Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

1. боротись

60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

13 голосів
    17,8%
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я давно зрозуміла, ще коли ти писала в темі про зраду, що ви такі, які ви є і то дуже дійсно добре, що знайшли одне одного. Бо мені дійсно не тре тої свободи, я її не хочу, от би з коліжанками на пиво сходити деколи для різноманітності і фатить.:)
    ну, і до слова, мій тоже на рибалку з ночівлею їде і ніц. І на ДН до друзів, колег по роботі ходить...Так шо не така я вже страшна і ревнива мігера, але всьому має бути межа і головне її не переступати. А межі ставити має собі кожна сім"я індивідуально, тут загального правила нема. Головне щоб конфліктів не виникало на тому грунті, тоді все буде добре.:)

Останнє редагування: 13 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  2. unsure

unsure Well-Known Member

Повірте нічого я недумаю, бо скільки людей стільки думок. Ви просто дуже ряно захищаєте таке почуття як ревнощі і вважаєте це дуже при дуже нормально. І що людина в шлюбі немає ні до кого не доторкатися нігде без чоловіка в темну пору року вийти . Це я так зрозуміла зваших дописів. Думаю в нашому з вами випадку це як коса на камінь, а як говорить мій чоловік "Я тобі про Івана а ти мені про барана".
    РЕВНОЩАМ НЕ МІСЦЕ В СІМЇ, це МОЯ думка.

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене чоловік навіть після одруження міг йти куди хоче і наскільки хоче (напевно то і є та свобода)
    а коли зявилася дитина, при тому що помогти нам нема кому, ну то вже я стала не така самодостатня (це я жартома звісно))) тим більше що в мене була купа нюансів по здоровю, тобто на перших порах без помочі просто нереально, звичайно кількість його вечорів з друзями зменшилася, це ж і його дитина)
    про свої вечори з подругами промовчу)))
    в мене є подруга, яка от теж в декреті, і її чоловік як кіт, що гуляє сам по собі,
    потім до неї дійшла інформація, що при отому даванні свободи чоловіка агітують на зраду, тобто "ну ж потрібні нові відчуття, твоя сидить в декреті, що там цікавого, давай може з якимись дівчатами познайомимся?"))) нє, вона не зря йому довіряє, він ті всі агітування присікає, але...
    при всепоглощаючій довірі до чоловіка, котра жінка буде рада таким калєгам?)))
    тобто треба побути в різних ситуаціях, щоб говорити щось однозначно.. я завджди коли чула що жінка каже чоловіку ,не йди нікуди з друзями, проведи вечір зі мною думала що то якось дивно.. ну мені і зараз це неальо впринципі, але ситуації бувають різні, стосунки різні

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Siania

Siania Love Life

Ну але ж Ви не заставляєте скандалами чоловіка сидіти вдома? Він добровільно то робить, бо це його дитина, і він розуміє що мусить допомагати. Так само і ви не кидаєте його в важкі хвилини - бо вам дуже кортить з подружкою погуляти. Якщо чоловік хоче кудись піти, а ви просите залишитись бо є на то поважні причини - то це ж не є придушення свододи :)
    Але якщо чоловік сам кидає дружину в складний момент, якщо їй не здоровиться, ще й дитинка маленька, то хіба скандалом заставляти його сидіти в хаті є вихід?

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

чесно? не знаю
    я навіть не уявляю що робити з чоловіками які глупо поводяться)
    Але скандал для мене ніколи не був одним і варіантів поведінки, хоча я і не є його противником, якщо ніхто не бється, не обзивається і не принижує когось, то будь ласка, спускайте собі пару

Останнє редагування: 13 Травень 2015
  6. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А, ну ще би:)
    Даремно серіали показують по всіх каналах? От там любов, от там пристрасть, от там життя.:girl_haha::girl_haha:
    А не то, що в простих смертних, ніц цікавого, ніякої інтриги, ніяких скандалів...;)
    Різні є екземпляри:)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Серйозно?)))
    Особливо посміхнуло про темну пору року.:girl_crazy:
    Нє, я нігде не ходжу без чоловіка, ви шо, сиджу в хаті і в"яжу шкарпетки.

