Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? ну власне. я вже писала я теж вірю. http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=471343&postcount=153
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? От і я не знала. Але я знаю, хто може знати і всьо змінити (але певно, в Канаді нічка)
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Imel, я коли писала про ідеал слідувала вашому першому допису про абстрагування від цього поняття (чесно). Просто багато разів натикалась на таке: хочу щоб було як в них, або хочу такого ж чоловіка і т.д., а коли дізнаєшся і пізнаєш глибше, то розумієш, що не все так "ідеально" (сорі) і так, як насправді здається. А щасливі сім'ї є, і, як на мене, їх більшість. ПРосто то для кожного своє поняття, і свій час на ствердну відповідь.
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? вставлю маленьке фотодоповнення , яке на мою думку вдало ілюструє цю темку...
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? власне, це я і мала на увазі своїм попереднім дописом. Мені здається, що сказати ідеальна в тебе сім'я чи ні можна тільки в такому віці, коли вже знаєш все, що було в тій сім'ї. І це, до речі, не питання недовіри, просто деколи в житті таке стається, що обидвоє і не чекали, а воно сталося... І вже "ідеалу" нема....
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? О! І наша сім"я ідеальна. Ні, я не жартую, я насправді кажу. Наша сім"я і досі зі слів деяких наших знайомих (котрі не знають нас достатньо близько) і досі залишається ідеальною. І вони (ті знайомі) і далі собі будуть так думати мабуть. Чужа сім"я - темний ліс. Люди часто грають ті ролі, які їм дуже хочеться зіграти. Але я вірю в ідеальне, точніше вірю в прекрасне вцілому. Для кожного воно своє. І, напевне, найважливіше не те як ваша сім"я виглядає зі сторони для інших, а наскільки вам комфортно і ідеально в тій (вашій особистій) сім"ї.
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? "У сусіда хата біла, у сусіда жінка мила..." - то перше, що приходить в голову... Для кожного поняття ідеальної сім*ї буде своїм, тому що кожному з нас для щастя треба різні речі І навіть проживши до старості, зберігши почуття - все рівно, чи то та любов, про яку ми думаємо, чи щось інше - збоку будуть казати, що пара і їх сім*я ідеальна, а тим часом хтось із пари може оплакувати нездійснені мрії про щасливе сімейне життя... А ще в голову приходять мої батьки Завжди вважала їх "ідеальною сім*єю", хоч вони себе такими би напевно не назвали... Вони уже 30 років разом... разом виховували діток, разом долали труднощі, разом будували нові сімейні традиції, досі разом скучають за вже дорослими дитинчатами і так само разом доглядають за хворими батьками... Але вони не вважають себе ідеальними Живуть кожним днем і буденними проблемами, кажуть, що їх поєднуємо ми з братом. Правда, тато іноді, дивлячись на маму, може завести: "Мила моя, люба моя..."
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? О, а мене лякають такі вже собі ідеально ідеальні сім"ї, люди, стосунки. Ніколи б не хотіла мати ідеальну сім"ю у тому розумінні, що має саме поняття "ідеал". Жити з довірою, ростити дітей, працювати, розуміти, вибачати, сваритись, миритись, будувати спільні плани, підтримувати одне одного, не виставляти демонстративно на люди наші негаразди та успіхи, періодично "виговорюватись" на тему "що я про тебе думаю" і не ображатись на це довше, ніж годину , не втрачати почуття гумору, іноді втрачати здоровий глузд і підтримати якусь відверту авантюру половинки - та ще можна написати багато про принципи побудови моєї сім"ї. П С Стало мені цікаво, телефоную тільки що до куми і з ходу питаю: "Як ти думаєш, моя сім"я ідеальна?" Відповідь: "Ага! Тільки коли ви обоє по роботах, а дітей нема дома"
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Саме так. Коли люди в віці можна проаналізувати їхню сім"ю і те наскільки вона чудова. Не люблю слова "ідеальна" бо попахує чимось схожим на "показовість" -люблю слова-щаслива, дружня, міцна. Думаю люди не повинні прагнути створити ідеальну сім"ю, бо таких сімей не існує або якщо існує їх одиниці, завжди трапляються якісь негаразди, турботи, сварки як без цього?Люди повинні прагнути бути разом не зважаючи ні на що, молитися і розуміти що те що вони разом великий подарунок небес.А коли дасть Бог дожити до глибокої старості тоді й можна розудмувати про те як прожито те спільне життя.
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Я от про ідеал сім"ї ніколи не задумувалась.Аж одного разу подруга по телефону сказала що вона всім в приклад ставить нашу сім"ю.І я якось почала думати чи то ми дійсно таки.В нас і конфлікти є і непорозуміння.Але є і стільки якогось романтизму і спільних інтересів і моментів що я б точно нашу сімю назвала-дружньою.І якоюсь ну ..навіть не міцною а "ніби одна душа поділена на два тіла".Я бачила як з маршрутки вийшов старенькій дідусь з паличкою і подав руку своїй дружинці-це так захоплююче дивилось.Оце і є ідеальна сімя яка все здолала і пережила.Напевно до таких моментів і варто йти.Десь так.
