Відповідь: Як і де знайти своє кохання у мене був тільки один перший ) але інколи думаю, що краще спробувати і пошкодувати, ніж не спробувати і пошкодувати ще більше! принаймі він дізнається про те, що подобався. скільки разів ми відмовляємося від того, чого хочемо, прикладаємо замало зусиль і чекаємо когось, чекаємо довго і нудно того, хто полюбить нас, хто буде за нами бігати, а ми гонорово дамо дозвіл на стосунки. деколи треба брати ініціативу в свої руки.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Я ж не кажу кидатись ровера після першого ж разу. Коли людина не реагує або реагує негативно на кілька дзвінків чи пропозицій зустрічі або просто вивів уваги, то щось тут явно не так. Я коментую лише свій досвід і свою поведінку, просто в мене завжди зникало бажання (не симпатія) постійно першою щось робила, а людині байдужа чи вона якось погано реагувала на мене. Мені було неприємно, тому власне в таких випадках припиняла виділяти людину якось особливо і поводилась як з іншими знайомими. Я дала зрозуміти свою прихильність, а чи відповісти на мої звертання, то вже залежало від хлопця.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання гаразд, як на вашу думку, чи вважається першим кроком не дзвінок з пропозицією зустрітися, а дзвінок з привітанням? була важлива для людини дата, про яку я дізналася випадково.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання щоб боротись за щастя, треба то щастя отримати дуже гарний привід для дзвінка...
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Колись вважала, в років так в 17-19. А зараз, вважаю, що це просто вияв ввічливості, привітати з Новим роком, Різдвом, Днем Народження чи просто професійним святом. Хоча вітати тож можна по-різному
Відповідь: Як і де знайти своє кохання ну тоді я першого кроку ще не робила Хоча реакція на привітання була дуже емоційно-бурхливою, я грішним ділом подумала про взаємність. Але потім вже не було нічого ---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- я б перефразувала на отримати поборовшись )
Тю... Любовь нечаянно нагрянет, Когда её совсем не ждешь, И каждый вечер сразу станет Удивительно хорош... http://www.youtube.com/watch?v=mO0k14L8I_k
Відповідь: Як і де знайти своє кохання А в мене було три не повних роки перших кроків і стільки само відмовок, проявів байдужості, які чергуються з цікавістю і не більше, але я можу з впевніністю сказати, що, якщо є справжні почуття, то робити ці кроки першому потрібно скільки треба!!! (скоро у нас весілля і ВЗАЄМНА ЛЮБОВ)
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Meriroma, у вас залізне терпіння. Ви його просто вибороли собі!
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Оййййй, сама собі дивуюся як я змогла...не знаю досі звідки в мене тоді бралося терпіння стільки, віри і залізної впевненості, що ми будемо разом. Я навіть не одноразово тут на форумі описувала свої "поразочки" і всю нашу історію і майже усі мені радили "взятися за голову" і повірити в те, в що я і не збиралася вірити (що якби були почуття і то і сьо) Тепер мені коханий постійно дякує за таку мою наполегливість, каже, що не тямив себе тоді і буде любити мене да пенсії, а на пенсії ще більше
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Тепер хай вас на руках носить! Я так не зможу. Як мені в очі скажуть "йти шукати звіздочку на небі" :D, хоча він занадто вихований, як на мене, то гордість переможе
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Не жаліюся)), правда важко було довго повірити в такий крутий повот подій хоча все якось заторможуюче поступово відбувалося. Переможе любов, якщо вона є хоча б у одного Моя гордість заснула на три роки і переконання, що між нами ніколи нічого не буде на мене не діяли...інколи я сама себе лякалася - було схоже на щось не здорове))
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Якщо прокинеться, "психотропами плануєте присипляти"? http://www.youtube.com/watch?v=hTFjZh82QBQ http://www.youtube.com/watch?v=o48KalfqX18 ЗІ: Написане вище - "шпилька", що містить лише 1% діючої речовини. Не знайшли - детонувати не варто.
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Зима поволі відступила і надворі поволі з'являються чарівні закохані парочки. Самотні, діліться досвідом як ви весну наодинці переживаєте. А то щось сумно на душі
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Не потрібно шукати кохання, воно саме Вас знайде ))) Картинка в тему
Відповідь: Як і де знайти своє кохання А я не дуже вірю в це. В нас такий хороший друг, що вже має 38 років і все чекає, що його кохання знайде(і ніц йому не бракує). Треба діяти. Сама була активною, бо бачила, що не дочекаюсь склавши руки (ну, звичайно, без фанатизму). Хоча є випадки коли так складаються обставини і..воно знаходить
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Мені здається, що чоловік сам має проявляти ініціативу і шукати кохання, а дівчина чекати, поки її знайдуть Така моя думка
Відповідь: Як і де знайти своє кохання Я давала пораду для дівчат. Тут ж дівочі посиденьки )) Колись почула таку фразу "Перший крок повинен робити чоловік, бо жінка потім віддає йому більше, вона віддає себе." Цю фразу говорив чоловік. Так і повинно бути. Я зовсім не проти того, щоб дівчина робила перший крок. Але це швидше винятки. У стосунках з моїм чоловіком перший крок робив він, і я завжди відчуваю себе з ним як за камяною стіною. Я знаю, що він впевнений в собі чоловік, який знає чого хоче, і той факт, що він хоче бути саме зі мною множить моє щастя в кілька раз. Я не заперечую, що якщо жінка зробила перший крок, то стосунки їй будуть не менш цікаві і вона буде теж буде щаслива, я говорю суто про мої власні відчуття. і моя така думка. Тут від дівчини потрібно одне - вчасно відреагувати, відповісти і не "падати на мороз", бо можна втратити момент і довго чекати свого щастя..
Відповідь: Як і де знайти своє кохання "Як"? і "Де"? Радив мені мій дід ходити попри духовну семінарію. Каже, там є такий час, коли всі хлопці женяться А від себе раджу: не ховатися. Вдома вас коханню "дістати" складно. Ну і бути відкритими до стосунків. Маю на увазі не лише фізично (радо знайомитись), а й психологічно. Якщо попередні стосунки ще живі у серці, то до нових, мабуть, ще ранувато..