Яким повинен бути лікар, якому Ви довіряєте?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Оксана, 28 Листопад 2007.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Яким повинен бути лікар, якому Ви довіряєте?

Мій остаточний вибір це Томич з Батальної. Думаю не одна про нього чула чи може щось сказати.

• Подобається Подобається x 2
  2. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Не знала в які темі написати то вирішила тут після прочитання цієї статті Медикам вирішила дати прочитати і іншим.

• Подобається Подобається x 1
  3. марі177

марі177 Well-Known Member

:girl_claping:а я вважаю що хороші лікарі на Русових в лікарні.кваліфіковані спеціалісти і хороше відношення!

4. levandivka

levandivka З яйцями...

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Шото тема заглохла.
    Невже довіра неактуальна?

• Подобається Подобається x 2
  6. parom77

parom77 New Member

Лікар, кому б я довіряла - це лікар, який постійно працює, це такий, який віддається своїй справі повністю, який не має вільного часу для себе,який живе своєю роботою, не сидить в кабінеті п"є каву і читає якісь газети, не розказує про те, де він вчора був.Це постійно зайнята людина своєю роботою, це людина, яка отримує задоволення від вдалого лікування, або рішуче шукає вихід з непередбачуваної ситуаії, яка не обіцяє золотих гір, а розказує своє реальне бачення певного лікування.
    Це людина, яку, вибачте, довблять пацієнти і зранку і ввечері, і телефон його не замовкає...