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? МІФ. В реаліях справді сім'ї є добрі і погані (невдалі). Моя сім'я добра, тобто така якою я її бачила у своїх мріях, але вона мені не впала така з неба, ми її з чоловіком збудували і будуєм кожен день, кожну хвилину...
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Щоб зберегти почуття любові, поваги, терпимості один до одного ніколи не потрібно дивитися на чужі сімї і тим паче брати з них приклад, потрібно орієнтуватися саме на свій ідеал відносин між чоловіком і жінкою і втілювати це в життя, а також не соромитися виявляти свої почуття навіть якщо разом вже не один рік.
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? вставлю маленьке фотодоповнення , яке на мою думку вдало ілюструє цю темку... _____________________________________________________________________________ сім)я на фотці не міф)) це реальна львівська сім)я, я познайомилась з ними в одній з поїздок, розказував хлопець -організатор, що вони їздять з ними в усі поїздки) (поїздки по Західній Україні переважно молодіжні) ви знаєте я всю поїздку ними любувалась... і мріяла ... про таке ж колись...
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? А хто визначає поняття ідеалу? Для когось ідеальна сімя - це щоб не пив, не курив, зранку робив каву, веечері разом з Вами дивився в обнімку "Секс і місто", не забував усі урочисті дати включаючи день народження тещі А для інших треба щоб ... хтось просто був... Я собі згадую також одну парочку сусідів, яких регулярно рознімав мій тато, а вранці вони в обнімку гуляли разом... Можливо такі "страсті" їх заводили, а для когось це був скандал А інша сімя "як на картинці" всі їх у приклад ставили а в них у кожного своє особисте життя від якого навітьу мене - особи ліберальних поглядів волосся ворушилось... Все відносно. Для мене хорошим прикладом сім'ї були батьки. Особисто для мене ідеальна сім'я це сім'я в якій дітям не соромно за своїх батьків, ну і не нудно з ними
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Можу з гордістю заявити, що моя сім'я на мій погляд є ідеальною, тобто мама, тато і я Чому? тому, що це у нашій сім'ї завжди актуально.. Так, батьки іноді сваряться, але раз було таке, що батьки посварилися і тато пішов з дому, ходив по лісі, плакав...а мама сиділа дома і теж плакала...і я плакала бо переживала за своїх батьків, але я знайшла тата, і переконала його вибачитися перед мамою, і слава Богу все налагодилось.. Тато завжди підтримує маму, я це бачу як ніхто інший... В мене дуже хороші батьки і я їх дуже сильно люблю, але чесно кажучи їм ніколи цього не говорю... Якби казала, то мабуть все би було надто наіграно і нецікаво...а так коли я мамі на день народження говорю Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ, мама розтає і чекає ще такого моменту, коли я їй скажу ці слова знову.... Ось це, на мій погляд, справжня сім'я...
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Мені здається, що ідеальних сімей не існує - ну таких які показують в кіно, чи читаєш в книгах. І конфлікти і непорозуміння... Все. А якщо мені скажуть, що ця пара ні разу за скільки то років не посварились, або не порозумілись - не повірю... або це сім'я, де хтось уступає і мовчить., а хтось повчає... Бо в кожної людини свої погляди, і ця особа вже прожила певний відрізок часу в іншому середовищі, інших поглядах. Є ГАРНІ сім'ї, але НЕ ІДЕАЛЬНІ.
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? можливо, часом ідеал якраз і полягає у його ж відсутності: життя цікавіше, коли ти маєш мету і ідеш до неї. ми з чоловіком ще жодного разу не сварилися і не збираємося: нам подобається дрібні непорозуміння вирішувати спокійними розмовами. звісно ж, доводиться постійно над собою працювати, але воно того варте
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Я думаю, що існують, бо кожна людина творить свій ідеал.... Але спочатку люди закохуються, зустрічаються, прив"язуються одне до одного, вирішують одружитися, з часом реальне життя, проблеми вбивають романтику + справді друзі, дорога родина допомагають і одні починають бити жінок, інші випивати, адехто шукає втіхи на стороні, все залежить від людини. Це все дуже сумно, але в кожній ситуації свої нюанси.......Але, якщо люди одружувалися через кохання таке щире і беззаперечне, як в серіалах, то через роки знайдеться компроміс, прийде розум, а тоді й ідеальна сім"я=)
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? Погоджуюся з Вами, Богданко! Та сім`я хороша, щаслива - над якою працюють!!!!
Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність? незнаю чому але повністю підтримую Мамусічка теж чомусь так думаю,спочатку років 5-ть сімейного життя може і є ідеальна сімя але з часом з ідеальної сімї перетворюється в гарну!! На мою думку взагалі нічого ідеального нема!!навіть у людини немає нічого ідеального,бо в кожної людини є свої якісь недоліки!!