Ви занадто емоційно і гостро все сприймаєте і як читаєте слово "ревнощі" нічого більше за тим не бачите. Ай, нема про шо писати, хіба з пустого в порожнє лити, але не бачу змісту.

• Подобається Подобається x 2
  8. svoybox

svoybox Well-Known Member

Вставлю і я своіх 5 копійок, бо дуже мені ця фраза сподобалась.
    Мій чоловік ревнивець, ревнує до кожного стовпа, навіть, коли я була вагітна ревнував і зараз, коли я весь час з дитиною теж ревнує. Правда, до кого ревнує, він і сам не знає, просто такий він є, каже, що розумом розуміє, а з собою нічого зробити не може. Точно як описує форумлянка-зачинщиця. Чи мене це дратує? Ще й як, але я вже навчилась з тим справлятись. Що роблю я в приступах ревнощів чоловіка - спокійно кажу, що люблю тільки його, що тільки він мені потрібен і в точних числах називаю кількість років-місяців-днів від коли (дата нашого знайомства) я не дивлюсь на інших чоловіків.
    Так от, до чого я веду, якщо сім'я вміє справлятись з проблемами(в цьому випадку ревнощі), то це і є справжня СІМ'Я

• Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ааааа!!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Почала читати і загналась. Джусі-Юсі просило поради, а ми розііііійшлися...
    Нє, я писала добре: тре випити, закурити і розслабитись - відчути себе жінкою.
    Чьота нам вклинило на тих ревнощах. А тут два варіанти: або змиритись і ревнувати, альбо яя між двері - і вже ніхто нікого не ревнує.
    Во, мене Рудий ревнував мене два рази в жізні. І нічьо, пережила. А я при нагоді такий шкандаль закатаю, шо мама - нє гарюй! Бо я - ураган, а шкандаль - то моє всьо. Але він мене терпить.
    З того всього Джусі-Юсі випливає: не щукайте вєрнякової поради. Стосунки двох - то тіко ваше. І ніхто краще вас не знає, як поводити себе в даній ситуації.
    Але раз пішла така жара... То да... Я б закатала скандал або ні , того я не знаю. Ібо, як сказала Жаннет, я висікаю взгляд. Тому, я би пустила дві сльози , потім "снізошла" благородно до вирішення проблеми і відразу перемкнулась на іншу тему

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Згадалося:
    Якщо хтось кинув оком на вашого чоловіка, значить, це око в когось зайве. :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Дівчина-весна, Ви чудові :girl_dance: :girl_haha:
    Короче, я проаналізувала, і подумала, що забагато в моїй крові було алкогольних коктелів в той вечір, тому і вийшов скандал :girl_blush2:
    В іншому випадку була би просто душевна розмова про те, що мені це не сподобалось :girl_smile:
    Думки Jalla, Багіри дуже мені близькі по духу :girl_wink:

• мімімі мімімі x 1
  12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не картайте себе за то... Може сядьте, поговоріть з хлопцем відкрито.
    Ми всі часто робимо помилки, про котрі потім жалкуєм і у всіх є свої "скелети", але не всі в цьому зізнаються... Ви просто пряма людина і дуже гучно відповіли на "подразник")))) Якщо брати до уваги ваш вік, а я думаю що Ви ще зовсім юна, то в такому віці далеко не всі такі мудрі і стримані були, і всяко було певно майже в кожного, особливо після алкогольних коктелів.(навіть боюся себе згадувати :girl_crazy:).

Якщо та людина має бути Ваша, вона буде, а нє, то нє.
    Є сім"ї які взагалі обожнюють мексиканські пристрасті і хто б там шо не казав, не дивувався, плювався, мають на то повне право.
    Просто на вашому місці я б таки задумалась чи він є тією людиною, з котрою Вам по дорозі, бо шось так по описаному мені виглядає трохи протилежне.
    Щасти Вам!:)

Останнє редагування: 14 Травень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

а чому? :girl_sad:

