Які традиції на весіллі вразили Вас?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем algo, 6 Жовтень 2008.

1. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Відповідь: Які традиції на весіллі вразили Вас?

Коли була за дружку, мусіла зранку непомітно для інших молодій у мештик запхати гроші, які вона наступоного дня потратила усі на себе. Це так би мовити, щоб в хаті завжди гроші були.:girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мене здивувала традиція, коли в кінці весілля оголошували список гостей і хто скільки подарував поіменно!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  3. Відповідь: Які традиції на весіллі вразили Вас?

На Тернопільщині бачила вивішене на другий день простирадло(!!!).

• Подобається Подобається x 11
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ого!! як в лицарських романах!!

• Подобається Подобається x 2
  5. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

чисте?:girl_haha:

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

На Тернопільщині "Клон" передивились!))))))

• Подобається Подобається x 10
  7. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

13 років тому була на весіллі в Рогатині.Так от там дарованя відбувається двічі: як тільки гості заходять на подвір"я,то вітають батьків(це називається приносне,щоб батьки повернули собі витрати на весілля),а вже наприкінці весілля-вітають молодих.Перед тим,як сідати за стіл,дружби,дружки і молоді беруться за руки,і староста їх заводить за стіл- виходити нікому з них не можна ні під яким приводом.Дружбі дуже припекло,то кликали старосту -він його виводив і заводив назад під пильним ,невсипущим оком місцевих кумась.Дружки в українських строях від початку весілля і до кінця,всі в одинакових (ще бабусиних,переданих з 19 століття).

• Подобається Подобається x 8
  8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мене вразили традиції "гірські" - це за Богородчанами, високо в горах - с.Бабче. По-перше, було дууууже холодно (кінець жовтня), по-друге - весілля веичезне - на 500 чол., кличеться, я так зрозуміла, все село. По-третє - на подвір"ї був один величезний шалаш - на тих 500 гостей, такі довгі-предовгі столи. Молодих гості вітають десь в середині застілля - просто підходять і кидають гроші на тацю - зразу видно, хто і скільки приніс - камера це все знімає. Гостина триває десь так до 10 год. вечора - всі сидять і їдять....Потім гостей просять вийти на двір. Жфнки-господині ходять з такими величезними мисками і згрібають кожен вид салату/страви у відповідну миску. Потім чоловіки виносять столи і лавки на двір - і в цьому ж шалаші починаються танці до ранку....Якщо ви змучились, хочете посидіти, чи випити водички - вибачайте, нема....У 6 ранку молоду зав"язують у хустку і знов заносять столи, накривають їх і продовжується гостина....

• Подобається Подобається x 11
  9. Відповідь: Які традиції на весіллі вразили Вас?

Чисте не вивішували би.

10. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

А я дівчатка один раз була на весіллі, так там молодий хотів "бліснуть" і вирішив зробити сюрприз молодій. Хотів заспівати пісню на аля - французькій мові, яку він зовсім не знає. Пісня була ніби "Bell". Стидиско страшне, молода, хоча їй і було стидно, трималася до кінця, тато його був дуже за "синка" гордий. Вже не пишу про те, що викинув 2- гий куплет пісні. До того, перед першим танцем змішав усю випивку, хоча пити не вміє і молода сиділа чекала, коли її чоловік витверизиться;)

11. Мама Даши

Мама Даши Well-Known Member

Розкажу і я про одну традицію одного села поблизу нашого міста. Були ми на весіллі,яке відбувалось вдома у молодого: шалаш,жива музика,танці... Якраз під чаз розпалу всього гуляння У двір заїжджає величезний грузовий бус і..... починають виносити з тої машини придане нареченої: ліжко(ще на певно з фабрики одразу,бо кожна досочка запакована) по частинам,матраци,подушки і ще дуже багато всякого "добра". Це все тягнулося більше як годину,музиканти замучились грати марш,а "грузчики" все носять і носять... Гості,яким набридло на це все дивитись,почали по тихеньку розбігатись..... Ось такі нудні звичаї бувають.

• Подобається Подобається x 7
  12. Lastivochka

Lastivochka Member

Моя сестра виходить заміж і просила мені придумти їй якийсь приємний сюрприз на саме весілля. Допоможіть будь-ласка з ідеями відносно сюрпизу, а то мені щось нічого не придумується цікавого.

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:girl_in_dreams:

стриптизер? :ninja:

Всі будуть вражені :girl_claping:

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

...який вискакує з весільного торта)

• Подобається Подобається x 3
  15. Mishok

Mishok Active Member

Спробуйте скласти для нею пісню. Слова можна покласти на відому музику чи попросити зробити власну у якогось ді-джея чи лабуха. Пісню можна записати на диск і здизайнувати класну обгортку з любовними сценами сестри і її нареченої. Не засмучуйтеся, коли не маєте голосу і слуху, - в таких випадках виходить ще інтимніше і цікавіше.

• Подобається Подобається x 1
  16. enigma

enigma Well-Known Member

фігасє :girl_crazy:
    Це може і не традиція, про які йдеться в цій темі, але вразило би точно :girl_haha:

• Подобається Подобається x 4
  17. Mishok

Mishok Active Member

:) Ото вар'ят!!!

18. Malinkaaa

Malinkaaa миється в бані

А я була на весіллі прошлого року, десь в селі під Жовквою, і там був звичай коли молодій одягнули хустку, дружки збирають зі столу всі кісточки від курки і хребти від риби,далі їх рахують а коли молодий перетанцьовує з нареченою їх цими кісточками обсипають)) Оскільки я таке бачила перший раз то довго не могла зрозуміти що то робиться))) А нареченій я не заздрю, тому що деякі кісточки були і в кетчупі і в салаті) для такого точно плаття на прокат не візьмеш. Як потім взнала то в них така традиція означає життя вдостатку))))

• Подобається Подобається x 1
  19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Супер традиція! Ще б баняк з борщем всадили молодих)

• Подобається Подобається x 3
  20. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я років з десять тому була на весіллі на Тернопільщині. Що мене вразило, то те, що нікому з гостей не давали індивідуальної тарілки, просто вилку і стакан. Ото посиділа я з хвилин 15, подумала, взяла цілу тарілку улюбленого салату, з"їла його та залишила її собі. Нескромно, але що робити. Хто тут щось вже скаже про санітарні умови та зпобігання вірусам та інфекціям, коли всі гості разом ідять. Там видно розраховано на те, що треба було дезінфекцію самогоном проходити.

• Подобається Подобається x 4