Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. пальмочка

пальмочка New Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А в нас почався "веселий" тиждень,я і Дімочка хворієм,сидимо вдома,от переживаю щоб Максимко чогось не підхопив.

2. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Почався робочий тиждень... Сиджу на роботі і п"ю гарячий чай, бо щось в ноги так замерзла "шо капець".

3. zetta

zetta Well-Known Member

Зварила смачнющий борщик, вiдправила чоловiка на роботу, тепер шось корисного зроблю по хатi i для себе. Каже доця шо школа iй вже надоiла...:girl_crazy:

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Приходжу додому, а тут виявляється святко :)-посиденькам два рочки!так якось аж святково стало! А все решта проза... концерт відіграли вчора.знову репетиції.заходила сьогодні в рідну консу.так дивно,всі так здивовано дивляться з поглядом-а що ти тут робиш? :) всі студенти такі замахані,сумні,а ми такі веселі прийшли.

5. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Понеділок,а з роботи приповзла,як вичавлений лимон.І ручки болять,і ніжки болять і на роботі цілий день небо в смарагдах...Урочистість:не було черги в перукарні,розпрощалась там з 50-ма гривнями і почапала додому.:ed4d70def841dc74b57:ed4d70def841dc74b57:ed4d70def841dc74b57

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Настрій сьогодні хороший, єдине, щось другий день нудить, сама не знаю, від чого... спишемо на понижений тиск:) Вранці була у свекрухи, трішки покавували, вона нагодувала свою бідненьку-худеньку-змарнілу невістку, внукові подарувала тепленьку шапочку, срібний хрестик на ланцюжку, а нам з чоловіком теплу ковдру:girl_smile:
    З прози-щось холодно в кімнаті, прийдеться обігрівач вмикати.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми вже ввімкнули обігрівач, мерзну я...З прози - Сашка як ніколи вредний - такі коники викидав...Я намагалась його заспокоїти, а він нічого не чув, вересканив так, що аж сам від того заходився....Дотепер аж мені ві дтого недобре. Прямо якийсь припадок - а почадось все з того, що я не дозволяла йому плюватись :sad:..І ото сам себе накрутив, розверещався, насилу потім заспокоїла :sad:. Поки присипляла, муж вмудрився зіпсувати рагу - і як то можна було сидіти в кухні і не чути, що цибуля вже горить..Так ще ту чорну цибулю потім кинути до рагу і ще "тушити", поки вонь по всій хаті не пішла:girl_emo:. Результат - нема їжі і закопчена каструлька.... Я поставилась до того по-філософськи, сказала, що то буде його їжа назавтра...Готувати ще щось не маю бажання..

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну що вам сказати...життя на милицях-складне життя:не можу бути ні повноцінною мамою,ні повноцінною дружиною (ні нормально їсти приготувати,ні подати,ні поприбирати...). Ми з малим на день їздим до моїх батьків,де я цілими днями лежу і наминаю всяку смакоту (уявляю,що з мене буде після таких трьох тижнів).Найтяжче мені морально,бо не звикла до свого безсилля,звикла всім "керувати" і все "контролювати"...

9. Людок

Людок New Member

В мене одна проза- хворію :girl_sad: , хочеться на роботу, пробую працювати дома, але поки важко виходить, ще ослаблена від таблеток :sad:. Людина має купа планів, а тут приходиться посунути все :girl_devil:

10. viltis

viltis Well-Known Member

Хотіла я активного життя: я його маю:))) Викликали в податкову, бо виявляється що не здала звіт, який впринципі здавати не маю.

На роботі моїй чудовій все по-маленько, я як дитинка тішусь, коли заходжу в такий гарний зал:))) і коли приходять нові дітки.

Ну, і найголовніше: завтра перший вступний в аспірантуру. Англійська мова. В принципі мову знаю, але як школярка сиджу з тими текстами --- виписую транскрипцію і мудруюсь питанням , як ті слова правильно вимовляти ( в дужжеее багатьох словах англійський і "американський" спелінг різниться. І хто його зна, який для шановної комісії буде правильний???).

