Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Я б теж казала написати лікарці СМС - вона поможе чим зможе. тим більше що так за вас переживає і ми всі молитимемось за вас і ваше малятко

• Подобається Подобається x 11
  2. Єва

Єва Well-Known Member

Я ставлю вагінально по дві лютеїни на ніч. Воно менш шкідливе для організму, бо має місцеву дію, не шкодить печінці. Хоча сестра при загрозі також пила дуфастон.
    Може краще звернися до іншого лікаря, якщо твоєї нема. Думаю, в цій ситуації не настільки принципово до кого, головне, щоб було все добре. Молимось за тебе і тримаємо кулачки.

• Подобається Подобається x 15
  3. Medusa

Medusa Well-Known Member

З інструкції дуфастону - про прийом:

При угрозе аборта — 40 мг однократно, далее по 10 мг каждые 8 ч до исчезновения симптомов.
    Для предупреждения привычных абортов — 10 мг 2 раза в сутки до 20-й недели беременности.

І лягай в ліжко, дзвони на роботу що отруїлася і не можеш з ліжка вилізти, лежи і переживай по можливості якнайменше!!!
    Ми за тебе помолимось

А тест ти сьогодні робила?
    А фолієву кислоту п'єш?

Останнє редагування: 25 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 16
  4. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Галичаночко я Вам написала в ПП номер тел. теж хорошого лікаря будь-ласочка передзвоніть , перестрахуйтесь, адже Вам потрібна двійна турбота за 2 життя!!! Ми всі за Вас переживаєм та молимось!!!

• Подобається Подобається x 19
  5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Галичанко тримайтесь і не переживайте! Випийте дюфастон, лягайте в ліжко, і постарайтесь відпочити! Господи Боже, допоможи Ірусі, дай їй нарешті відчути дар материнства, і твою милість. Просимо тебе не забирай в них це малятко,і надію в твою ласку! Щиро просимо для них здоров"я, щоб малятко добре трималось за матусю і росло здорове і щасливе на радість матусі і таткові!

• Подобається Подобається x 23
  6. kristina

kristina Well-Known Member

Я тільки що прочитала, дуже довго писала перший пост
    Вчора була в лікаря, вона мені також сказала що в другому разі, як тільки взнаю пити дуфастон. Все таки думки лікарів сходяться
    Можу порадити Кривка Бориса Ярославовича- з Топольної- зав 2 гінек віділенням, може у нього проконсультуватись,лікар хороший з досвідом, робить складні жін. операції, консультує, і дає масу позитиву і заспокоення. Можливо лягти на стацонар на підтримку ?
    За останній тиждень мені багато хто розказував про свою вагітність на перших тижнях, розказували і про мазання, але вони то долали , і зараз у них здорові дітки.

Ми молимся з вами

• Подобається Подобається x 21
  7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ну от..шо не день якісь новини.
    Галичанко..моя лікарка все казала.якщо схопив живіт чи ще щось лягла..розслабилась і "нехай весь світ зачекає".І лежачи обзвонюй лікарів(а ще краще смс своїй пиши..дівчатка тобі добре кажуть ..бо вона все таки тебе знає як найкраще..а тут сама знаєш до яких "шарлотанів можна попасти").Не переживай .... ти ж сама казала що трішки мазанини може бути..Нехай Бог помагає і збереже тобі ту таку бажану дитиночку.

8. kristina

kristina Well-Known Member

Галичанки вже нема на сайті, тому надіємся і молимся що все буде добре

• Подобається Подобається x 11
  9. Карінчик

Галичанко як себе почуваєте зараз?

• Подобається Подобається x 7
  10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Лікарка подзвонила, тепер хоч знаю, що робити... Сказала, прийняти ще утрожестан за 4 години, а потім ще раз за 4 години...

• Подобається Подобається x 30
  11. kitty

kitty Well-Known Member

Ми тримаємо за вас кулачки - лягайте і відпочивайте - все в Божих руках

• Подобається Подобається x 12
  12. галичанка

Лежу, живіт болить не сильно , але знову стає якось слабо так... Може того, що я ще не їла сьогодні. За тими переживаннями якось навіть забула, що треба поснідати...

• Подобається Подобається x 30
  13. Medusa

Medusa Well-Known Member

От і добре. Може це організм просто перебудовується, а ти жінка делікатна, сприймаєш все дуже ніжно. А тошнить - може голодна?! Може якогось сухарика чи печенька погризти для початку? А в ліжечку лежиш?
    :) Я й сама як мама, нівроку!

14. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Ваша віра та наполегливість здолає все, за цей перід чекання багато хто опускає руки , але не Ви. Тож і це випробування долею матиме хороший результат , і в нагороду за Ваше терпіння , Господь необмене Вас своєю Ласкою, а пошле чудове малятко. головне зараз заспокоїтись! як відреагував ваш чоловік?

15. галичанка

Вчора чоловік так зрадів! Вже думав став складати плани купувати автомобільне крісло для дитини...

• Подобається Подобається x 35
  16. Карінчик

правильно! плануйте що будете купляти для малечі, як це все має виглядати, як має виглядати дитинка, говоріть з нею, просіть щоб вас не залишала! вірте що вона буде з вами! помрійте, головне заспокоїтись і не переживати! пишіть нам як себе почуваєте, ми вас тут підтримаєм!

• Подобається Подобається x 18
  17. MaryF

MaryF Well-Known Member

Галичанко, я думаю, що ви трохи переживаєте. Стільки часу чекали і нарешті дочекалися, а такі емоції навіть позитивні не дуже добре впливають на вагітьність, тому я би вам радила пити валерянку, або ще якесь заспокійливе (краще спитатися свого лікаря).
    Я на початку вагітності пила дуфастон, ставила на ніч таб. лютеїни і пила якісь капельки заспокійливі (непамятаю які, але випила їх цілу банку) і як бачете дочекалася свого синочка і ви дочекаєтеся.

18. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Ір ляж і заспокійся, сказала тобі Вікторія шо зробити, роби і розслабся і поїж обов"язково, поїж, скільки можеш стільки в себе запхай, тобі ж треба сили :girl_mad: А за кріселка можна думати, позитивні думки здійснюються ))))

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Іринка не переживайте, у мене саме так і було: Слабонька, ледь-замітна полосочка, мазання, живіт нив невиносимо. Мене Прокопчук (на 3 тижні вагітності )зразу поклала на збереження на Батальну, три тижні в лікарні і все вийшло супер. Можливо і ви сходіть в лікарню, під наглядом лікарів все ж надійніше. Ми всі молимось за вас і вашу лялю. Все буде добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 25
  20. Gloriya

Gloriya Well-Known Member

Іринка! Дівчатка добре кажуть, обов"язково треба заспокоїтись і не переживати- я теж за ВАС з малятком молюсь і ввечері і рано і зараз. Все буде добре. Ти мала стільки часу віри і терпіння, ще трошки! Нас тут багатенько і все ми сьогодні хочемо одного, щоб ти виносила і народила здорову, гарну і щасливу малечу! Ірусь ТРИМАЙСЯ МИ З ТОБОЮ!!!!!

Статус теми:
Закрита.