Громадянський "шлюб"

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем парабелум, 14 Листопад 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Ваші поради для тих хто хоче одружитись.

Нє, я за монастир!
    :D:D:D

2. консультант

консультант Well-Known Member

Головне, щоб їх отримали вміняємі хлопці...;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я знаю випадки навпаки. Чоловік без жінки не міг дати раду, а вона йому допомогла, підтримала - і справи налагодилися. Зрештою, дорога машина - не показник щастя. Він так і не відчув радість батьківства чи багато іншого...

• Подобається Подобається x 8
  4. Оля

Оля Well-Known Member

Ой, не кажіть! Довіра, довірою, а якщо хтось з майбутньої пари вже до чогось доробився, чи дістав в спадок, то контракт навіть дуже потрібен! І той, що нічо не має, сам і повинен бути ініціатором в тому, щоби його/її ніхто не запідозрив в користолюбних цілях. Як потім вже довгенько поживуть і пересвідчаться, що їхній шлюб побудований дійсно на коханні, а не на матеріальному, то тоді вже можна й всім разом володіти.
    Нераз дівчинка так вміє гарно співати про кохання, а дивись одружилися, рік-два, а вона вже подає на розлучення і все відразу ділити! Або навпаки. Альфонсів тепер немало, що так присядуть жіночці на вуха, а тоді хап-хап - і "тебе половина, и мне половина!" ;)
    Але коли молоді обоє голі-босі одружуються, то нащо той контракт? :) Самі будуть до всього дороблятися. :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Мих

Мих Well-Known Member

Шреку, ну Ви відчуваєте, що самі собі перечите? Якщо відпало, то який секс?

6. vanilia

vanilia Miracles are real

Ну, можливо, праві. Але, нариклад, коли одружувалась, то думала не те, що хтось подумає; так само і з контрактом - двоє людей збираються одружитися, прожити життя разом (а не вже зараз очікують, що можна розбігтися). Вони ж не заради чиєїсь думки одружуються.
    З іншої сторони таких дівчат (і хлопці бувають, але дівачат таких я сама багато знаю) переслідують корисну ціль, обкручують хлопців (кі вже чогось доробилися), потім лишають їх і далі "шукають свого щастя". Чесно кажучи...не знаєш чи обоє дійсно люблять і відверті чи ось таке "чудо" хоче тільки скористатися.

• Подобається Подобається x 3
  7. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

"Надежды юношей питают".Ніц не взнаєте...

Додано через 2 хвилини
    Ви ідеалізуєте світ.Самих кращих отримують полнєйші отморозки.

Додано через 3 хвилини
    Радість пройде....Шевролет залишиться!

Додано через 5 хвилин
    В Україні спадок не ділиться при розлученні

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Black Member

Якщо я оптиміст ,то Ви реаліст...

9. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Ну не скажіть ...щоб обійти положення про спільно нажите майно

Додано через 1 хвилину
    +1

Додано через 2 хвилини
    Но недвижимость то осталась....

10. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

В мене є декілька знайомих, які живуть в громадянському шлюбі вже понад 7 років. Діти є. Все гаразд в сім*ї. До ЗАГСу спочатку часу не було дійти, а тепер виникає запитання "а навіщо?"

11. vanilia

часу не було? :) Та скільки того часу треба щоб занести заяву, а потім росписатись. Не треба з пафосними святкуваннями, якщо не хочеться, - моя знайома в будний день росписалася, без білого плаття і т.д.
    Бажання тільки треба. Бажання в них не було, а не часу.

12. парабелум

парабелум Загублений

Чомусь ніхто з дописувачів не розказує про шлюби з контрактом.Цікаво. Я подивився на статистику розлучень по Україні і вона досить велика. Чому шлюбні контракти не розглядаються вами як ще один із механізмів зміцнення сімї?.
    Дивіться.Якщо громадянський шлюб базується на повній довірі між партнерами то традиційний шлюб на довірі + штампиком в паспорті ;) тоді за логікою шлюбний контракт = довіра +штампик в паспорті +контракт. Виходить такий шлюб має бути більш міцнішим.Ваші думки з цього приводу шановні пані та панове...

