"Ідеальна" сім"я-міф чи реальність?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Імель, 10 Серпень 2009.

1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність?

Ви зустрічали "ідеальну пару"? Дві рідні душі, чия любов живе вічно, чоловіка і дружину, повністю довіряючих одне одному? Якщо ви не зустрічали ідеальну пару, дозвольте представити- вони стоять на шарі вершкового крему на весільному торті. Секрет їх успіху передусім в тому, що їм не приходиться дивитись один на одного.)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність?

На мою думку,Ідеальних сімей не існує.Якщо люди говорять,що у них все ідеально,скош за все це гра на публіку.Пара може сваритися,виясняти стосунки,але якщо вона дивиться на світ одними очима,її вже можна назвати ідеальною.Така моя суб*єктивна думка.А підтверджує її 31 рік сімейного життя.:girl_bye2::girl_spruce_up::girl_claping:

• Подобається Подобається x 10
  3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Перечитала Ваші дописи і виникло запитання: Що ж для вас ідеальна сімя? Це коли чоловік не пє, жінка не гуляє, вони не сваряться і носять сніданки в ліжко? А чому саме так? З однієї сторони згідна, що таке буває, але ДУЖЕ РІДКО! І з другої сторони не погоджуюся, бо досягти такого рівня вкрай важко ( маю на увазі не сваритися взагалі і тому подібне). От і думай тут... Як на мене ідеальна сімя - це сімя, яка вміє зберегти шлюб! І не важливо чи вони не сваряться, чи готують каву, важливо, що вони вкладають душу у свою сімю, будують свої стосунки на довірі і взаєморозумінні. Роблять все можливе і неможливе, щоб їхня сімя втрималася на плаву. Вони ЛЮБЛЯТЬ одне другого! Оце і є ідеальна сімя!!!

• Подобається Подобається x 7
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Кому потрібна ідеальна сім"я? мені ні. Мені потрібна МОЯ.

• Подобається Подобається x 2
  5. Волошка

Волошка Well-Known Member

Ідеальна сім'я - це міф, який може стати реальністю, якщо двоє людей стануть одним цілим.

• Подобається Подобається x 3
  6. kolibri

kolibri Well-Known Member

Я думаю що ідеальні сімї є, але вони не довго існують! Тому що сімя без сварки не тільки ідеальна але й дивна. Рано чи пізно буде вибух емоцій!
    Та і скучно так жити - хіба не так?

• Подобається Подобається x 1
  7. popelushka

popelushka Well-Known Member

На мою думку, ідеальною можна назвати сім'ю, де всі сварки і т.д. не виносяться на "публіку", де чоловік і жінка без сторонньої допомоги, вирішують свої проблеми і причини їх виникнення. В такій сім'ї панує не тільки взаємне кохання, але й повага один до одного.

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Для кожного уявлення про ідеальну сім"ю є різним. Для мене ідеальною є моя сім"я, бо в ній є кохання подружжя і любов дитини і до дитини, є розуміння, повага. Так, ми сваримося іноді (не розумію, чому сварки це так погано), але тоді є примирення. Сварки забуваються, залишаються спогади про приємні миті примирення; про подаровані квіти без причини, а просто так; про обійми, коли так хочеться ніжності... Без сварок скучно. Пара, яка не свариться, не розмовляє про все, а таїть образи і т.д. ось це погано.
    Звичайно, буває всяке. Іноді хочеться забити його, але частіше хочеться пригорнутися. Іноді задумуюся, на скільки легшим було б моє життя без сім"ї, а потім розумію, що воно було б самотнім і порожнім... Думаю, що чоловік поділяє мої думки. Це і робить сім"ю ідеальною.
    Я б не поміняла свою сім"ю на іншу

9. Dolma

Dolma Well-Known Member

Немає нічого ідеального, але до нього потрібно прагнути :)
    Я знала такі пари, які зустрілися, полюбилися, і прожили в злагоді все життя.
    Рік тому померла дружина батькового товариша, а чоловік і далі її любить, снить щоночі, доглядає її квіти і т.п., це все дуже зворушливо й просто казково, вони були разом з 16-17 років. Таке трапляється, але, нажаль, рідко.
    Я теж завжди мріяла про таке кохання на все життя й про ідеальну сім'ю... Не всім везе, або не всі заслужили, або не всі вміють... Але існує таке явище, на зло всім скептикам! :)

10. Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність?

На нашому мікрорайоні є чудова пара стареньких,якби ви бачили,як вони тримаються за руки,коли йдуть,як закохано дивляться один на одного,почули б їх щасливий сміх...Мені здається,що їх можна назвати ідеальною парою,пронести любов і повагу один до одного через роки дуже тяжко.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

11. Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність?

