Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Я роблю такий самий кермовий сир, але без заморожування. Тобто кефір наливаю відразу в марлю на сито, за ніч вся сиворотка стікає і лишається крем- сир. Дуже смачно, це тепер мій улюблений десерт, часто роблю на його основі крем
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. у мене мама трошки за іншим рецептом робить ми не морозимо і можна сир не першої свіжості, у кипляче молоко кидаємо перемелений сир, варимо 10-15хв помішуючи весь час до повного розтоплення, тоді на марлю чи друшлаг, і назад в баняк перед тим давши масла, яєчко, трошки соди і гарно то все вимішуємо і закладаємо в форму, то такий виходить смачний сир, мені ні один купований так не смакує, якщо щось питайте, бо я сама не роблю, то маму запитаю.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири. Трохи пізно побачила ваш допис. В мене він теж виходить рідкуватий, але після холодильника якраз констистенція, як в сиру "Янтар", якраз класно на хліб намазувати. Склянку беру стандартну, навіть не знаю скільки там мл. Моя мама теж такий робить і я вмію. Але його смак все-таки інший. Цей, що я дала дуже такий пластичний, м'якенький, напевно завдяки великій кількості олії. Ну і економний, якщо раптом в хаті немає ні молока, ні масла, ні яєць )))
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири дівчата, чи може хтось має перевірені рецепти сиру брі? чи можливо його в домашніх умовах зробити?
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири Лавашние конвертики з шинкою і сиром інгредієнти: лаваш майонез сир шинка Приготування: 1.Лаваш нарізаємо на квадратики. Середину змащуємо майонезом, натираємо сир на тертці, зверху кладемо скибочку шинки. Загортаємо конвертом і смажимо на сковорідці з обох сторін (спочатку складеної стороною, а потім гладкою) 2.Начінка може бути різною, все залежить від Вашої фантазії та вмісту холодильника.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири Домашні кокосові сирні сирки з цукатами інгредієнти: 1 склянка цукру ( або цукрова пудра ) 100 г вершкового масла цукат ( горішок , шматочок кураги ) кокосова стружка 500 г сиру кокосова стружка Приготування: 1 . Сир розім'яти виделкою з цукром ( або цукровою пудрою ) десь 0,5 склянки , вершкового масла збити міксером з 0,5 склянки цукру (можна трохи менше ) , потім викласти в сир і збити міксером , додати сюди ж цедру лимона і ще раз добре перемішати. 2 . Невелику каструльку вистелити марлею і викласти туди сирну масу ( загорнути в марлю ) . Зверху поставити прес ( трилітрову банку з водою ) і залишити на 5-6 годин у холодильнику або на холоді. Потім воду злити , сирну масу викласти в миску і робити з неї , що хочете. 3 . Можна скачати кульки , всередину кожного покласти цукат ( горішок , шматочок кураги ) , обваляти в кокосовій стружці і покласти в холодильник на деякий час , щоб застигли . Можна зробити сирки , як на фото , обваляти в кокосовій стружці , зверху прикрасити цукатами або горішком.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири дуже вдалий рецепт! вже другий раз роблю. чоловік в захваті))))
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири А я такий сир роблю на паровій бані. 500 гр. сиру, 1 яйце, 0,5 ч. л. соди, 0,5 ч.ложки соли, перебити в блендері та топити на паровій бані хвилин7, поки розполавиться. Звечора робите, зранку на бутерброд. Сир треба брати не кислий і краще сухуватий. Я з таким сиром навіть домашній чізкейк без випічки робила.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири Напишіть мені пару таких рецептів, будб ласка! І ще - де можна купити ту закваску для моцарелли - там же йде щось спеціальне?
щойно робила моцарелу за Надіним рецептом з її ферменту - робиться легко, на смак ніби добра, але пройшла тільки година від моменту засолення, то рано ще пробувати. Ось тут гляньте http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=119372
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири а що зробити з добрячої груди домашнього сиру? переплавляти нехочу, солодкого і мучного мені наразі теж ніззя, тому сирники-налисники відміняються. І що тоді робити?
Можна начинити перці, сир буде солоненьким і гостреньким (керезет називається), або також з перцями і сиром смачна страва болгарська - чушки бюрек.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири можна заморозити до часу, коли можна буде їсти вареники-сирники-налисники))) або салати зі зеленню і помідорами. моя мама відігріває дуууже смачний сир, то я його просто зверху на овочевий салат з олією посипаю, замість фети.
Відповідь: Готуємо з сиру, робимо сири А я купляю песто й перемішую то все з домашнім сиром блендером - така смачна намазка на сухарики получається!
Порадьте, може хто знає як зробити такий зернистий сир як у тм Галичина. Присіла я на нього і хотіла б сама спробувати. Може є закваска і може хтось вже робив?
Я роблю домашній сир по рецепту Панир (прессованый домашний сыр) Свежий сыр, который называется "панир" в ведической кулинарии, можно есть сам по себе, или использовать в разных блюдах. Он очень вкусный и во многих рецептах я буду его использовать. Заменить его можно адыгейским сыром, но вкус домашнего сыра в несколько раз лучше. Итак, рецепт приготовления. Для приготовления панира Вам понадобится: Молоко – 2л (я всегда беру домашнее, так как магазинное молоко содержит очень маленькую часть жира и из него выходит очень мало панира. Плюс ко всему, я не очень доверяю магазинным молочным продуктам.) 4 ст. л. лимонного сока или 1 ч. л. лимонной кислоты (ее нужно смешать с 2 ст.л. холодной воды) или 250мл домашнего йогурта или 200мл кефира или 2 чашки кислой сыворотки Время приготовления: 30 мин Доведите молоко до кипения в большой кастрюле, чтобы когда оно начнет подниматься, то оно не смогло убежать. Пока молоко закипит, приготовьте свертывающее вещество и дуршлаг, выстелив его двумя слоями марли и поставив на сосуд для стекания сыворотки. Как только молоко закипит, добавьте к нему свертывающее вещество. Сырная масса почти сразу отделится от сыворотки. Сразу после этого снимите кастрюлю с огня. Если Вы передержите панир на огне он получится жестким. Когда сыворотка полностью отделится откиньте панир в марлю. Далее его нужно промыть полминуты, тогда он станет плотным и в нем не будет кислого вкуса. Отожмите оставшуюся жидкость. Если Вы хотите использовать панир для изготовления кубиков сыра или творожных сладостей, свяжите марлю, в которой он находится, и положите это все под пресс (в качестве пресса я обычно использую большую 5-ти литровую бутылку с водой). Чем дольше панир будет находится под прессом, тем тверже получится. Если Вам нужен мягкий творог, просто затяните марлю потуже и выжмите воду. Удачи Вам!