Я емоційно залежна

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Маруся-мама, 7 Червень 2009.

1. antique

antique Member

Відповідь: Я емоційно залежна

І я залежна.
    Якесь гостре слівце, особливо від тих, кого люблю і...ооо,вже надулась, вже настрій ніякий. Хоча для мене тон, яким звертаються, багато значить, більше ніж слова. Коли настрою нема, то все погано:і погода не така, і в житті не так складається, і ніхто мене не любить:girl_sad: Іноді аж соромно, проблеми в декого серйозніші,а я... Ну, коли хороший настрій, то літааю)
    А ще буваю "емоційно сита". Це після вдалого спілкування з приємними мені людьми. Просто добре на душі.

• Подобається Подобається x 7
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в мене нині був аврал з тою залежністю, так що я аж захворіла. Болів мене шлунок страшенно.
    А причина що чоловік відмовив в проханні а мама зігнорувала коли я до неї зверталась. І так мені це вдарило що я фізично захворіла. Річ у тім що з чоловіком поговорила і пояснила чому мені було важливо щоб він виконав це моє прохання а он з мамою це інша справа. Не вмію з нею говорити, от і мучусь.

• Подобається Подобається x 7
  3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

здається я стала емоційно залежна від хорошої погоди і теплих дитячих рученяток:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 4
  4. Hruska

Hruska Well-Known Member

Марусічка, а Ви зробіть так як Антігуа :girl_smile: -
    І шлунок перестане Вас боліти...:girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
  5. Sara

Sara Well-Known Member

А я знаю таке, що люди котрих любиш можуть дуже легко зробити Вам боляче, тому що Ви зарахунок своїх почуттів до них просто беззахисні перед ними. Ось все. Але це абсолютно нормально, тому що якщо немає таких переживань, то ті люди Вам просто байдужі. Успіхів і шануймося бо МИ того ВАРТІ.:girl_smile::girl_smile::girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  6. Маруся-мама

та мене то трохи і врятувало, але всеодно мусіла піти лягти з грілкою на животі аби заспокоїтись.

Це правда. Он я питалась в свого чоловіка вчора, ну чому мене то так зачіпає... а він мені відповів, бо то мої найближчі і мені б хотілось аби було більше розуміння з ними.

• Подобається Подобається x 1
  7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Супер сказано!!!
    Я також була дуже залежна від думки оточуючих, а особливо від чоловіка. І цим сама провокувала часом хамське ставлення до себе.
    А одного разу я сказала: "мені тепер байдуже, що ти про мене думаєш, абсолютно байдуже" і мабуть на обличчі у мене було написано, що це правда. Як результат - я більше не чую критики в свою адресу. А якщо щось і просковзує - я знову кажу сама собі "байдуже".
    І це не означає, що мені стали байдужі люди, якраз навпаки. Тепер я можу дивитись на світ не через призму ображеної, а більше розуміти мотиви хамської поведінки (наприклад комплекси). Я більше не претендую на звання "сама найкраща...", для мене головніше спокій в душі.

• Подобається Подобається x 8
  8. zetta

zetta Well-Known Member

точно............Маруська-мамуська і я така.............але як оживаю............писець всім!

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

З нею й не треба. Ти дурницями займаєшся. А те, що фізично хворієш, цілковито твоя вина, бо вона й півслова не сказала, а ти вже себе з*їла. Так не можна. :girl_sad:
    А ще вони дуже добре нас знають, і тому знають, куди бити, аби добряче заболіло.

10. Маруся-мама

Ішо й як. Он вчора те саме собі влаштувала, навіть піццу в дітей відібрала і зужерла.:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Безсовісна! :beee: А я ті шо казала!! От нема біля тебе кого з нагайкою, би ті добре по хвості надавав. Нечемнота!!! :girl_mad:

12. Сюзанна

Сюзанна Active Member

Девчонки, прочитав ваши ответы, я поняла что у меня с вами много общего...
    Хотя я врач и должна проявлять терпение и уважение к пациентам, но все равно иногда бывают срывы. Конечно я не проявляю их в присуствии пациента, стараюсь держаться хороших манер поведения, но терпение не иногда выдерживает...
    Видать такая судьба у нас.

• Подобається Подобається x 2
  13. Маруся-мама

Страшна! Нині вже собі не попускаю, навіть солодкого на сніданок не дала. Мучусь але терплю. ;)

• Подобається Подобається x 2
  14. masaryk

masaryk New Member

І я про це думала. Книжки мудрі читала. От остання "Таємниця жіночої душі" (у "Свічадо" чоловік! купив) називається. То там пише, що чоловік - це сила, передовсім духовна, а жінка - то краса, також передовсім духовна. Що чоловіки завжди ставлять питання "чи мені це до снаги?", а жінки - "чи я гарна, чи ви мною захоплюєтесь?". Пасивні і агресивні чоловіки - то зіпсовані, які або не вміють, або неправильно застосовують свою силу. Вони мають давати жінкам силу - фізичну і емоційну підтримку. А жінки - спокій (мовчазну та лагідну красу). Але після гріхопадіння все не так як би хотілося...

15. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ха ха, а я взагалі вулкан емоцій... я ними живлюсь, я їх поглинаю, а потім вибухаю... Емоції для мене - це життя, як сенс чи скоріше спосіб, чи навіть засіб.. Це бездонне відчуття влади над чужими емоціями, і безкінечне джерело поживи для моєї життєдіяльності... Навіть цей допис весь емоційний... Колись пробувала боротися з цим, але тепер просто насолоджуюсь і використовую правильно :girl_cool: Негативні чи позитивні емоції допомагають мені ховатися від буденності і відчувати життя... і коли я постійно знала, що емоції це зле і придушувала їх (які б вони не були) - я зрозуміла, що я гину... гнию.... ну і ось тепер і вірю і надіюсь, що десь на світі є людина, яка спрагла за моїми емоціями :girl_in_love:

16. pyzurj

pyzurj New Member

а я егоїстичне і пофігістичне створіння.:girl_curtsey: даю волю емоціям вкрай рідко.
    навіть не знаю чого так ? в моїй сім*ї немає такого...хоча ні, є ... батько, от в нього і пішла своїм характериком...
    якщо хтось свариться, то я мовчу і думаю собі *попустить, ще сам/а проситиме пробачення. стараюсь не брати все близько. Бо якби углублятися в то все, можна емоційно захворіти.

17. Маруся-мама

Дуже цікаво бо я он не читала але подібне застосувала в своїй родині сьогодні. Вчора я сказала свому чоловіку що для мене дуже важливо щоб він мені давав ось таку силу в фізичних проявах своєї любові, я не говорю в розумінні ліжка а в розумінні того що проходить час і коли тебе обсіли фінансові проблеми і повна хата дітей і тьощ то ти забуваєш про те що треба сказати я тебе люблю або просто обняти дружину. І я про це свому чоловіку сказала.
    Сьогодні він був на мене злий, правда я нічим не завинила але він обрав собі мене нині випробувати на стійкість, я собі так думаю, і з самого ранку чогось дувся що я не хочу йому знайти айпод. Бо сьогодні дуже важлива футбольна гра а він хотів подивитись а я йому цього не хочу. Це не так, я ніколи не перечу йому в його переглядах спортивних передач. Але он він загнівався. І хоч я вже і знайшла ту штучку він всеодно сидів набуньдючений коло компютера. Я спокійно підійшла, поклала йому руку на плече і поцілувала в голову. А тоді пішла геть до себе до кімнати. Його не треба було довго чекати. Він швидко прийшов і захотів побути коло мене, поки я слухала улюблену передачу по-радіо. А ще кілька годин тому він був готовий мене закатати в асфальт своїми обвинуваченнями як я не справляюсь з обов’язками дружини.
    А я у відповідь приготувала йому гарний обід до того як він пішов на роботу, щоб не був голодний.

Ось така я емоційно залежна.

18. kostuk

kostuk New Member

А в мене чомусь абсолютно протилежна ситуація...Коли хтось "виливає" на мене свій негатив, я одразу дуже злюсь і з якоюсь подвійною силою приступаю до роботи, яку потрібно виконати. А через годину вже можу забути про образи...:girl_wink:

19. masaryk

masaryk New Member

Маруся-мама, я вами просто захоплююсь. Може ви і емоційно залежна, але те, що ви сильна і відважна жінка - це точно. Злитись і ображатись - це може кожен, а от як ви не боятись бути вразливою, відкритися і боротись за своє щастя - не кожен відважиться...

Ще от прочитала, з тої ж книжки.
    Майже все, що робить жінка у дорослому житті, зумовлене прагненням викликати захоплення, жаданням бути прекрасною, незамінною. Найбільший жіночий страх - бути покинутою. Але скільки б чоловік не догоджав жіночій душі, ніколи цього не вистачатиме. Він не може цього дати, він не здатний заповнити цю порожнечу. Жінка не може шукати у чоловікові свого утвердження. "Жоден чоловік не може сказати вам, хто ви така як жінка". Крім того, часом приходиться любити грішних чоловіків. Заповнити серце може лише Бог, у якому слід шукати батька, друга, захисника, який любить вас безумовно і просити допомоги у щоденній боротьбі зі злом, що знаходить найрізноманітніші прояви.
    Стосовно чоловіка, його найбільший страх - зазнати невдачі. Їхня поведінка - довести, що вони сильні, і що вони чоловіки. Проявляючи силу вони намагаються це довести. Але вони не можуть шукати доказів своєї чоловічості у жінки, бо жінка теж не може їм цього дати.

20. Волошка

Волошка Well-Known Member

Деколи в мене може бути так, що коли мене образять чи принижать, то я десь наберуся тої злості і доведу, що той, хто таке зробив, дуже-предуже сильно помилявся.
    Але буває й таке, що від образи опускаються руки, хочеться десь втекти і сховатися від людей.
    На мене негативні емоції, образи, сварки дуже погано впливають, забирають в мене купа енергії. Я теж Терези, все прагну гармонії, а коли її неам, то мені дуже поганою