Як вибрати весільний альбом?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем nirvanka, 30 Березень 2008.

1. Kandy

Kandy Well-Known Member

Відповідь: Як вибрати весільний альбом?

Значить я дійсно помиляюсь. Але це тішить, що унас у Львові таке роблять.
    Від себе хочу сказати: усім раджу зробити саме фотокнигу:clapping:

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Іnkiss,Kandy, якщо можна деталі про фірму в ПП!

3. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Вже є, і достатньо. Закони ринку змушують рухатися.

4. AtraM

AtraM New Member

щиро дякую!!! (переглянула швиденько і вже деякі кинулись в очі... зараз детальніше продивлюсь)

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

Де у Львові роблять фотокниги? Закиньте в приват

6. dimalozz

Відповів у приват.

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

Дякую,подумаю!!!

А хтось робив фоткосесію в Баранських? Як якість,ціни?

Останнє редагування модератором: 6 Березень 2009
  8. dimalozz

То краще думати вже тоді, коли відгуляєте весілля і будете мати фотографії. Лише маючи фото перед очима можна собі уявити який альбом чи книгу під ті фотографії треба. Тут і від фотографа залежить і від того яка весільна програма. Виж наперед навіть не можете знати чи у вас буде 10 фотографій чи 500 чи 2000, і скільки ви захочете помістити в альбом і якого розміру.
    Тут вже десь писали, якість сильно коливається від і до. Залежить від везіння і того хто з їхніх фотографів вас знімає і як старається.
    Вцілому, як на XXI століття, там зйомка так собі, як каже мій знайомий "студійні сухарі" :xaxa:.

9. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

а мені нарешті привезли отакий альбомчик http://www.fotokoszyk.pl/index.php?products=product&prod_id=1027 і він мені коштував 230 грн :y:
    якби то собі ше дати прискорення і зробити ті фотографії :sad:

• Подобається Подобається x 1
  10. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

У нас подібний є, шкіряний на 150 фото. Заплатили за нього 680 грн.:8:, але задоволені. Думаю, треба вибирати по самій якості альбому. Якщо на велику кількість фото, повинен бути гарний "перепльот", цупкі сторінки і тд. Вибирайте "надійні" альбоми, так, що б через пару років( а то не швидше) він не порозлітався:confused:
    Хоча, все це відносно. Зараз ціни такі, що ого-го. ТУт і не повибираєшся дуже.

• Подобається Подобається x 2
  11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А знаєте, як я вибирала альбом в далекому 2002 році...йшла на краківський, а там по праву руку машина стоїть і різні альбоми продає (ще досі)..я дивлюсь, а там такий альбом..навіть свої фото на титулці можна запихати:ninja::xaxa:..от і купила..ото я думала, яка я крута і який крутий в мене альбом:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    П.С. а в 98, мабуть, усі такими маленькими 9 на 13 користувалися:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  12. Мар"яночка

так з часом все стає старим і через років 10 і мій альбом буде смішно мабуть виглядати.

так він і тут зара коштує не менше, просто вдалось через знайомих з Польші взяти зі заводу, можете порівняти різницю в нас він був 500 грн ше коли я дивилась, тепере мабуть ше підріс :xaxa:

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене такий самий альбом:) Тільки купляла в яворові в магазині і в 2003 році
    О, навіть знайшла майже такий самий як в мене, тільки сторінки в мене не чорні, а білі :)
    http://www.fotokoszyk.pl/index.php?products=product&prod_id=203

Останнє редагування: 5 Березень 2009
  14. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Альбоми суперові. А у нас десь такі можна найти? Хто знає? Бо в Фокстроті не поганий вибір є але ось свого не найшла.

Ого. А де ж то ціни такі найшли? Чи то під якесь замовлення такі альбоми роблять?

То наевно багато хто там купував альбоми. всю свою ність туди бігала і скуповувалася, щоб свої фотографічні шедеври десь зберігати.:)

15. MUCHACHA

Фокстрот - то дуже круто по цінах. Ті самі альбоми можна купити будь-де інше за меншу ціну. Краще шукати в спеціальних фото студіях та магазинах. Гарний вибір був в Фото-новій.

16. Мар"яночка

великий вибір альбомів є в магазині Фотонова :)

17. MUCHACHA

Разом написали:)

18. dimalozz

Простий перевірений метод: дзвониш всім знайомим, кажеш приходьте в неділю на каву буду показувати альбом. Тепер порвешся але мусиш зробити альбом до неділі :xaxa:

19. Мар"яночка

я їх ше навіть собі не поскладала як я хочу :xaxa: не вийде, вони ше в мене диск не дивилась я буду мати чим відмазатись :xaxa: :xaxa: :xaxa: ну і слайд шоу :xaxa:

20. dimalozz

Я з нареченими разом ходив альбоми вибирати. Зразу ж на місці показував де які плюси-мінуси. Так само фотокниги: пішли різом, подивились, помацали, погортали, оцінили все: який формат хочеться, яку обкладинку, які сторінки. Отаке за 100грн, а таке за 3000 — вибирай, що душа бажає. А по ціні вибирати то гріх :), це ж не мобілка якась, то раз на все життя.