Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Для мене ота "зазомбованість" сходу - то якась загадка, якщо чесно.

А чому нас діюча влада не зомбує? Чому Польща нас свого часу не зазомбувала? Ми б тоді воювали за Польщу, а не за Україну.

А на сході, як казали раніше ще на Громадському, кнопка 5 каналу - друга по частоті переглядів. Чи вони там геть сліпі?

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ще б до податкової можна було прогулятися протестувальникам...

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ні не переїхала б. Але підставляти другу щоку я не буду. Любити вбивць я не буду. А ви що пропонуєте? Мирний протест чи знайти компроміс. А з ким власне його шукати?

4. marianast

marianast Well-Known Member

Пупсик не закликає їх бити чи шматувати, а не жаліти. Я не жалію. Їх байдужість дорівнює ригівській наглоті і безкарності.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

сніжна
    А скільки вони ще мають преїхати голів?
    А ми будемо бавитись мирного протесту, закриватись голими руцями, які вони ламають
    Будемо толерантними до тих, що бідні там не розуміючі, зашугані і т.п , а вони будуть тітушками стріляти в притул по дітях.
    Я дуже хочу, щоб Господь нам всім допоміг вийти з тої біди гідно

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Пишіть- як будете щось про це знати.
    Та воно до того йде.
    Алькаїда не таке вже й зло, як його малюють.
    Та воно десь так і має бути.
    А про це я буду думати потім. Після святкування перемоги.

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Зараз ми повинні діяти як мурашки: хто може на Київ,на блокування частин, хто матеріально, хто молитвою, здати кров, кажуть у львівських лікарнях буде багато поранених(домашньої їжі зварити,бо не всі місцеві).
    Робота є для всіх,тільки не бути байдужими. Один за одного,ми вистоїмо, ми переможемо,я ВІРЮ, я ЗНАЮ!

8. Альона

Альона Well-Known Member

А я нас усіх, всю Україну жалію. У нас біда.

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і вона ховається зараз в свому кабінеті. Від опозиції, від народу, від європарламентарів, від всіх, кароч.

10. Donata

Donata Active Member

я теж, особливо після таких фото, чи відео про "людей-футбольних" мячів в їхньому розумінні

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Нині прочитала цитату Конфуція "На добро відповідайте добром, а на зло - справедливістю".

Ніхто не каже нападати першими і вбивати першими тих беркутівців, але відповісти за себе, за своїх хлопців, відстояти свою честь - мусим.

12. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

На форумі люди діляться своїми думками і емоціями. Знаєте, важко зараз і кожна людина реагує по різному. Якщо Вам вдається без надміру емоцій писати свої думки, ви молодці, маєте сильну психіку. Але відчуття ненависті в цій ситуації є цілком нормальною.

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Маю волонтерську роботу, моніторю новини в регіонах. так от, коли жорстоко, силою розігнали дніпропетровців я була впевнена, що от тепер дніпро підніметься і як дасть тим ригам, мєнтам, тітушкам. Але ні. Активних і свідомих там не багато. Пристосуванців так, багато. А от бажаючих покласти життя за свою країну нема. Тому не розказуйте мені про бідних зомбованих східняків. На ЛФ один писав колись: не натягуйте галичину на всю україну. І знаєте, щось в тому є.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тому що ви праві- це спільна біда .
    А у Львові справжнє мародерство у приміщенні прокуратури:У районі прокуратури Львівської області скупчення людей із 100-150. Людей сходиться все більше.

У приміщенні прокуратури немає світла. Активісти почали штурм. Близько 150 людей підбігло і почало обкидати камінням будівлю.

Активісти зайшли у приміщення, з другого поверху викидають папки з паперами. Зараз ламають центральні двері за допомогою урн і лавок. З третьго поверху викидають теж папери і елементи одягу. Зайшли усі всередину. У будівлі ніхто не чинить опору.

З будівлі прокуратури полетіла оргтехніка. Летять з вікон плазмові монітори.

Біля прокуратури утворилося вогнище, яке досягає зовні до другого поверху. Активісти почали закочувати шини усередину.

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Сніжна, а ви дійсно не розумієте чому така ненависть до прокуратури і чому люди поводяться саме так?

16. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Яка прокуратура- така і реакція, у нас немає ні прокуратури, ні суддів, ні міліціїї, люди давно ніким незахищені...

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вірите, я б отому мусору очі видерла

18. marianast

marianast Well-Known Member

І вина за це лежить на одній людині,яка може це все зупинити ціною власних інтересів.
    І як риги не схаменуться - то це лише початок. Нема дороги назад.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Хто може, дуже потрібна кров

20. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Mikekomar @mikekomar

@ukrpravda_news ЛЬВІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ СБУ ЩОЙНО ПЕРЕЙШЛО В РУКИ НАРОДУ! 1:35

Статус теми:
Закрита.