Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

2. mitla

mitla All You Need Is Love

Відповідь: Євромайдан!(5)

Знайшла на проросійському форумі...Як ще таке не видалили!?

3. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

перевірила ..
    у мене іде(((
    мені пропаганда не грозить
    але й іншим..

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

5. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

після "провокації" про мовний закон я також про це задумалась
    !!!

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Натрапила на інфу, що львів"янину потрібна допомога.
    http://galinfo.com.ua/news/155541.html
    Хтось його знає? То правда?

7. Talya

Talya Well-Known Member

він дійсно отримав важкі травми
    не знаю про картку привату, але ось ще рахунок для нього

Кошти можна перерахувати на розрахунковий рахунок:
    Одержувач: Галамай Мар’яна Ярославівна
    МФО 300023 ПАТ «Укрсоцбанк»
    РАХУНОК 26254600031024
    ЗКПО 00039019

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

дійсно на пророс.форумі? Бо то є стьоб просто з того, що заявляє путька про захист російськомовних в Україні.

І ще таке: страшно мене то нервує, що люди (а в Росії - поголовно) вживають "на Україні" замість "в Україні". Дуже ріже мені то сполучення вухо!

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

на скільки відомо мені - правда. Єдине, чого не знаю напевно - це реквізити для перерахування коштів. їх варто перевірити додатково.

10. Talya

Talya Well-Known Member

отой рахунок Укрсоцбанку нам надіслали з Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян

11. Pesyk

Pesyk Member

12. KrystynaM

Вот все издевались над Вовочкой, шутили, смеялись... А Вовочка вырос и стал Владимир Владимирович! Теперь сука шутит ОН...

13. shparynka

shparynka Well-Known Member

Nana11, я процитувала Куніцина. Наші вояки там на голому патріотизмі. Як думаєте, скільки вони ще так протримаються? Коли та наволоч все пре та пре, навіть під водою . Здається, їм давно слід чимось допомогти, вони ж з голими руками сьогодні стояли.

14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

На словах про те, що після "революції" Україна - не та сама держава, з якою було підписано Будапештський меморандум, можна ставити жирну крапку на мирному врегулюванні ситуації. Путін остаточно здурів. Але гарно посміхається той, хто робить це останнім. А посмішка в нього огидна, взагалі-то. Зловтішний голем-беспредельщик..

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Думаю, що між Коломойським і Путіним явно чорна кішка колись пробігла. Це зрозуміло навіть не заглиблюючись в минуле, бо я ніколи раніше і не цікавилась подібними стосунками.

Коломойський відкрито назвав Путіна шизофреніком неадекватним, який повністю зійшов з розуму. а Путін в свою чергу на прес-конференції удостоїв Коломойського коментаря, що він пройдисвіт, який свого часу навіть Абрамовича "кинув" і типу, як така людина може бути губернатором?

Отже, ще одна причина згоди олігархів на посади губернаторів - їм аж ніяк не потрібна в Україні Росія.

Тим більше, що олігархат як такий в Росії існує лише з дозволу Путіна щодо кожного конкретного олігарха. І наші олігархи в більшості, як каже експерт, такий "фейс-контроль" би явно не пройшли.

І хоч їхній бізнес в Україні - то лише вершина айсберга, та все ж... втрачати не хочеться.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Господи...він не відступить...
    Шизоїд.

17. zetta

zetta Well-Known Member

Путін сказав що Україна єта дружественноє государство . Во. А ше він багато чого сказав... Ото да.... Кісєльов відпочиває.

18. KrystynaM

він нотатки робить, просвіщається.
    Як таке може бути в світі, такий дибілоїд шизофренік і так довго при владі.
    І йому ще вірять?

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

трошки гумору :
    Хороші дизайнери після смерті потрапляють в Рай,а погані в особняк Пшонки!

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Ну це вже повний абзац

Путін про Україну: Із цією державою ми жодних документів не підписували
    Вівторок, 04 березня 2014, 14:14

Версія для друку
    Коментарі0

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Росія не повинна виконувати Будапештський меморандум.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.

"Коли ми вказуємо на те, що це антиконституційний переворот, нам кажуть – ні, це не збройне захоплення влади, це революція", - сказав він.

"А якщо це революція. Що це тоді означає? Мені тоді важко не погодитися з експертами, які вважають, що на цій території виникає нова держава. Так само було після катастрофи Російської імперії після революції 1917 року, виникає нова держава", - сказав він.

"А із цією державою ми жодних і щодо цієї держави ми жодних зобов'язуючих документів не підписували", - заявив Путін.

При цьому він заявив, що по контрактах з Газпромом Україна має заплатити 2 мільярди.

За його словами, незважаючи на надання знижки й кредиту, проте, борг України за поставки газу "Газпрому" уже становить $1,5-1,6 млрд, а якщо не зробить платіж за лютий, то він сягне вже $2 млрд.

За такою логікою, то ми й боргу за газ немаємо. Революція пройшла - всі борги нульові :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.