Та й буду завтра спростовувати темку про корупцію вишів. До цього часу це вдавалось, і я свято вірю, що мій рідний ВУЗ і надалі буде для мене прикладом того, що можна вчитись і поступити самій.

Муж прикалується, що в мене "діагноз: вічний студент"

11. zetta

zetta Well-Known Member

мiй чоловiк теж милився в аспiрантуру... але вирiшили не поступати )
    Сиджу дивлюсь "битву вiзажистiв" .Погода супер. Але врочистостi нема жодноi.

12. Nata

Nata Well-Known Member

Всю ніч гуляла :) Чоловік поїхав у відрядження, я до 3-ї чекала смс що долетів нормально, а в 4-й покинулася Даринка, до 6-ї кричала, вимагала щоб її носили по хаті :) в 8-й повставали хлопці. Добре що мама ще годину старших бавила, бо я тільки заснула :) Тепер дітиська перевертають хату, мала спокійно сопить, а в мене злипаються очі.
    Зате викупила нарешті тканину, іду сьогодні до кравчині шити собі плаття на весілля :).

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми з Юльчиком щойно повернулися з Костелу св.Антонія. Так мені добре на душі, так спокійно, отець благословив мого синочка, завтра знову йдемо:)
    З прози-чоловік працює до пізньої ночі, його практично не бачу: з самого ранку йде, а пізно ввечері приходить, сумую за ним дуже сильно:sad:

14. Savchenko

Savchenko Member

В основному була проза, поки маю вихідний, то товклася цілий день вдома то прибирання, то прасуваня. Ввечері приїхала в гості подруга, трохи прогулялись по району і перший раз я зготувала пудинг) От така моя врочистість, бо вийшло смачно)

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

ВИХІДНИЙ!!!!!:girl_dance: Спала сьогодні аж до 8.30:)
    Нарешті зможу кудась пошвендяти. Запланувала купу справ на сьогодні, а закінчитись сьогоднішній вихідний має в приємному товаристві подружки(-ок) десь на каві:girl_spruce_up:

З недуже приємного. Треба розробляти нову робочу програму, а то стіііільки роботи! Аж страшно (тому напевно і не роблю нічого).

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я сьогодні іду на День ангела до подруги. Вже з самого ранку мені подзвонила сказати, що батьки подарували їй карликового спаніеля! Я вже собі уявляю, яке то прекрасне чудо! :girl_tender:
    А з прози - потрібно багато чого приготувати їсти і випрати білизну...Треба себе налаштувати на щось хороше, бо сил і бажання немає абсолютно!:girl_spruce_up:

17. viltis

viltis Well-Known Member

Вітаю всіххххх іменинннниць ( а в нас їх багацько:) з Днем Ангела!!! Щастя, здоров"я, надхнення і успіху у всіх починаннях!

П.С. Я вже ні жива, ні мертва...в мене вже починається психоз на фоні того екзамену. Всі слова збились в одну кучу. Мені вже кошмари сьогодні встигли поснитись ( хоча спала мало)...Дівчатонька, потримайте за мене кулачки : на 14-00 екзамен...

18. Gajka

Gajka Well-Known Member

А ми нарешті завершили РЕМОНТ!!! Вчора гарненько все з чоловіком удвох на колінках відмивали. Тепер все блищить. Ще залишилося дочекатися на кухню і помаленько можна переселятися у наше перше спільне власне житло. УРА!

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене таке завжди буває перед екзменом. Таке враження, що я нічого не знаю! Але на екзамені, якимось чудом всі слова згадують!!! Так що не переживайте! Все 100% буде нормально!

20. zetta

zetta Well-Known Member

Вiтаю )))
    а я вчора до пiв ночi з колiжанкою писалась, така вона моя рiдна i хороша :girl_angel: то сьогоднi ледве очi вiдкрила. Доця вже подзвонила зi школи, любить мамочку почути на перервi )):d25: треба йти на реестрацiю i робити справи.

Статус теми:
Закрита.