Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. erene

erene Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Ну раз не говорили то може і він тобі нідочого, бо препарат серйозний має купу побічних, я також в цьому циклі напевно буду пробувати інсемінацію, як буду знати за метипред то обов напишу

2. any

any Member

еrene, медикаменти мені призначив лікар. А завагітніти не можу, тому що у мене полікістоз яєчників.

3. erene

erene Well-Known Member

Тоді ясно будем сподіватись,що у вас все получиться, мені з початку теж в медінституті одна лікарка ставили полікістоз, який я майже рік лікувала,а потім вияснилось що у мене просто відсутня овуляція а полікістозу нема, але схема лікування така ж- клостлбегіт, укол ХГЛ, прогестерон, ну і ще деякі препарати, а в якого лікаря лікуєтесь

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Як шкода! А я все хотіла спитатися, чим фолікулометрія скінчилася. Бо на своїй останній бачила вас не дуже усміхненою.

То не Жемела часом? Дуже вже схема лікування подібна)

Дівчата, я сподіваюсь, що причину невдач знайдено вірно і скоро ви будете вагітненькі)

5. erene

erene Well-Known Member

Майже в точку її коліжанка Семенина

6. галичанка

галичанка Well-Known Member

Метипред подавляє імунітет і цим збільшує шанси на вагітність, якщо є імунологічні причини непліддя. В.В. каже, що дуже часто наші аналізи не виявляють АСАТ, хоч вони насправді є, і в таких випадках метипред допомагає.

Tela, вона не призначила його тобі, і мені на початку, бо препарат серйозний, а може нема потреби призначати, є великий шанс, що і так все вийде. Але якщо є пару невдалих інсемінацій в циклах, коли точно була була овуляція, тоді треба вже метипред. Тому напевно збирається призначити його мені наступного циклу.

Думаю, лікарка призначила зразу метипред Ерене, бо тут не природні цикли, в яких можна пробувати без метипреду, з метипредом, а тут стимуляція овуляції клостилбегітом, також серйозним препаратом, який багато раз не можна приймати, тому тут все має бути враховано, щоб пройшло ідеально.

Останнє редагування: 4 Лютий 2010
  7. erene

erene Well-Known Member

Так і є а я боялась що я щось не те зрозуміла, тому не хотіла вам дівчата голову забивати, бо в моїй голові така каша що чуть не перелутала дні коли маю пити клостил, нерви одним словом паршиві стали

8. галичанка

Основне, щоб ви попали до доброго лікаря. Бо можна приймати такі препарати, але треба дивитись на УЗД, чи діють вони, чи відбувається овуляція.
    А чоловік обстежений? Якщо в чоловіка погана спермограма, то як би ви не лікувались, також не буде ефекту, бо тоді треба лікувати чоловіка.
    Якщо є імунологічні причини, треба ще метипред. Якщо невпорядку інші гормони - ще інші препарати, наприклад, спостерігати по УЗД, як росте ендометрій.

9. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Я січневий прогноз не виконала(прийшли гості)... Завтра йду здавати на Торч аналіз.

10. галичанка

Нічого, непереживайте, всі січневі що не виконали прогнозу переносяться на лютий і березень!
    Lapus'ka, то уролог чоловіка направляє вас? ПЛР (мазок) чи кров?

11. erene

erene Well-Known Member

А я здається на лютий, будемо старатись

12. kolibri

kolibri Well-Known Member

Головне позитивно налаштуйтесь, а воно прийде!!! але тоді коли ви й самі чекати не будете. В мене 2 близькі подруги десь біля року немогли завагітняти, а потім коли вже зневірились і зовсім цього не чекали - їх малятко до них прийшло! Напевно дочекалось підходящого для себе часу - йому ж краще знати ніж нам!!!

13. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Чоловіка уролог попросив, щоб я здала на Торч аналіз(кров), щоб він знав повну картину. Я пішла до В.В. вона вже мені написала направлення на Короленка, я вже здала але той аналіз треба ще раз здати через два тижні, тобто результат буде... одним словом лютий напевне теж в прольоті...

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Привіт, дівчаточка.:girl_in_love:

У нас у Львові є церква Святого Антоніо (польська) біля Винниківського базару. Там кожного вівторка служиться служба за прохання. Потрібно піти у захристя написати своє прохання на листочку (там допоможуть сформулювати) і залишити. Потрібно прийти 9 разів, можна і більше, але не пропускати. Двоє моїх знайомих після 5 років марних спроб і лікувань, коли вже надія почала вмирати, завагітніли, не відходивши навіть 9 служб. А до того навіть інсемінацію робили і нічого :girl_sad:

Я теж ходила у цю церкву і Господь почув мене, правда я тоді дитинку не просила. Зараз хочу з весни знову піти. Церква там чудова. Зайдеш, то навіть виходити не хочеться. З*являється такий спокій, душевна рівновага.

Останнє редагування: 5 Лютий 2010
  15. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

сорі за можливий офтоп, але просто не можу не поділитися чудом!
    моя тьотя, років 13-15 не могла мати дітей, і от каже що вагітна! в 39 років! уявляєте яка то радість!! таки є чудо і треба вірити в то! (перед тим її чоловік охрестився, бо був нехрещений , думаю це Бог їх благословив!

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ТО є найкращим прикладом Божого милосердя, тому дівчата, скоро ви всі тут запузатитеся, просто моліться і вірте в це щиро, по-справжньому! Має бути сильна віра в чудо, почитайте в Біблії про уздоровлення хворих, і майже завжди Ісус каже "Твоя віра тебе спасла" - не Бог не Він, а віра!!!

17. галичанка

Ой, так хотілося б, щоб ви поскоріше могли приступити до планування після антибіотикотерапії!!!
    Щось так багато досліджень як для якось банального запалення... Тимусь казав, що здавати кров на Торч неінформативно, він такого взагалі непризначає
    А для чого через 2 тижні ще раз здавати - то після закінчення лікування? Які препарати назначив Мартин чоловіку і вам В.В.?
    Потерпіть ще трошки, а потім я думаю, як вилікуєте чоловіка - зразу спермограма покращиться і ви невдовзі завагітнієте!

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

А писати карточку можна по українськи? Відправа по українському?

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

І такі чуда досить часто стаються, вже на форумі не раз писали про такі випадки, люди чекали більше 10 років, а потім Бог давав їм дитинку!

Stern, а як ваші справи після антибіотикотерапії? І Chortenia щось давненько не пише...

Останнє редагування: 5 Лютий 2010
  18. Hanny

Hanny Active Member

Дійсно, так і є. Тепло на душі і величезна надія і віра що все буде добре.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Карточку пишете на будь якій мові, її священник не читає в голос. На рахунок Служби Божої- 9.00 на українській, 18.00 на польській і 19.30 на українській.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Дівчатка, а в когось після ЗВ була мазня, а то в мене щось не припиняється, а до лікарки аж в понеділок?

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

О, бачу час трошки змінився, а я чула, що тепер така служба є і в четвер. Не знаєте чи це правда?

20. Hanny

Hanny Active Member

У вівторок моляться за щасливу сімю, доброго чоловіка , дружину, діточок до святого Антонія. А в четвер за здоровя і інше. Так мені пояснила жіночка в церкві . Хоча можна писати і на вівторок різні прохання.

Статус теми:
Закрита.