Як вибираємо авто?

Discussion in 'За кермом' started by Імель, Aug 7, 2009.

1. Popi

Popi Well-Known Member

Відповідь: Як вибираємо авто?

є варіан Объем двигателя 1,6л. бензиновий випуск 2013 і дизель на 2л але вже 2011 р.випуску. як вони себе поводять, ну і чи вартують тих грошей.

2. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

1,6 бензиновий двигун є в різних модифікаціях від 98 к.с/122 к.с/184 к.с (здається, не пам'ятаю)
    98 к.с.-це модель one, 122-cooper, 184-cooper s
    Якщо говорити про запас потужності, то уточніть кузов (хетч, купе, родстер, кабрік, кантрімен, пісмен), хетчу вистачає і 98 к.с.
    Машина іміджева, хетч досить низький, десь 13 см, але врахйте, що і короткий,, підвіска більш жорстка, ніж м'яка, для драйву.

Машина маленька, пити багато не буде, дизель ок, потужність +- така ж, то вже треба дивитися на ціну, якщо їздите не багато, то я б надала перевагу новішій машині

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене є mini cooperS, правда у НЙ. Моя мама каже що це "запорожець і консервна банка". :) після LR трошки незвично пересідати, багажнику майже нема (це я мамі кажу - іди сцмку постав в багажник, а мама мені - який багажник, там що є багажник??). Незручно що постійно треба лягати на кермо і виглядати світлофор - дуже низьке лобове шкло. Розхід неевеликий. Місця дуже мало, ззаду хіба діти з короткими ногами влазять. Але я і мої трійко козакі поки поміщаємося :)

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Машина моєї мрії-це Фольксавен Жук))))))Але поки вона далека та недосяжна, слугує для мене кінцевою автометою і стимул до праці та заощаджень.Ех...може колись))))

5. Rostok

Rostok Well-Known Member

чим приваблює? не пАйму шо в ній є такого)))

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

думаю що саме приваблює(зовнішньо)! до слова, моя сестра оцінює машину як гарна і не гарна, про технічні характеристики і т.д. мова не йде, вона б на жука теж сказала що "гарна"

7. Rostok

Rostok Well-Known Member

в мого тата було перше питання після покупки: якого кольору?:girl_haha:
    то десь з тої серії)))

мабуть таки у формулянки про зовнішній вигляд і йшлось..))

8. synuchechka

Так, вона мене зацікавила саме зовнішністю/культовістю. По характеристиках в ній нічого особливого і неймовірного нема-просто хороша середньокласова машинка. Чимось краща, чимось гірша від аналогів.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Я, впринципі, зовсім не соромлюсь того, що зовнішність і колір для мене в машинах дуже важлива. Для мого чоловіка, до речі, теж. Що тут такого? Я не кажу що "в неї погані характеристики, зато крутий кузов." Характеристики в неї нормальні. Без вертикального взльоту))))
    Мрія вона на то і є мрія)))

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

та не проблема))
    думала, може є в ній шось особливе, а не знаю. Тому і поцікавилась))

не така вона вже недосяжна, ваша мрія

10. Margarett

Margarett Well-Known Member

От мати б вашого/вподобаного Жука в власному автопарку, щоб вихідних покататись вдоволь та й ще б у Метро за покупками на Жуку, але вже від бренду Ніссан. Єх, мрія !

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

для мене таки основним фактором при виборі машини є бюджет, печаль-печаль, але є фінансові рамки в які треба вписатися.
    Коли цінова політика вже відомо тоді шукаю згідно наступних параметрів
    -місткість(троє дорослих на задньому сидінні, чи є місце для ніг, зручні сидіння)
    -розхід бензину(завжди дивлюсь!)
    -плавне пересування, не люблю жорстких машин
    Ніколи не звертаю увагу на безпечність автомобіля, просто у нас не було дтп по знайомих та родичах тому я до того не доросла(а якби доросла то брала б танка або хамера але там розхід ого-го)
    Колір, тип кузова, комплектація-це для мене другорядні речі до яких можна звикнути

Скільки себе памятаю- гину за машинами, моя слабість
    Мрії мріями але є реальність:girl_cray:Тому я свої мрії поділити на 2 категорії:реальні та не реальні

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

вот ето зря....
    ну .. але, добре, що не стикались

я б ше не упускала момент ремонту
    кожна машина рано чи пізно ламається.. питання часу

13. AlinaCh

AlinaCh New Member

Приятель чоловіка має таку красуню, дуже хвалить. Я один раз за кермом сиділа, посадка зручна, але мені якось місця мало, а для задніх пасажирів - ще менше. Щодо технічник характеристик, знаю що економна і динамічна

14. synuchechka

Так, так. Я теж маю чітко визначені критерії для машини. Оть зараз ми вибираємо авто, то теж є певні пукти "здорового" глузду відповідно до яких проводимо відбір. Це і ціна, і економність, і ще багато-багато всяких "за" і "проти" через які ми пропускаємо кожен варіант.
    А от Жучок це така моя мрія/забаганка. І я думаю що колись він в мене все таки буде, просто зараз немає можливості вибирати машину за критерієм "хочу", поки вибираємо за критерієм "треба".

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Посидіть в ньому. Я мала таку нагоду. Після цього я просто перестала про нього мріяти. Імпонує дизайн, але сидіти особисто мені - страшно незручно. Об'єктивно сказати чому не можу, але просто незручно і все:girl_bye:

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Один з козирів цього авто - аеродинаміка:girl_claping:Хоча особисто в мене машинка викликає такі ж емоції, як йокширські тер'єри - смішні, але мати не хочу:girl_haha:

16. olangel

olangel Well-Known Member

Дівчата, Мартіні мені закинув такі три варіанти
    [​IMG][​IMG]
    Які є пропозиції? Зробити на фоні колеса? ;)

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

я за 2 або 3 варіант)
    п.с. бо "я зависаю" для незнаючих якось так двояко звучить.. краще вже просто "Дівочі посиденьки"

18. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Наразі відкласти це питання. Не в часі зараз наліпками бавитися.

19. Donata

Donata Active Member

я за третій,
    треба якусь голосувалку, бо так тему засмітимо

20. olangel

olangel Well-Known Member

Підтримую на всі 100%, зараз не до того...
    Просто закинула сюди, щоб не подумали, що забула