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Мабуть контракт потрібен людям, які досягли багато чого до одруження і не хочуть це все втратити, якшо шлюб буде не вдалим. А ми з чоловіком одружилися ше будучи студентами, то про який контракт могла іти мова? Проживши два роки в законному шлюбі нажили вже достатньо майна і якшо навіть будемо розводитись, то суд все розподілить пополам(тому що спільно набуте майно) Ось така моя думка щодо контракту...

• Подобається Подобається x 1
  14. bora

bora Well-Known Member

Жоден контракт не збереже сім"ю, що розвалюється. тільки Ви самі. розраховувати на писульку, хоч би за нею і стояли статки - наївно.

• Подобається Подобається x 5
  15. vanilia

+1
    аж ніяк якийсь паперчик не збереже сім.ї

16. Туся

Туся Well-Known Member

Я вважаю, що наше суспільство ще далеке від шлюбних контрактів, не вжилися ще вони в наш менталітет...
    Особисто я б не хотіла укладати такий контракт. Тому що шлюб тоді нагадуватиме ринкові відносини... Якось вже дуже сухо...
    Традиційна модель - загс і Церква, якраз достатньо. І перед державою сім'я, і перед Богом. А що ще треба? Якщо думати-гадати чи він/вона одружується на мені через хату/дачу/машину чи дійсно по любові, то краще в тому випадку не одружуватися взагалі. Бо значить ще не та людині і не ті почуття..

• Подобається Подобається x 6
  17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Це ви про контракт ПЕРЕД шлюбом який розглядає подiл чи не подiл майна пiсля розводу i його (подiлу) умови? prenaptual agreement
    Якщо так - то у мене є такий контракт укладений перед замужом. Лiр. Вiдступ: я одружувалась в церквi, яка нас офiцiйно за законом одружила, i за релiгiйним обрядом теж само собою.
    Як змiцнення сiм'ї цей контракт я не вважаю, i як розвал стосункiв теж не вважаю таким. Пiсля роздумiв на цю тему (давно ще) я дiйшла до висновку, що якби у мене щось було вiдбирати яке я власним потом i працею нажила, то я б теж попросила пiдписати контракт такий. Бо знаєте, як Шрек каже, любовь проходiт а кушать хочется всегда. Я до цього ставлюсь дуже спокiйно. БО дiйсно, чого це мiй чоловiк ПОВИНЕН менi (менi особисто) щось вiддавати що є суто його! Я теж свої особистi речi не вiддала б. Ми не збираємось розводитись, всi негоди i непорозумiння вирiшуємо, дитину нашу обожнюємо, ЙОГО власнiсть вважаємо спiльною, попри спiльну власнiсть. Я не кажу що це має бути правило, просто не вважаю цей контракт якимось злом що має розiрвати стосунки.

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я думаю що в нас не поширені ці контракти, бо шлюби більш-менш рівні. Нема такого, щоб міліардери з бідними одружувались.

19. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Це не мусить бути договiр мiльярдер i бiдний (хоча мiльярдеровi треба обов'язково таке укласти) Це може бути якщо у когось наприклад велика дорога хата, яку ви купили чи збудували, тощо. Ви б не хотiли щоб пiсля (не дай боже) невдалого шлюбу вам цю хату прийшлось продавати i дiлити? Або у вас бiзнес, яким ви займались, не досипали ночi, розбудовували. I що потiм? Вiддавай свою працю тiльки тому що з вами хтось був у шлюбi? Дiтям платити алiменти то зовсiм iнше! Думаю що кожний батько чи мама що є нормальнi без нiяких будуть платити своїм дiтям. А тi що не хочуть платити - то i не треба.

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Koza-Dereza
    В житті буває всіляко.

Я завжди вірю в добро і бачу в людях лише добре, але часами трапляються особистості які хочуть тебе використати заради своєї вигоди. І в таких випадках цей контракт не зашкодить.

Я лише за шлюб. А тоді виходить, навіщо кому здалася корова якщо молоко ітак задурно щодня.

• Подобається Подобається x 1