14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

а я ще думала спитати, чи ви часом не "під мухою" :russian: були (ви - це ви обидва)
    бо в нас з чоловіком і не таке проскакувало, як "ми - не пара...", по молодості - то взагалі завал, точно італійські пристрасті, чи
    а ревнощі... одного разу чоловік доволі сильно мене приревнував до свого друга (привід - я ременем курточки жартома вдарила його по нозі, чи руці, вже не пам*ятаю, бо то було близько 7 років назад), якось так його (чоловіка) через те накрило, що мені аж шкода його стало... він аж позеленів... я особливо нічого не робила, і не говорила - його попустило через кілька годин само по собі
    не скажу, що приємно, чи неприємно, я йому тоді поспівчувала, бо то реально була емоція, яку він не зміг стримати, і яка його добряче мучила
    і нічого це спільного не мало з обмеженням свободи

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А ще подібна ситуація: часто на концертах, якихось забавах, з залу залучаються чоловіки (для танцю чи інщих веселих "номерів" Часто чоловіки є на святі чи виступі з дружиною. Артистки весело питають "Чи ви не проти якщо я "вкраду" вашого чоловіка?" То і на таке требва тоді ревнувати? От ми колись на морі відпочивали, і був виступ чарівної східгної красуні з номером "Танці живота" в шикарному східному наряді в арабському стилі, довге густе чорне волосся, прозоро-шовковий костюм з тими їх німи монетками і атрибутами:girl_spruce_up:. І ось вна з залу проходилась і вибирала якогось чоловіка для показового виступу (треба було повторювати за нею все, то було дійсно весело). Вибір впав на мого мужа:girl_haha:) Він погодився йти на сцену і я зовсім не була проти, і тим більше не відчувала якихось негативних емоцій. Бувають ситуації коли ревність реально винлядає тупістю. Якщо ж колись і були якісь спірні моменти (а вони в усіх пар мабуть бувають), то я не мовчала, а спокійно натякала на то (обовязкого з гумором), і ми нормально обговорювали ситуацію. Бо якщо на все "закривати очі" жінці то теж не є добре, імхо. Сподіваюсь хлопець форумлянки серйозно ставиться до їх стосунків і навмисне нікого не хотів засмучувати.

Останнє редагування: 14 Травень 2015
  16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Кажуть що чоловіки гостріше реагують на якраз фізичну зраду жінки, а жінки на духовну (емоційну) зраду чоловіка :girl_in_dreams:

17. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

В черговий раз посварились з чоловіком, а він взяв та й наголосив мені: "щось не подобається, ти знаєш, де РАГС" .

Чомусь він впевнений, що своїми зауваженнями я прагну змінити його, а це його бісить найбільше А я ж не знаю, яким чином я маю йому доводити, що він дорога для мене людина, і я дуже дорожу нашою сім'єю

18. ginseng

ginseng Well-Known Member

Та то з опалу, ми раніше з чоловіком теж при кожній сварці розводились. Не звертайте уваги.
    А про романтику, то мій каже, що я її в ньому вбила:girl_haha:. Мене не пруть польові квітуйони, свічки і вся мурня. Зато мені життэвонеобхідно бути впевненою, що я не таргаю сумки, не оплачую комунальні послуги і т.д. Мій раніше ображався, а потім прийняв та й усе.
    Я до того, що з неромантика романтику нашо видавлювати. Може він увагу проявляэ дбаючи про вас фінансово чи якось ще.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

та це якраз і дуже важко для певного типу чоловіків, вони тоді відчувають себе дурнями і не в своїй тарілці. І в "неромантиків" є дуже багато плюсів: вони надійні і твердо стоять на ногах.

Останнє редагування: 8 Червень 2015
  20. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Чогось мені здається що романтика/неромантика, надійність і стояння на ногах не мають геть нічого спільного. Чи якщо "романтик" так одразу студент-лопух-балабол, а як надійна людина так одразу "неромантик"? :scratch_one-s_head:Не всім дано вірші писати і на гітарі грати, і всі люди по-різному проявляють свою любов.
    Бо ви пробуєте торгуватися і потім хочете романтики. Або радуйте чоловіка безкорисливо, просто того що любите його (він то відчує рано чи пізно і теж захоче зробити приємне Вам просто так, а не "по бартеру") або підписуйте шлюбний договір "я тобі варю їсти щодня, а ти мені за то в суботу о 21:30 5 квіток і 3 свічки" :girl_haha:
    Не знаю, навіть діти не завжди "ведуться" на оті "мінялки", а ви хочете змінити дорослого чоловіка, та ще й таким "дитячим" способом.:pardon:

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1