Правда,правда!Ідеальна сім' я існує.У мене така.Просто сім'я-це велика праця і велике терпіння!А коханого потрібно любити!Весь час!І я його люблю!І не потрібно,щоб батьки втручалися у стосунки.Якщо ніхто не буде втручатися,то є шанс мати таку сім'ю.
    І перепрошую,ніколи не забувати про секс!Ніколи!Навіть,якщо Вам не хочеться,то обов'язково зробіть приємне коханому!
    У нас же є велика зброя-це наші губки!!!!:girl_devil:І наш язичок!Просто це треба робити і любит того,кому Ви це робите!:girl_bye2:

12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Останні дописи нагадують чимось заголовки, а то й цілі статті з глянцовитих журналів: тут і секс, і губки, і язички, і сварки, і діти:wacko:

відповідь на поставлене питання настільки суб.єктивна.. що я можу сказати: я не уявляю, що таке ідеальна сім.я - значить її нема?:pardon:

13. Відповідь: "Ідеальна" сім"я-міф чи реальність?

Та чого ти так!?Є гарні сім"ї.І гарно там живеться!

14. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Бувають, imel :) Моя :) Маю таку сім'ю під носом - це батьки мого чоловіка :) Мама кожного разу з радістю і усмішкою зустрічає тата, коли він приходить з роботи чи просто з магазину (зі словами "моє сонечко", "змучився?"), летить йому робити чай, коли замерз; коли бачить, що він замучений, організовує відпочинок (квитки в театр чи поїздка до родичів в гості), коли тєлік вночі ввімкнений заголосно, тато просить зробити тихіше - мама спить; вони ще й досі ходять гуляти разом під ручку, і цілуються :) коли він щось робить по господарству - вона йому найперший помічник, коли ж мама йде з коліжанками на каву - то він, як мала дитина, тєжко журиться за нею :) особливо татові псується настрій напередодні, коли він дізнається, що мами кілька годин не буде :girl_haha: Я завжди всім розповідаю, яка то гарна пара і я б хотіла, щоб усе життя і в моїй сім'ї так було :girl_in_love:

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Кольорова, файні стосунки у батьків Вашого чоловіка - але якби вони не були ідеальними для себе у своєму власному мікросвіті, який творять, знову ж таки для себе - не було б гармонії й поміж ними
    Мій висновок: ідеальна сім.я може бути лише між людьми, абсолютно задоволеними своїм власним Я:)

16. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Сто відсотків! Знаю по собі, коли я невдоволена собою чи якимимсь обставинами - стаю нестерпною - чіпляюся, бурчу, придираюся до мужа, а як мені кльово - зніму для нього зірку з неба :)

17. Левицька

Левицька New Member

Страшно сказати, але я вважаю свою сім`ю ідеальною. Чому? Вже хтось сказав, тому, що я не хочу нічого змінити, не вагаюся, чи правильно я зробила, не уявляю і майже не пам`ятаю інакшого життя... Можливо, Ви запитаєте одразу, як довго ми разом?... Не довго, всього 3 роки. Але не сваримося, постійно телефонуємо один до одного, скучаємо, маємо спільні інтереси, живемо життям один одного.
    Тьху-тьху... бо інколи стає страшно, що так не буває...

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

у цей період так і має бути
    (а далі,вже як постелиш,так і .........)

19. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А я вірю в те, що навіть в наш нелегкий час, ідеальні сім"ї бувають, і це не рідкість. Не можу сказати, що моя сім"я 100% ідеальна, але я дуже того прагну.
    Давно читали книжку (вже й назви не пригадаю), про стосунки між чоловіком і жінкою, і добре запам"ятала розділ " секрет сімейного щастя", де писалося, що основними двома ключами до щастя в сім"ї є - любов, яку необхідно розвивати з кожним днем все більше і більше, і взаємоповага. Можливо кожен з нас до того добавить ще щось своє - і це й стане секретом ідеальної сім"ї.

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

історія наших знайомих (ну я їх не знала, їх знали мої прадідусь і ще бабця)...
    прожили до саої старості разом, з 18-20 років... шалено кохали один одного.... але останніроки жінка дуже хворіла... якась така хвороба була, що її все тіло боліло, і навіть дотики коханого чоловіка завдавали нестерпного болю.... і вона попросила його її вбити.... він її застрелив і застрелився сам (не хочу брегати, їм було близько 80 років, точно не знаю).... закінчення, звісно, трагічне, але це ж доказ того, про що питала імель - кохання крізь все життя... :sad:

ще для мене є ідеальною сімєю сімя моєї коліжанки - в її батьків навіть зараз видно і юбов, і повагу, і турботу...