Як добитися розлучення з дружиною, з якою давно не проживає

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mtina, 23 Жовтень 2009.

1. Волошка

Волошка Well-Known Member

Відповідь: Як добитися, щоб коханий розлучився із першою дружиною.

Це точно!!!

2. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та 100%. Не тільки не можуть, а і не хочуть встоювати, бо не вважають це чимось поганим. І любов до дружини в тому випадку ні до чого. Скільки є таких, що і сім"я і діти і ще по коханці в кожному місті. Кожна з яких думає, що вона єдина і неповторна, до тих пір поки не почне того Казанову напрягати женячками, спільними проживаннями та іншими бздурами.

3. Dolma

Dolma Well-Known Member

Може я щось пропустила в темі, бо судячи з бурхливої негативної реакції багатьох жіночок, можна зробити висновок, що саме Мтіна стала причиною проблем свого коханого з його дружиною. То так, Мтіна?
    Бо мені намалювалась така ситуація: чоловік з дружиною вже фактично такими не є, але не напрягають себе розлученням (таке часто трапляється). В такому разі незрозуміле обурення деяких форумлянок.
    В першому випадку обурення розумію, але не повністю поділяю, бо потрібно знати ситуацію в цілому, перш ніж судити, я її не знаю, решта "суддів" також. Легко когось судити, правда?

4. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Мтіна Вам не відповість - вона у лазні.

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Жиють як в гуртожитку? Щось я таких випадків не бачила :)

6. Dolma

Dolma Well-Known Member

Буває й таке, знаю прецеденти, але я мала на увазі просто разом не живуть.

7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Одна справа, коли не розлучилися на паперах, але разом вже не жиють, але більш за все в такої сітуації чоловік жиє з жінкою, і знаходить когось молодше, тоді починаєтся "в нас із жінкою вже ніц нема".

8. Волошка

Волошка Well-Known Member

Знаю на сто відсотків, що такі слова чоловіків брехливі! "Ніц нема" - то розходьтеся. Чоловіки, не парте мозги наївним жінкам, які вірять у ці ваші байки!

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

О тож. А то "ніц нема" - тільки спить з дружиною, їсть ії сніданок і дає ії прати свої труси. Дужже цікаве "ніц нема" :)

10. cleonata

cleonata Well-Known Member

не важно скільки ви живете разом, як зачасто у вас статеве життя і скільки років вони не разом.
    він утобі будезавжти відсікати недоліки попередньої, ти навіть не будеш того замічати, постійно мимоволі буде порівняння, він ніколи тобі того не скаже, але таке є постійно. ти добре думай!!! бо якщо людина один раз зробила, то зробить ще багато раз, навіть якщо буде зарікатись в протилежному. щоб потім не жаліти і не терпіти. важливим є причина першого "розводу" хто був поти він чи вона,чи боролись за сімю чи ні, це дуже важливі факти.
    А тобі не раджу якось примушувати, бо поки він не готовий з тобою одружитись, він не розлучиться., а поки він боїться повтору, або просто ти для нього "забавка"
    Добре проаналізуй, з ким ти живеш!!!! Бо любов буває різна, а иття одне!!!

11. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Може мені років і небагато, але в любові і "привичці" я різницю відчуваю...!!! І вважаю, що вік тут нідочого!!! Тому що можна вийти заміж в 17 років і прожити щасливе життя, а можна вийти в 40 і в 42 розлучитись (знаю таке не зі слухів), тому вік тут нідочого!!!
    просто в кожного своє трактування слова "любов" !!!

12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

У саме цьому випадку любов ні до чого. :)

З віком людина стає більш толерантною, менш ідеалістичною. Вчиться компромісам. Прощати вчиться.

У всякому випадку не підводить цілу шкалу почуттів під спільний знаменник - Я.

Той Ваш уявний зрадливий чоловік також не мусить дивитись по чужих жінках просто так, з жиру, чи не так?

13. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Я згідна, що з віком на все дивишся по-іншому !!!
    Але всеж таки, якщо чоловік хоче іншу, то на свою жінку він вже не буде дивитися, як на об"єкт бажання, а скоріше як на подругу...

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

:)

Неправда.

Ви не чули про чоловіків, котрих називають кобелями (жеребцями)?

Або ж про таких, що йдуть з ліжка коханки відразу до подружнього (а ще відчувають якийсь адреналін)?

Не узагальнюйте.

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Нормальний чоловік має хотіти іншу-інших, тоді внього все впорядку функціонує, але друге питання що він з тими бажаннями робить....скаче сам в гречку, сублімує в нормальну дружину чи знаходять альтернативу:girl_wink:

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

нагадалось інтерв'ю з однією польською письменницею -
    Її запитали - "Чому ваш чоловік досі з вами?"
    - "Тому що в нього стадний інстинкт, а в мені є багато жінок. Я щоразу інша..."

17. Lyubimaya

Lyubimaya New Member

Якщо судьба бути разом, то будете. Тут уже він має зробити свій крок. А як не зробить, треба заставити себе відпустити його, бо це стосунки в нікуди. Жити звичайним життям і згадувати про все як минувше... А з часом можливо з'ясуєте для себе, що це абсолютно не та людина з якою Ви б хотіли пожити життя, народити від нього дитину... Часто ми занадто ідеалізуємо стосунки, чоловіка...

18. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

100 балів :)

19. loreniya

loreniya Well-Known Member

то що чоловік не розведений не значить що він не пішов від дружини. Поки подавали в загс документів такого набачилась - документи повинні принести двоє - один не може подати на розлучення - не знаю як по закону, кажу то що бачила, поділ майна, діти /право їх бачити чи ні/, дружина може просто не давати розводу - а на суди треба час.
    Думаю мужчина таки лишив першу жінку... Чи була тому причиною авторка теми ми не знаєм і знати ніколи не будемо. Мені як і всім не хочеться щоб мене покинув чоловік, але кидатись камінням не буду, бо кожен понесе кару за то що зробив на землі.
    Задам питання авторці теми, ви живете разом, ЧИ ПРОПОНУВАВ ВАМ ЦЕЙ ЧОЛОВІК ОДРУЖИТИСЬ? Якщо ні - то претензій бути не може... Якщо так - то вже інша розмова. Чи говорили ви про спільних дітей? Якшо ініціатива женитись лише Ваша то все проясняється - не бійтесь собі признатись якшо так, в тому нема нічого страшного, просто або приймете такі стосунки як є, або треба шукати такі які ви хочете!

20. Veselivka

Veselivka Member

Ваша проблема, як медаль з двома сторонами. Можна давати багато порад, але жодна не допоможе. Ви зачіпили надто інтимну сторону стосунків і винесли на загальне обговорення. Чесно кажучи, мені здається, шо Вам порада непотрібна. Якшо Ви не можете змиритися з таким фактом, ставте питання ребром. Якшо ваш коханий справді вас любить, то швидко вирішить справу так, шоб ви нарешті заспокоїлися