Яку воду ви використовуєте?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Arinka, 10 Лютий 2009.

1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Яку воду ви використовуєте?

у нас власна свердловина вода, на трубах/кранах стоять фільтри
    для малої готую на воді Нірр

2. Sahibi

Sahibi New Member

Для своєї малечі використовую "Малятко":girl_curtsey:

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

фільтровану з крану

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

тут трошки про воду http://lnx.fraza.ua/analitics/01.07.05/3654.html

Vitaminka, вичитала таке "До особливо небезпечних вод, які становлять серйозний ризик для здоров’я людини, зараховано шість вод: “Кроха”, “Добра вода”, “Трускавецька заповідна”, “Небесна криниця”, “Hipp” та “Апе-Голд”."
    може це просто антиреклама, та все ж зверніть на це увагу.

5. kukusya

kukusya Well-Known Member

Використовую звичайну воду з крану,кипячену.Ніколи спеціально не купляла дітям бутильованої води,ну не вірю я що вона така вже і не шкідлива(вона ж зберігається в пластикових бутлях!Хто хоче чистої води,простіше і дешевше поставити фільтр на кран чи трубу і не переплачувати)Була по рос. каналу передача про бутильовану,фільтровану воду.Занадто фільтрована вода - мертва вода,а в бутлях вода при не правильному збереженні вступає в контакт з пластмасою!Звичайно кожен вирішує сам!:)
    П.С.Купляю у випадку коли в крані водичка не тече.

6. estera

estera миється в бані

ми малому з народження давали звичайну воду з крана,потім перейшли на покупну з машин,а зараз знову з крана і все супер ніяких проблем.

7. NANNA

NANNA Загублений

а ми використовуємо воду "Ремедія". перед тим купляли "малятко", але від неї накип

8. snegok

snegok New Member

ми іноді їздимо в Раковець і там набираєм!

9. terezka

terezka котяка-вишивака

як виявилось, якщо повністю фільтрувати всю воду для їжі, починаються проблеми зі здоров"ям, тому тепер ми використовуємо воду з домашнього фільтру-чайничку, але лише на пароварку, каву і чай

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Купую "Малятко". Малий практично до шести місяців був повністю на ГВ і коли прийшов час вибирати ми вирішили що будем брати фільтр. Але в магазині мені доступно пояснили що для дитини до двох років звичайні фільтри не підходять. Правда я так і не зрозуміла точно чому, але все ж вирішила скористатися порадою педіатра і взяти бутильвану воду.

11. La esposa

La esposa Moderator

о, ми тим самим переймаємось - думаємо, це найкращий варіант. А тут п"ємо фільтровану з кухля, а їсти варимо на воді з крана

12. Black

Black New Member

Суміш і кашки роблю з Аквулі, а компотик, м'яско варю на фільтрованій.

13. volkovaj

volkovaj New Member

о, і ми маємо такий фільтр, дуже задоволена, якість води просто супер, окремий кран, на цій воді повністю готую синочку їсти, навіть інколи гарячу воду розводжу з цією прямо з фільтра, в якості впевнена, навіть робили аналіз води у санепідемстанції. Купили такий фільтр своїй мамі, короче всі в нашій родині мають такі і багато наших знайомих.

14. Відповідь: Яку воду ви використовуєте?

ми перед Новим роком купили фільтр Бріта, були дуже задоволені-осаду взагалі нема. І тут, канал Зік показує програму про ефективність фільтрів. Взяли 5 різних фільтрів-і такі, що біля труби розміщують і один чайник. виявилося, що з тих фільтрів лише 1 відповідає вимогам. А у чайників (типу бріти) збільшений та перевищений вміст азоту (до фільтрації 0,5, після-1,35). Я недовго думаючи набрала 2х0,5л пляшки фоди-1 після фільтру, 1 з крану. віддала мамі на аналіз (вона у мене працює у СЕС). виявилося, що аналіз моєї води з крану відповідає нормі, а показники води з бріти мають все практично одинакове, крім у 2 рази збільшену кількість аміаку, і трішки менше солі (власне та сіль і дає осад, це показник структури води, а не хлорка як багато думають). висновок я зробила для себе такий: кадрідж викинула, у чайник набираю воду, яку відстоюю і заливаю у електрочайник.
    А ті машини типу "Моршинська"-це все брехня. ніяка то не моршинська, а звичайна вода, просто теж її перегнали через спеціальні фільтри для того, щоб не було осаду.
    Люди думають: якщо нема осаду, значить і нема хімії чи хлорки у тій воді, відповідно вода добра. А насправді....

15. Malyatko

Malyatko New Member

О,а мій чоловік викупив таке чудо техніки як "ековод",можливо ви десь чули він робить окремо "живу"і "мертву" воду.Так от,коли та вода робиться ,то в живій є дуже багато осаду ,а в мертвій немає зовсім ,до того ж вона кисла за смаком.Окремо вони використовуються в лікувальних цілях,а якщо змішати 1 до 2 ,то виходить звичайна очищена вода. Незнаю чи так дійсно все,але не маю можливості перевірити,але всерівно мені здається вона краща ніж та що з крану:girl_yes:

16. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ми з самого народження використовували саме цю воду для дитини і все було ок. З шести місяців перейшли на фільтровану Аквафором. На нашу сім'ю з трьох чоловік картриджа вистачає на 1 місяць і коштує він 48 грн. Якістю води ми цілком задоволені.

17. mindsight

mindsight New Member

Фільтр - хороша справа. Тільки на уроках хімії в школі мене навчили, що хлор, це така сполука, що повністю розчиняється в воді.
    Тому без варіантів - дитина харчується на "Бебівіті" або "Ремедії" (один виробник, впевнена, що відрізняються вони тільки етикеткою).
    З цікавих дослідів. Якось забула купити воду, а продається вона, звісно, в супермаркетах. Збігала в найближчий гастроном, там виявилась в наявності тільки "Добра вода".
    Кип`ячу я дитині в шкляному посуді. Так на стінках ця "Добра вода" залишила зовсім недобрий, жирний осад.
    І телебачення не треба з передачками про якість оточуючих нас продуктів. Все ясно стає після елементарної перевірки в домашніх умовах.

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми з самого народження використовували моршинську воду, так як були з народження практично на суміші, їздили в Моршин і там набирали дууууууже багато води, і в тій воді і маляву до 7 міс. і купали, або вже як не було такої можливості поїхати, то замовляєм для їди воду фірми Роксолана, там можна замовляти 19л.баклагу води але при умові якщо береш з тією баклашкою , вона коштує 50грн, це одноразова покупка, пізніше ви платите тільки за воду і баклашку цю вам змінюють, воду вам привозять додому! або буваєм і набираєм в джерелі в Брюховичах питну воду, там також непогана!

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені педіатр порадила кип"ятити з вечора воду, ставити в холодильник, а на другий день її використовувати. Тільки перелити в інший посуд, щоб не забирати води з самого дна. До цього часу дитині я все готувала лиш на Маляткові, а от після року хотіла б вже по троху від неї відмовлятися, тим більше читаю не такі вже й бездоганні відгуки про цю воду. Може хтось щось підкаже на рахунок такого методу.

20. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ще є метод - воду налити в пластикову пляшку і заморозити. Потім дати розтанути при кімнатній температурі. На дні залишиться осад. Тала вода є найчистішою.