Як нарешті стати мамою? (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Virna, 31 Грудень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (4)

а полікістоз і полікістозні зміни то не одне і то саме?
    а Вам лікар нічого не казав, коли приходити? Швидше за все після місячних

2. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Мені лікарка говорила з дня 8. Ви зверніться до лікаря в якого можна поспостерігатись, то він вже вам все скаже.:girl_wink:

3. Shpunka

Shpunka New Member

Ні, не одне і те саме, оскільки по одному УЗД діагноз не ставиться. Крім того, інших ознак полікістозу немає. Можливо, це просто дисбаланс після ЗВ.
    Він мені сказав, що з 10 дня, але я забула сказати, що в мене цикл довгий. Буду перепитуватись :)

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Як правило, всі такі штуки мають відштовхуватись від конкретного циклу, а не діяти за якимись "золотими стандартами" (а то буде така ж точність, як "календарикового методу"). Краще перепитатись і ще перечитати - в залежності від того, що саме треба буде "роздивлятися" і призначається день. Напевно, там той день мав би (по логіці) бути за визначений період до овуляції...чи щось таке.

Останнє редагування: 6 Лютий 2013
  5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Дівчата, дякую за підтримку:girl_curtsey: Зараз чекаю перших М, потім маю відвідати свого Г(має взяти мазок), а там буде видно. В принципі ще 2 місяці антибіотики є в організмі після чистки, і щоб вони не впливали на певні аналізи потрібний час.:girl_sad:

7. Shpunka

Shpunka New Member

Аж 2 місяці вони не залишаються в організмі, хіба вам призначили 2 -тижневий курс після чистки.
    Всі лікарі радять здавати аналізи на інфекції після першої менструації, а на гормони - після другої. Щодо генів - то їх можна давати хоч вже, бо вони не змінюються за жодних обставин.
    Закордонні лікарі, до речі, взагалі не практикують перевіряння і обстеження жінок після першої ЗВ. Тільки після другої і більше.

8. Semicvetik

Semicvetik New Member

Те, що вони не змінюються протягом життя-то це так. Але дещо все таки може вплинути на результат аналізів. Коли ми з чоловіком мали робити генетичні дослідження, я пила гормони (дуфастон) і антибіотик. Лікарка сказала, що має пройти принаймні 2 тижні після прийому гормонів (в ідеалі - до місяця часу), щоб аналізи були достовірні. Антибіотики теж можуть вплинути на деякі показники. Нам сказали, що це теж треба враховувати і можливо щось прийдеться доздавати (але нам не треба було, все вийшло добре).

9. truskaffka

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

мож і так, але я коли здавала аналізи, пов*язані із генетикою - теж лікарі на Лисенка казали вичекати час (2 тижні - місяць), бо також пила Дуфастон..

11. Semicvetik

Semicvetik New Member

Я собі сама того не придумала. На які саме показники це впливає, я не уточняла (лікарям видніше).Аналізи здавали теж на Лисенка.

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

12. truskaffka

13. Semicvetik

Semicvetik New Member

Погоджуюсь, спеціялісти всякі бувають.

14. Kshusia

Мені призначили один антибіотик колоти 2 р.в день (10 днів), і ще капали в лікарні інший 3 дні (загалом 15 капельниць).
    А лікарам в наш час я не дуже довіряю, тому стараюсь не консультуватись тільки з одним, а принаймі з двома...(а додаткову інформацію шукаю ще в інтернеті).

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

16. Tinela

Tinela Active Member

Перестаньте, живіть дальше, розумію що це велика втрата для Вас, але потрідо надіятись на краще. ви злі на весь світ, задаєте питання Чому?, плачете ночами...але повірте Ви будете щасливі і будете мати дитинку, інакше просто не може бути. вірьте...і думайте про хороше..

17. Raven

Raven Мама малятка

18. Delfy

Delfy Well-Known Member

19. Kshusia

Не розчаровуйтесь, все у вас буде добре, головне віра в Бога.
    Мати Тереза казала:
    "Я просила силы - и Бог послал мне испытания, чтобы закалить меня.
    Я просила мудрости - и Бог послал мне проблемы, над которыми нужно ломать голову.
    Я просила мужества - и Бог послал мне опасности.
    я просила любви - и Бог послал несчастных, которые нуждаются в моей помощи
    Я просила благ - и бог дал мне возможности.
    Я не получила ничего из того что хотела, но я получила все, что мне было нужно.
    Бог услышал мои молитвы... "

20. truskaffka

Останнє редагування: 8 Лютий 2013
Статус теми:
Закрита.