Прошу не кидати тапками, яйцями та помідорами за те, що піднімаю таку тему в кризу, але цікавить Ваша думка по вибір авто . Хочеться розвіяти стереотип, що для жінки в даному питанні важливі 2 речі-колір авто та колір салону. Що для Вас важливо? Від чого відштовхуєтеся? На що звертаєте увагу? Які фактори є найвагомішими? А чим можете пожертвувати? Скільки готові викласти грошенят? Давайте будемо абстрагуватися від ситуації в країні і можливо трохи помріємо. В кого є досвід-ділимося.
Відповідь: А як ми вибираємо авто? 1 - колір (чорний) 2 - надійність (я хочу джипа...) 3 - комфортність Довго не буду писати - хочу чорного джипика, АКП. Не вибаглива я
Відповідь: А як ми вибираємо авто? А марка авто важлива? А німець? чи і китаєць піде? А джипик маленький жіночий (кроссовер, паркетник) чи звичний позшляховик?
Відповідь: А як ми вибираємо авто? То вже від ціни залежить... Може бути і паркетник, але бажано не китаєць... Таке мене би влаштувало
Відповідь: А як ми вибираємо авто? Буду брати японця. Швидше за все - Хонду. Колір - лиш би не темний.
Відповідь: Як вибираємо авто? Мені видається, що надійними є не джипи, а японські та німецькі машини. Джип - то жерун ще той, все одно що дога в хату купувати. Моя мрія ауді, а маємо хонду, саме через надійність. Правда, вона у нас біла, але нам колір не був важливий. Зараз мені дуже подобається гарячий помаранчевий, поки дійдемо до часу, коли доведеться таки міняти нашу бабушенцію, може смаки поміняю. :xaxa: Ну і купувати в кредит на вигідних умовах, мабуть, до того ж відкритий кредит.
Відповідь: Як вибираємо авто? як на мене в першу чергу всі відштовхуються від ширини гаманця ну і далі пішло поїхало. особисто я люблю німецькі машини, бо вони хоч і дорогі, зате надійні і міцні. зараз ще багато хто відштовхується від витрати бензину машиною на 100 км пробігу. але як я кажу, якщо є мождивість купити лексуса, відповідно повинна бути можливість, щоб його заправляти і обслуговувати.
Відповідь: Як вибираємо авто? Як по мені машина має відповідати вашим можливостям, а не забаганкам. По-перше що б не їла багато бензину, а то прийдеться тільки на нього працювати, по-друге важлива і вартість ремонту. Почитай на спеціалізованих сайтах, практично всі марки мають свої автоклуби де викладають скількі і що обходиться. Я хочу машинку маленьку, юрку і яскраву. Поки маємо Шкоду Октавію, задоволені дуже, в батьків Ауді, то казали наступну брати будуть лише ауді, їздила на новій Ниві, не повірите але в кермуванні машина просто супер, російській джип.
Відповідь: Як вибираємо авто? ото в нас так. чоловік як в 1995 купив свою першу ауді, так до тепер не зраджує цій марці авто
Відповідь: Як вибираємо авто? Ех, а коли я нарешті вмовлю свого мужа не дивитися на наступну хонду, а на ауді?
Відповідь: Як вибираємо авто? ну скажу вам обслуговувати її недишеве задоволення, особливо після їзди по наших дорогах
Відповідь: Як вибираємо авто? Я би хотіла мати Suzuki Swift або Colt , слов шось маленьке , але динамічне. Але це також поки що тільки мрії
Відповідь: Як вибираємо авто? Мені теж колись подобались маленькі "пузаті" машинки, от як Жук Фольксваген. А зара смаки помінялись, подобаються спортивні довгі низькі...Хотіла б мати хоча би Лансер Ікс, і червоний .....
То звірюка мала (кермувала такою), особливо 1,9 TDI, хоча салон там зовсім не маленький, трохи тіснувато на задніх сидіннях буде, але якщо водій худенький-проблема відпадає. І маневрувати легко Ото трохи привідкрию завісу-маю автомобільну сім"ю, моє покоління працює в сфері продажу і обслуговування авто. І я автомобільна маньячка Для мене машина-тільки німець. Японці впали в моїх очах, дуже вже економлять на матеріалах і обладнанні (що на ціну не впливає), Хонда трохи відрізняється в кращу сторону.
Відповідь: Як вибираємо авто? Мені теж жучок пасує.. Але дорогий , собачка. В нас Opel Astra Н ? Загалом прікольна, але я хочу мінівен Зафіру.. , але поки не можу... Щодо вибору. Звичайно відштовхуємося від гаманця. На наші дороги однозначно німця., вони надійніші. Якщо їздити більшість часу по Львові, то економічну модельку, оскільки в корках ми проводимо багато часу, а це паливо і відповідно додаткові немалі витрати. Крім того, бажано щоб була відносно невелика - це наша маневреність, а отже інколи і зекономлений час.Колір - краще світлий колір , ніж темний - на ньому не так замітні подряпини, сколи від каміння та розводи від мийки. І всередині вам повинно подобатись.
Відповідь: Як вибираємо авто? 1. економічність 2. зовнішній вигляд, 4 дверний обовязково! 3. колір значення немає ( швидше темна). 4. марка ( не китаєць, не росіянин, не кореянин і т.д.) якщо реально - хочу Форд КА старий якщо не реально - Форд КА нова модель якщо мрія - Вольво позашльховик.
Відповідь: Як вибираємо авто? А я маленьких машин не люблю, взагалі не розглядаю їх для себе...навіть не знаю чому Моя мрія Порш Каєн, але то так - памечтать.... а з приземлінішого брала б Мазду 6 або щось з БМВ. Колір чорний. Як писав Левандівка - мріяти треба правильно.......
Відповідь: Як вибираємо авто? А! Забула, треба пам"ятати, що купівля авто, це тільки перший внесок врахуйте регулярні т/о, які в залежності від авто можуть дуже коливатись; та врахуйте будь-ласка запчастини (доступність та ціна). Я колись марила КуКу - ціна підходила, так от казали, що на запчастини треба чекати від місяця до трьох, вот засада.