Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Можна скотчем, але я читала, що звичайний не пасує, бо пересихає й відпадає, то купують якийсь спеціяльний. Я кручу вузли. Так теж можна.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Знайшла ще кілька книжок. Ось перші дві (обидві іноземною мовою, здається, це голандська): тут тут. В цій книзі є кілька "битих" зображень і невірна нумерація сторінок. Решту завантажу трохи згодом.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі це кілька моїх робіт: листівка на весілля просто листівки
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі і конкурсна робота (яка робилася на коліні на роботі )
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Лілю, я від твоєї троянди у захваті! :khomyak: Така ніжна. Мусиш спробувати її ще на темному фоні, і віяло теж (думаю, так буде шикарно). Дзвінко, ваші роботи дуже гарні! Чекаю ще . Коли вже я спробую
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі таак...починаю заражатись...йду шукати картон,і голку,і нитки ...Буду пробувати...
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі найшла ще кілька своїх давніх робіт а ця ще була в процесі (листівка на 3 фото) внутрішня частина нажаль, зараз це задоволення закинула, бракує часу зовсім, але надивилася на Ліліне натхнення, аж самій закортіло щось поробити
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Послухала поради: Завершила нині троянду (але вона знимкуватися не любить) і нарешті пришила бантика до віяла.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі дівчата, хто бачив у Львові штампи Мері Крістмас або Хепі Бьоздей ??
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Я щось подумала, що Олена радила вишити на темному фоні
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Точно. Не дивуйтеся. Після двох годин сну голова не варила. :rofl:
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Ага, саме це я мала на увазі: вишити на темному фоні
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Отже, розповім, як я робила ось таку листівку: Робитиму дуже детальний опис, тому на два дописи, мабуть. До неї мені знадобилися: - цупкий папір для листівок (для скрапбуку, як на мене, затонкий) - ниточка, якою будемо вишивати (я брала вишивальні, але бачу, що тонші для вишивання машинкою наприклад краще підходять) - маленька й тоненька голочка (у мене так звані петіти) - шпилька для проколювання дірок - ножиці великі (що добре ріжуть папір) - ножиці рукодільні - лінійка - схема Тут я шила не дмц ниточкою, а ось такою. Заміряємо наш дизайн і вирізаємо смугу паперу відповідної ширини. Складаємо удвоє. Закріпрюємо схему скріпками й проколюємо кожну дірочку за схемою. Закінчивши, прикладіть на світло, аби перевірити, чи не пропустили якої дірочки. Знімаємо схему. Результат виглядатиме таким чином. Це наша заготовка на листівку. Тепер можна приступати до приємної частини роботи - вишивання. Зав'язуємо на ниточці вузлик і протягуємо з виворітної сторони через "стартову" аоб нульову дірочку. Зазвичай вона або крайня, або десь насередині. Всиляємо у дірочку через певний інтервал, у даному випадку я вселяла в 12-ту. Якщо ниточка закінчується, перетягуємо її на зворотній стороніпіж стібками й зав'язуємо ще вузлик про всяк випадок. Або щоразу ліпимо кавальчик скотчу. Головне не брати звичайного офісного, бо він, кажуть, може всихатися й відпадати, тому треба щось надійніше брати. І далі працюємо так само, йдучи за годинниковою стрілкою. Вселяємо у наступну після нульової, тоді наступну після 12-ої і так далі. На виворотній стороні не має бути перетягувань, тільки ось такі маленькі стібки. Якщо є довгі перетягування, значить, щось неправильно зробили. Я навмисне зробила одне довге неправильне для порівняння. Таким самим чином працюємо над другим серцем. Листочок. Його обшиваємо за тим самим принципом, тільки рахуємо вже не 12-у дірочку, а беремо дві протилежні та найбільш віддалені одна від одної. Прошиваємо знову за тим самим принципом. За годинниковою стрілкою йдемо. Перевіряємо тим самим способом - за зворотом. Готовий листочок. Квіточка тепер. Серединка квіточки - звичайна сніжинка, тому без подробиць. Пелюсточки вишиваємо за тим же приципом. Виводимо голочку через дірку "нуль" і пропихаємо у протилежний край. І знову за годинниковою стрілкою. І так усі пелюстки. Оскільки тильна сторона виходить не дуже, треба її сховати. Вирізаємо із тоненького напівпрозорого паперу відповідну до листівки форму. Тильний бік листівки обклеюємо двостороннім скотчем. Прикріплюємо папір, і маємо ось таке. Листівочка готова.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі А для чайників: от коли ти пройшла тих перших 12 дірочок, то далі знов треба відрахувати 12?
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Гаразд, візьмімо до прикладу так... ))) Виводиш з вивороту в дірку 1 (вона ж стартова), тоді вколюєш у дірку 12, виводиш із вивороту в 13 і вколюєш у 2, виводиш у 3 - вколюєш у 14, виводиш у 15 - вколюєш у 4, виводиш у 5 - вколюєш у 16, виводиш у 17 - вколюєш у 6, виводиш у 7 - вколюєш у 18... виводиш у 23 - вколюєш у 12, виводиш у 13 - вколюєш у 24... і т.д.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі тренувалась вночі =)) навіть сподобалось таке витворяти =)) п.с. фото на коліні спозаранку
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі Надивилась на ту всю красу, що ви тут на витворяли і також захотіла таке зробити. Отже вчора їздила в "Світ паперу" накупила собі цілу купу різного картону і відрізки для відкриток, пізніше буду пробувати.
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі подивилась на зворотну сторону Ліліних робіт і на свою, зробила висновки, що, при складному і різнокольоровому рисунку на лицьовій стороні, виворіт треба закривати якимось папером однозначно
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі тут ясно А в принципі, я так розумію, то треба ту кількість дірочок на малюнку розбити на певну кількість частин з однаковою кількістю дірочок і обов"язково парну, так?
Відповідь: Ізонитка (вишивка на папері), спірелі у книжці написано, що кількість дирочок повинна бути парною