Які парфуми на вас сьогодні?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Finya, 30 Листопад 2012.

1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Які парфуми на вас сьогодні?

мені нейтральними здаються Versace Versense - голова не болить, легкий освіжаючий цитрус, і до того ж досить стійкий, на літо, навіть спекотне - мій улюблений варіант. Hugo Boss Femme - не те щоб нейтральний, такі п"янкі весняні квіти, але дуже компліментарний - оточуючим подобається, приємний. З трохи солодших - Noa Cacharel. Може, Sheer Beauty Calvin Klein підійде, треба пробувати.

2. Tanju

Tanju Well-Known Member

І я собі придбала Versense Versace, дійсно для мене також досить нейтральний, не дратуючий, на весну-літо як раз мені здався досить вдалим.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На мені сьогодні декілька крапель Dior Addict. Мммммм.. Блаженство:girl_tender:

4. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дякую дівчатка, тепер маю з чого обирати хоч:)

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Спробуйте L'Eau par Kenzo Kenzo, вважаю його не важким, підійде на щодень, легкий приємний аромат без сильних "нюансів".

6. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дякую, планувала на цих вихідних обрати щось, але на жаль не вийшло...спасибі за поради, читала відгуки, насправді пишуть, що хороші...

7. vchitelka

vchitelka New Member

А я цілісінький день знову ходила і думала, де і чим ж то так смачно пахне. Навіть хлопець біля мене в маршрутці пахнув казково, але чомусь жіночими парфумами. Такими неймоіврно знайомими, такими рідними А це так гарно мої Pure Drop of Vanilla розкрились.

8. Supernatural

А я сьогодні з новим Hypnose Lancome, і де ж я раніше була? Чудовий, м'який аромат (і не такий "важкий" мені, хоча за відгуками він належить до "сильних"), східний, цікава композиція, відчувається "суха" ваніль, дерево і немає приторних квіткових нот (не люблю виражені квіткові аромати) містичний якийсь, теплий, асоціюється з загадковою східною пустелею) Одним словом - чудово, як я люблю! Тепер це мій фаворит!

Останнє редагування: 1 Квітень 2014
  9. veronka

veronka зла друзя

Вчора був LAP Cote d'Amour - фантастичний

10. Colombina1982

Сьогодні мала настрій на Kelly Caleche. І все було б супер, але з великого розуму скористалася паралельно (перший раз вдень :) ) парфумованим кремом для рук "МАМА" (Фаберлік). Ні, разом це "агидно".. Якась мені "кукурудзяна олія" заважає, і все...

11. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Тигррррррррр:girl_tender: хлопчина в маршрутці певно не міг біля мене сидіти (хоча тигрус безобідний, то ж не слоняра))) і уступив місце дівчині. яка була напшикана або Перлами Лалік, або, скоріш за все, Ель ІСЛ (хто знає аромат, той мене зрозуміє:girl_crazy:
    а хлопчина відкрив вікно і так їхав всю дорогу. бідака

12. veronka

veronka зла друзя

Сіра Фланель, сьогодні це шершава фіалка і маслянистий гальбанум, таке моє відчуття)

13. Відповідь: Які парфуми на вас сьогодні?

а я сьогоні в Ангелах і Демонах (Givancy). Раніше тільки ними і користувалася, а зараз дуже-дуже рідко, на такий як сьогодні день сам раз

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Цвіт вишні, Ів Роше:)) так хочу тепла і того цвіту справжнього понюхати:)))

15. veronka

veronka зла друзя

Тигр Кензо, вей-вей-вей, співробітник каже, що ваніллю пахне... а я ванільки не відчуваю

16. Insolence

Insolence Living The Dream

А я і далі шукаю заміну Aquawoman Rochas, тому сьогодні у Mandarina Duck Cute Blue. Але "не то пальто". Мо хтось щось порадить?

17. Colombina1982

Сиділа і з хвилину згадувала, в чому ж то я. Треба вже завершувати ті парфумерні експерименти )) Отже, сьогодні у Фаберлік Privee collection Ramyata. Не знаю, мені в них якось легко, комфортно і тепло. До речі, аромат на сьогодні обирав малий, я би взяла призабуті Encre Noire pour elle, але він назвав їх "фе, вино" і тицьнув мені ці :)

18. veronka

veronka зла друзя

а чому шукаєте заміну?

19. Supernatural

Це улюблені "літні" парфуми моєї мами, і вона досі не знайшла заміну. Як варіант радять Acqua di Gio, L`Eau Par Kenzo, але воно все ж не те. Також купляла потім на заміну Mandarina Duck, In Red Armand Basi, Sergio Tacchini Donna.

Останнє редагування: 5 Квітень 2014
  20. Colombina1982

Щось затягнуло мене в каталожні аромати )) Сьогодні - Avon Slip Into. Ну такий вже легенький, такий тихенький і делікатний, аж незвично. Але дуже приємний аромат.