Як нарешті стати мамою???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем dream, 29 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Ну незнаю:confused:буду надіятись, що все гаразд а там буде видно що з того получиться.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Наталь, а яка довжина циклу зазвичай?

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

30- днів довжина циклу

4. Лідочка

Ну якщо 30 днів, то навряд чи на 19 ДЦ О, бо тоді виходить що 2-га фаза триває лише 10-11 днів, то є дуже мало. А от якщо О відбулася на 13 ДЦ то було б краще набагато.

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Тільки,що порахувала получається що 32 дні.І я читала що якщо довжина циклу триває 32 дні то овуляція так і виходить:girl_in_dreams:

6. Лідочка

Ну якщо 32 дні, то тоді 18-19 ДЦ, може якраз воно:)

7. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

дійсно смішно, але чогось так плакати хотілось... ПМС. от якби зі щасливим кінцем... цей анекдот- наше життя

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

barsiko, як ваші справи? Як до Мартина сходили, що він порадив?

9. Huculka

Huculka Member

Та ні, я мала на увазі трохи інше. Просто якщо дівчатка лише хочуть прокунсультуватися стовоно планування вагітності, то краще йти до ВВ, а не до Мартина - він дуже зайнятий чоловік і не зможе приділити багато часу. А ВВ багато розповідає, сама робить УЗД і т.д. А якщо вже показані якісь оперативні втручання, то консультація Мартина є потрібною, як на мене.

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Не панікуйте, три дні то нормальне утримання, а те що показники не найкращі ще ні про що не свідчить - у нас так було місяць-чи два тому - чоловік перездав через місяць і вже було терпимо. Справді дівчата добре пишуть - є різні фактори впливу на якість сперми, тож варто буже ще перездати. А до того були нормальні показники?

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Я теж подивилася на графік і мені здається, що овуляція на 19 день запізно, десь між 14-16 могла бути, просто темпа справді не у всіх підскакує відразу. Бо на 19 день пізнувато для 30-денного циклу, хіба він справді буде довшим. Треба до кінця поспостеоігати

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Ви не розстроюйтеся відразу, просто Мартина мабуть задьоргали у перші дні, от він трохи знервований і сказав, що мало часу. По телефону такі питання не вирішуються. Як ваша зустріч, вже відбулася? Що сказали? Як я вас розумію, щось і в мене вже настрій перед повторною лапарою псується, може і мені вона неефективна?

10. donegka

donegka New Member

була я вчора у В.В з спермограммою чоловіка, вона сазала шо результат ненайращий, але робити тест на сумісність з такими показниками можна такшо у вівторок робимо тест, ще потрібно йти до уролога шоб приписав щось для покращення результату. Може знає хтось хорошого уролога, крім Черепаніна (чула жаливі історії про нього)

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Доречі дівчата 39% живих сперматозоїдів це дуже мало? напишіть як Ви думуєте?

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Думаєте,що запізно? Ну якщо в мене 32-дні циклу то може так і має бути? Незнаю міряю дальше а там потім покажу подивимся.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

В могочоловіка живих 38

12. donegka

donegka New Member

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ну значить це нормально раз нічого неговорила.:girl_in_love:

14. Huculka

Huculka Member

Нормальний уролог є Роман Копець, приймає на Короленка - приємний і толковий. Черепанін насправді хороший лікар, просто трохи різкуватий, але якщо чоловік не дуже впечатлітельний, то може і до нього піти.
    Стосовно показників - 39% це зовсім незле, зважаючи на теперішнє зниження норми до 50%. Але напишіть і інші показники - к-ть активнорухомих, морфологія, патологія, лейкоцити, лецетинові зерна, аглютинація. Бо лише комплексно ці показники дають якесь уявлення.

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

В принципі, якщо цикл 32 дні, то і справді може бути на 19.

15. donegka

donegka New Member

Рухливість:
    Активних-39
    малорухливих-4
    нерухливих-57
    живі форми-81
    мертві-19
    Паталогічні форми-6
    лейкоцити-поодтнокі

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Ой дівчата тільки догледіла шо живих то 81, просто більшість з них нерухається, тільки 39 %

16. Dolche

Dolche Well-Known Member

donegka, а що лікар казав що це погані показники?
    Я коли почитала ваш допис, відразу витягнула аналізи свого чоловіка, щоб порівняти. То впринципі не дуже сильно відрізняються.
    В мого рухливість - 49
    нерухливих - 46
    Живі - 71
    Мертві-29.
    Єдиний нюанс, мій муж здавав аналіз після 7 днів утримання, це могло вплинути. Але тим не менше, лікар казала, що це не погані аналізи.

17. donegka

donegka New Member

Лікар несказала що це погані аналізи, але й не добрі, сказала можуть бути, але потрібна консультація уролога, шоб призначив таблетки чи вітаміни.

---------- Додано в 07:58 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

Вагалі я дивилась по нормі рухливість має бути більше 55 %

18. Huculka

Huculka Member

Я не уролог, але я би сказала, що показники абсолютно прийнятні, бо 81% живих - це дуже добре. І якщо у вас загальна кулькість в еякуляті в нормі, то впринципі нема особливих підстав для переживань. В мого чоліка наприклад живих 33% і активних до 30%, на жаль за 3 роки суттєво підтягнути їх не вдалося, але уролог підкреслив, що за рахунок великої загальної кількості цього достатньо, щоб завагітніти (можна робити інсемінації, тоді відфільтровують мертві інерухливі). Тут справа така, що на практиці пари вагітніли навіть із 5 млн. загальної кількості, а в нас 150-200 і ніц. Так що не гризіться наперед, у вас добрі шанси, хай чоловік поп'є вітаміни - верону, трибестан, спеман, поїсть мед, пилок.

19. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, привіт! У мене 2-ий день місячних і сильно болять груди - це нормально? Бо завжди переставали боліти в перші години місячних...

20. Huculka

Huculka Member

Я думаю, що нічого страшного в тому нема. А от у всіх перед місячними болять, а в мене щось ні - я думаю, то індивідуальний процес.

Статус теми:
Закрита.