Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zirnycja, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Дуже задоволена, що пішли! І музика прекрасна, і постановка балету надзвичайно сподобалась.
    Звісно, малий не дав мені до кінця додивитись виставу, за те Маргаритка з нами не пішла і дослухала до останньої нотки!

Сьогодні нарешті купили доці взуття на осінь. В магазині "КУ".

А ще я узнала про групу танців для себе. Завтра піду (якщо випрошу в чоловіка гроші). Дороги назад нема - вже купила собі танцювальний наряд: від чешек до майки. Маргаринчика так і не вдалось вмовити. Буде натомість із братиком сидіти!:girl_haha:

• Подобається Подобається x 13
  2. Яруська

Яруська Well-Known Member

А на які танці ви зібрались? Бо ми з коліжанкою шукаєм танці живота, може щось порадите! Можна в ПП

• Подобається Подобається x 1
  3. mamatu

mamatu Well-Known Member

Танці сучасні (диско, хіп-хоп, шоу-балет). Буду ходити у Дім Офіцерів (що на вул. Театральній біля вернісажу). Здається, там і танці живота мусять бути.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сходила сьогодні на базар, як мене там все обурює: продавці які неохоче відповідають на запитання при цьому лускаючи зернята, тупість, яка виходить за всі межі, вибираємо ковдру для дитинки, а продавець запитує:"А ШО в вас має бути", я відгиркнула - не шо, а хто.
    Незнаю може це я така злюка і на все реагую.

• Подобається Подобається x 17
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ніяка ви не злюка. Все правильно, бо хамству нераз нема меж.

Доречі у нас тут також таке є. В Нью Йорку є такий район йменуємий Брайтон Біч, то там поселились всі визволителі, як називав їх мій вуйко. Так ось ці визволителі самі хами і дітей своїх так виховали. Ми як Лілею туди завітали, бо вона хотіла собі купити польські шампуні, то вона була в шоці від того відношення. Погляди які люди кидали на нас, обслуговування в маґазині. Кобіта на касі стоїть і по-телефону триндить а в мене тут дитина кров*ю стікає. А вона зі своїм коханим - я нє смоґла взять тєлєфон, мілий, вєдь я работаю!:girl_mad::girl_devil::girl_devil:

А я сьогодні пішла в продуктовий купити мясо і морозиво і зайшла поряд в магазин з одягом. Пригляділа собі такий файний джинсовий жакет і джинси, але пожаліла на себе грошей. Купила тільки теніску на довий рукав малому і спортивні штани, але виявляється закороткі. Більшого розміру не було.:girl_sad:

Завтра планую дітисок везти записувати на бальні танці. Побачимо як піде. Викладає там наша добра знайома, може дасть нам знижку. Хочу їх туди, бо вона займається 2 рази на тиждень а народні тільки раз.

• Подобається Подобається x 12
  6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

корпоративили вчора на бухті вікінгів:)
    але ж й краса там, мені, як людині, що ні разу там не була, все сподобалось: і барани, і віслюк-сурмач, і коники, і місточок для рибалок, на якому ми з мужчином загаряли:)
    файно так відпочили, правда мало:)

7. kati

kati Well-Known Member

Ех, виповзла з кухні:) М"яясце маринується, салатики покришені, цукерки в садочок зпаковані. кульки надуті........А тут вже вітають сашульку,(дякііііііі) який народиться лише в 5.05:
    Зловила себе на думці, щр день народження синочка чекаю з більшим нетерпінням ніж своє...

• Подобається Подобається x 25
  8. Маруся-мама

Ми також на завтра - 14 вересня, маємо іменинницю. Правда нам завтра виповнюється шість. Це моє чудо і моє горе - Юліана. Воно мені найбільше прикростей робить але і найбільше любить.

• Подобається Подобається x 18
  9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я така хвора що абзац, не пішла на роботу, працюваю в хаті, вже виговорила всі гроші на мобільному, на роботі якось легше мені працюється...І ще як на зло мені мої найкоханіші посиденьки ціле рано не відкривалися але то тре в жилетку йти...

• Подобається Подобається x 9
  10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А в мене такий загадковий настрій...якесь передчуття свята...слухаю музику, читаю, переглядаю ДП ..і постійно "либа" на устах.........

• Подобається Подобається x 19
  11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Моя колежанка народила донечку!!! Подзвонила, як збиралась в пологовий, а потім через 6 годин зявилась ще одна маленька львівяночка!!!

• Подобається Подобається x 24
  12. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Так-так, танці живота є там точно!!!

• Подобається Подобається x 3
  13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Хороший знак...:girl_in_dreams: Можливо, скоро вас буде вже четверо...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Можливо, чекаю з нетерпінням.....
    А унас сьогодні насичений день..вже попила кави з однією милою форумляночкою, на черзу інша красуня з ДП, а потім приведу себе в порядок, "сделаю лицо", заберу Любчика з садочку і гайда до Сашки на ДН......УРА!!!!!!!!!!
    П.С. нарешті побачусь зі своєю роботящою коліжкою, а то ніц не має на мене часу тепер....

• Подобається Подобається x 15
  15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

як бачите з моєї лінієчки - маєм нині празднік:)
    я, як чемна дружина і відповідальне ведмежа, за місяць приготувала подарунок, за 2 тижні попередила про святкування, за тиждень замовила лістаран - і шо?
    він хворий:)
    доведеться замість полуниць годувати його таблетками, а замість шампанського - полоскати горло)

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

от і пройшов перший важкий робочий день після лікарняного!хоч і не надто тяжкий був! пів дня на форумі провела!зараз додомцю, відпочивати і вишивати!

• Подобається Подобається x 8
  17. Маруся-мама

А в нас десь є тема - я сьогодні вредна?:girl_crazy:
    Бо я зараз власне така. Мій милий подзвонив мені і попросив йому запарити льон, а я не зробила... просиділа в компутері. Он зараз він пішов спати, а я не сплю. Тут сидю! Он піду но я з розгону вскочу на ліжко, він і збудиться. А це просто так. Бо він у мене як збудиться то вже до ранку не засне. Хе...хе...хе... Я сьогодні добра.:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 10
  18. Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

А я вчора і сьогодні зранку балділа. Не знаю ШО найшло на мого чоловіченька, тьху тьху тьху шоб не наврочити, але він такий лапочка....
    Після роботи зустрілась з ним. Він забрав малу з садочку приїхав з нею до мене. Ми всі погуляли. Купили до дому пиво. Прийшли до хати. Я лягла в ліжко. Пю пиво. В хаті гора посуди, білизна на вулиці висить, а мені так фіолєтово:dance:.
    Він мив посуд, складав білизну та прибирав в хаті....А я в ліжку перед телевізором пила пиво...:cool::radist:він мене не напрягав і не трогав.... а сьогодні зранку приніс мені каву в ліжку...:girl_claping:мммм....чоловіки можуть бути лапочками!!!!!

• Подобається Подобається x 11
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Так дівчатка, я урочисто йду до хати з роботи бо з таким як в мене голосом, а точніше його відсутністю, мені тут нема чого робити, подзвонила свому лору, чогось втішився, сказав давно ти не заходила, отож попереду промивки горла і лікування в хаті

20. Megan

Megan Well-Known Member

А в мене сьогодні перший день після лікарняного. Страшенно скучила за ДП, сьогодні зайшла, а тут 6630 непрочитаних дописів, от сижу і працюю:girl_haha:

Статус теми:
Закрита.