Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

Всі кандидати будуть кричати. І що? Хай кричать. Не в тому справа. Справа у можливості вибору людей.
    А щодо домовлянь - то мусять щось домовитися. Бо хіба хтось бачить альтернативи, окрім війни?

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Про пророцтва...

2. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Ольга Богомолець - теж блондинка. :)

3. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Такі да :)

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

треба ще Лесі Оробець ідейку про зміну іміджу підкинути :))
    пс. головне, щоб не Фаріон...:girl_devil:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Фаріон?))):crazy:
    жартую...

А загалом всі ті пророцтва хіба з толку збивають. Волію їх не читати і в то не никати.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Путя подзвонив до Казахстану і Білорусії , ну та бо шо, всі проти нього.
    А от Росія передає що вибори в Криму можуть пройти набагато швидше ніж 30 березня . І разом з ними східні області можуть провести референдум . Це як?

6. SoLana

SoLana Well-Known Member

ukrinform Бояться і лякають? Як це розцінювати?

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

нема чим крити.

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Терміново: українські військові у Бельбеку повернули частину злітних смуг, зайнятих росіянами
    http://texty.org.ua/pg/news/devrand...ajinski_vijskovi_u_Belbeku_povernuly_chastynu
    Молодці.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Моя думка, що хоча і бачимо узурпацію влади Батьківщиною, але підписання угоди з ЄС і також отримання кредиту від МВФ (звісно, з виконанням всіх досить жорстких умов) - це буде якоюсь гарантією того, що такої корупції і безчинства при владі ми не повинні вже побачити. Крім того, є Майдан як пильне контролююче око.

До речі, призначення олігархів на губернаторів - то не що інше як їхня домовленість з новою владою. Не виключаємо і позитивного впливу таких призначень на загальну ситуацію в регіонах, а особливо в штаті ОДА. Але все ж це є свідченням того, що олігархи як виводили гроші в офшори, так і продовжуватимуть це робити, і навряд чи нова влада братиметься за цю проблему.

Слухала експерта по радіо Ера вчора, який сказав, що при продовженні такої офшорної діяльності олігархів, коли гроші не працюють на економіку України, нам ніколи не підняти цю економіку, хто і які би не давав кредити. Був розроблений законопроект про повернення грошей з офшорів в укр.банківську систему і економіку спільно зі Свободою ще в попередні роки, але зараз про це ніхто абсолютно не згадує.

Хтось вірить в те, що олігархи, які проживають постійно в Європі разом із своїми сім"ями (Коломойський, напр) чисто з патріотичних міркувань пішли на такі посади?

Звичайно, що вони пристосовуються при будь-якій владі: і при Ющенку, і при Януковичу вони були "наближеними"...

9. sherry

sherry Well-Known Member

Ось я не можу зрозуміти чому у тих містах де захплюють обл ради, де працють рос тітушки чому немає воєнних, політиків чому вони це безнаказано спускають? Чому не закрили кордон? чому армія не стане на дорогах з Криму, що ведуть в інші області?

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Не думаю, що це реально.. Може, в мене бідна уява, але в ймовірність такого слабо віриться.

Стосовно смерті ВФЯ, це виглядає на дуже перебільшені чутки. На сердечника він зовсім не схожий. Крім того, він вже зробив всі свої справи, і його фізичне існування не має значення для справ політичних. Хоч би що там в Кремлі не казали про його законність, але робити якісь комбінації за його участі там вже не будуть. Хоча.. так, для аромату..

Ну і розслаблятися через завершення навчань не варто, бо це, здається, не про Крим йдеться, та й дії в Криму ніхто навчаннями і не називав..

11. AilataN

AilataN жива

і создать свою собствєнную солнєчную сістєму.
    Если очень захотєть, можна в космос улітєть :xaxa:

12. Відповідь: Євромайдан!(5)

Вбивці до Бога не йдуть.Дияволові місце в пеклі ! Нажаль новина непідтверджена...

13. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Про "Свободу" - то відчувається тут "рука Кремля". Новини про новий намір Росії - вона хоче від'єднати енергосистеми Криму від України!

http://tsn.ua/politika/rosiya-hoche-vid-yednati-krim-vid-energosistemi-ukrayini-ministr-337749.html
    На Ері про це зараз експерт говорить. Можлива техногенна катастрофа великих масштабів (невже і на таке піде?!). Люди можуть залишитись без електрики, увесь півострів! Каже, що тепер неминуче підвищення цін на газ для населення за умовами МВФ, бо знижки від Росії вже нема, і іншого вибору у нас теж немає (якщо газ у домогосподарстві йде на приготування їжі і опалення , то ціна зросте приблизно на 60 грн, якщо не йде на опалення, то на 20 грн. , найбіднішим нададуть відповідні субсидії).

14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Сьогодні ввечері вже буде в Стамбулі! :girl_claping:

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я думаю про громадському вже б передали.
    Виглядає мені нас слушок.

16. Colombina1982

Якщо і тоді кричатимуть "Рассія!", то трудно. Хоча, яке там, то всьо бендеровци.
    Та може воно і на краще, бо ті знижки дуже вже дорого коштують..

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я не вірю, але я вчора слухала по 5 каналу Гриценка, чесно скажу мені він дуже імпонує і вважаю шо говорить розумні речі. То він говорив про те, що в тих східних регіонах якраз олігархи мають величезний вплив на все, і навіть звертався до Ахметова з закликом допомогти навести порядок в Донецькій області, тому що всі за його словами знають шо Ахметову достатньо декількох речень щоб в цій області перестав творитися безлад. якось так, точно нажаль не памятаю. так от, якшо вони говорять шо при владі наразі потрібні олігархи то можливо вони дійсно потрібні.

ну і читала багато тут дівчат пишуть про домовляння з Росією, шо йдуть якісь домовленості...ну а як можуть не йти?Перш за все це політика, вони мусять домовлятися, бо навіщо вони взагалі нам потрібні в іншому випадку...Це їхня робота - вміти домовлятися, тому що реальну роботу за них роблять їх заступники і держслужбовці. По друге- Росія це наш головний ринок збуту товарів, по третє - ми все ж таки є газово від них залежні ...тобто, ми не можемо просто взяти і обірвати з ними всі стосунки , це неможливо і невигідно нам з усіх точок зору...

Я сама ше вчора під впивом емоцій хотіла їм перекрити газ в Європу, але сьогодні проснулася і розумію шо це маразм, і нічого крім ше більшої напруги емоційні рішення не дадуть. Тому наша влада зараз діє напевно найкраще- тихо і виважено,жодного лишнього кроку. Бо в разі чого буде не рівна війна та ше й на нашій землі.
    ну і про нашу голову ОДА, може я наївна, але я щиро надіюся на те, що в травні будемо мати нового президента і нового голову ОДА, бо помоєму президент їх і назначає, зрештою ми завжди у львові зможемо організувати майдан, шоб нам ту Сех зняли. Але насправді це зараз не на часі. нехай на сході трошки заспокоється, дай Бог шоб не було війни і за місяць чи два ми її знімемо. (нам не привикати, ми навіть межигірського царька зняли шо нам якась Голова ОДА:girl_cool:)

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

то факт. Я читала статтю про те, які стадії кримчани пройдуть від сьогоднішньої ейфорії до відчуття, що Путін їх зрадив. Останнє нібито десь восени може проявитись, якщо пройде сценарій Абхазії. Тобто люди зрозуміють, що ті гроші, які все ж виділить Росія для Криму по-любому осядуть в руках корумпованої теперішньої влади півострова (ну, бо не задаром ж вони зараз то все заварили), а простий люд так і залишиться в тому місці, де ми всі зараз є...

А мораль така, що всі дружно звинуватять майдан і бандерівських радикалів, які й призвели до таких заворушень в країні. А кого ж іще?..

19. Colombina1982

щось пропало бажання їх рятувати. )) Але, якщо все піде по позитивному варіанту, думаю, так вже ніхто не скаже. Тре вірити, що люди не можуть бути вічно сліпоглухонімими..

20. Sitara

Sitara Active Member

Для розрядки:

Зимові Олімпійські ігри відбулися в 2014 в Києві. Перемогла Партія Регіонів, яка вивезла стільки золота, срібла і бронзи, скільки ще нікому не вдавалося.

Статус теми:
Закрита.