдався
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. гиии, я філадельфію хіба в роллах бачила, тому не знаю ну в мене він вийшов дуже м'який, але не розтікався, тримався купки. Я той спосіб виготовлення сиру вичитала десь як варіант заміни маскарпоне для десертів, але не знаю чи він дуже подібний на нього - з маскарпоне в мене та ж історія що й з філадельфією - пробувала лише в готових стравах
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Я так донечці сирок роблю, збиваю блендером з ягодами чи бананом,смакота! З філаделфією смак подібний, а консистенція рідкувата.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Пробувала я робити сьогодні той сирок, що з мороженого кефіру, але взяла кефір Молокія (той жирніший, 3,2 вроді), вечором кинула в морозилку, зранку дістала розмерзатися, дуже цікаво було знати, чи дійсно з того щось вийде, бо ще такого методу не чула, і мене здивувало, бо вийшло досить багато сиру, зовсім без грудок, кремоподібної консистенції, ніжного на смак, я задоволена, дякую за новий рецептик! А головне, щоб його зробити не треба зовсім ніяких зусиль.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Дівчата, маю два гарних рецепти сиру, випробуваних. Перший виходить мяким типу "Янтара". 500 г. сиру перетерти блендером із пів чайної ложки соди, додати пів склянки молока. Нагріти цю суміш в неемальованому банячку на повільному вогні, постійно помішуючи. Коли почне плавитися додати 2 ст. ложки масла, сіль (можна ще спеції якісь). Помішувати, поки сир цілком не розчиниться - не має бути взагалі жодної грудочки. Тоді розлити в баночки, охолодити і поставити в холодильник. Нямка! А другий рецепт плавленого сиру твердого напишу пізніше, якщо комусь актуально то.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Отже, другий рецепт сиру (дуже економний). 2 кг сиру (я брала навіть далеко не першої свіжості) кинути до заморозника. ЗАкипятити воду і кинути туди сир не розморожуючи. Варити помішуючи 15 хв. Процідити через марлю, відтиснути, кинути назад в банячок. Додати 5 ст. л. олії, 2 ч.л. солі, 1 ч.л. соди. Кипятити на маленькому вогні, помішуючи 15 хв. Потім викласти в форму. Я останнім часом використовую силіконову довгу форму (для хліба чи кекса), потім легко вийняти і гарна форма виходить. Сир файно ріжеться, досить мякенький.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Там власне чомусь прикол в тому заморожуванні. Воно ніби і до кінця не розморожується, але сир виходить класний. Словом, пробуйте!
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Робила я за вашим рецептом, і трошки розчарована, бо вийшов рідкуватий, дотримувалась всіх норм, та чомусь не вийшло, за консистенцією схожийна на неварену згущонку, думала додати ще трошки сиру, та боюсь почне підгоряти вже готова консистенція. І скажіть якою склянкою ви користуєтесь, бо в мене 250, і можливо тих 25мл. забагато?