Як вибрати весільний альбом?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем nirvanka, 30 Березень 2008.

1. blondaStyle

blondaStyle New Member

Відповідь: Як вибрати весільний альбом?

по-перше, перепрошую, що не дивлюсь на дату постів... просто перечитувала тему і навіть не помічала, яка дата..) Сьогодні-завтра закину фотки.. тільки до змісту фотографій не придиратись. (теми там не дуже цікаві: я і квіточка, я і бібіця, я і ще хтось, моє нове платтячко і т.п.:)))

2. blondaStyle

blondaStyle New Member

ряп-ряп..яким я магічним чином знову залізла під старим ніком..хз..

3. blondaStyle

blondaStyle New Member

пробачте, що так давно не писала.. Були деякі проблемки з паролем на форум))) але за той час мені прийшла уже нова цифролабівська фотокнига з більш цікавими фотками (які не соромно показувати іншим:)) Ось парочка фоточок.[​IMG]

4. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

їх невидно!

5. blondaStyle

blondaStyle New Member

та я уже побачила, що невидно..а з пікаси можна сюди фотки заливати?

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

ось так вже буде краще :girl_tender: Цифролабівська фотокнижка (дубль 2))))

Останнє редагування: 30 Квітень 2010
  6. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Прикольно. А з твердими сторінками («PhotoBook») ви не замовляли в них?

7. Lingerie

Lingerie New Member

У нас теж весільна книга-ми дуже задоволені! Не треба жаліти гроші на таку красу-вона в 10 разів "перепльовує" стандартний весільний альбом!

8. blondaStyle

blondaStyle New Member

дякую, dimalozz. Ще фотобук друкувати не пробувала. Не було якогось пафосного приводу :)... може спробую зробити на золоте весілля своїх бабуськи і діда восени.. думаю був би непоганий подарунок для них.. типу історії їхнього спільного життя.. ну щось, над чим можна гарно поридати, але від щастя.. проблема тільки в тому, що фоток немає багато підходящих.. стільки ж років пройшло... а Ви замовляли в них фотобук з твердими сторінками? як Вам?краще ніж фотокнига?

9. dimalozz

Сам в них не замовляв, але взагалі набагато краще. Це якраз і є фотокнига повноцінна, а той журнальний варіант з м‘якими сторінками то так, бюджетний компроміс. Фотокнига крім того що виглядає краще і добротніше, то там ще фотографію можна дати на цілий розворот, між сторінками фактично немає ніякого шва тільки згин.

10. Irysja911

Irysja911 Member

фотокнига і справді варта уваги,цікаво,скільки ж така краса приблизно коштує,я розумію,залежить від сторінок і т.д.)).але приблизно))?

11. dimalozz

На тому ж цифролабі подивіться. Там від 348грн (22х30см 10 розворотів) до 820грн (30х30см 25розворотів) залежно від розміру і кількості сторінок. В інших фірм є і набагато дорожчі варіанти, все залежить від друку, технології, розмірів, кількості розворотів, типу обкладинки і тд. Ну і головну відмінність фотокниг від класичних альбомів не забувайте — її краса залежить вже більше від дизайну і якості фотографій. А за дизайн вам можуть заспівати по-різному, а можете і самі зробити спробувати.

12. svistak

svistak Active Member

додам свої 5 коп. ;-)
    Якщо в альбомі ви друкуєте і відповідно потім вклеюєте окрему кожну фотографію, то в фотокнизі ви робити макет книги в цілому, тобто якщо в альбомі є можливість замінити, передрукувати сторінку, фотокнига це закінчений продукт же змінити щось, після того як замовлення пішло в друк вже не можна..
    Тому варто дизайн книги таки довірити фотографу, щоб самому не помилитися і не влетіти на вартість книги

13. blondaStyle

blondaStyle New Member

я теж думаю, що краще знайти якогось дизайнера або фотографа для такого дійства. Він краще знає як, де і чому мають бути ті чи інші фотки на сторінці. А щодо розворотів, то впринципі можна їх робити і в такій фотокнизі як у мене, тільки є велика ймовірність, що частину фотки просто "зажує" під корінець.. Це залежить вже від самої фотографії. Якщо на згині не буде ніяких осіб або важливих деталей, то можна поекспериментувати...

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

у нас була ціла проблема з альбомом. облазили пів-Києва і всеодно купили трохи не такий, як хотіли. коли кажеш, що хочеш класичний альбом, куди фоторафії треба вклеювати, то продавець каже "оцей такий і оцей і все". тобто вибір спочатку не великий. другий критерій, який зрізає кількість альбомів - його розмір (трошки більший за А4). у ціну, яку ми платимо фотографу входить обробка певної кількості фотографій і вклеювання їх у альбом, то підбирали альбом, щоб кількість фотографій відповідала кількості сторінок.
    ледве знайшли такий. дешевий 180 грн за 30 листків, листки, правда, не дуже товсті, але кращого ми не бачили.
    а сестра минулого року брала альбом за 450 грн і він через кілька переглядів порвався, тому, мабуть, не в ціні справа, а в тому, як переглядають альбом.

ні в якому разі не беріть самоклейку - то не довговічна річ. ну і фотокниги мені не подобаються, якось ніби незавершені сторінки виходять ІМХО

15. dimalozz

Це чому?
    Там же дизайн можна будь-який зробити, навіть а-ля класичний альбом. При цьому сторінки не будуть рватися і вигляд буде кращий.

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

можливо, я гарних фотокниг не бачила, а гарні класичні альбоми бачила - тому таке враження

17. dimalozz

То звичне явище.
    Нажаль ті зразки, які найчастіше показують виробники книжок, складають про фотокниги негативне враження. Потім люди думають, що фотокнига це обов‘язково якесь безпорядне нашарування різнотипних картинок типу цього:

Хоча насправді ніхто не заваджає зробити по типу класичного альбома:
    п.с. Зразки не мої, просто взяв з Інтернету що попало :)

18. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Дівчата, а якщо ми маємо оброблені фотографі, то фотокнига передає точність відтінків?
    Хочеться вже вибрати якісну річ, щоб через кілька років не втратила вигляду.:girl_sad:
    Тому ще думаю між фотокнигою і альбом. Певно треба з якимось дизайнером порадитися щодо вибору і розташуванням фото.

19. La esposa

La esposa Moderator

Відносно. Треба бачити вживу зображення на фотопапері і в фотокнизі. Інша справа, ЯК ви бачите кольори на своєму моніторі, бо багато залежить від того, як саме ваш монітор передає їх.

20. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

йой, стільки мороки:girl_sad:
    подобається альбоми в такому стилі