Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

Я такої ж думки

І про це вже тиждень говорять і кримськотатарські представники на чолі з головою меджлісу, і журналісти, і представники Грузії, зокрема Саакашвілі, всі всі про це кричать, а уряд ноль на масу. Чрговий раз це підтверджує їхню продажність.

Сталін казав "Смерть одної людини-це трагедія, смерть тисячі-це статистика". Коли вперше я почула цю фразу в день смерті Нігояна, була обурена її антигуманністю, а зараз усвідомлюю її правдивість...

2. zetta

zetta Well-Known Member

мiй мозок вiдмовляэться розумiти сутнiсть такого створiння як тiтушка...продажне, нице, звiрське, само в болотi i йде проти народу, ну як можна продатись за 500 грн. ладно продатись, але вбивати... я не можу того зрозумiти.
    то треба по крихтам збирати, вишукувати iх на фото, вiдео щоб вони понесли покарання.

3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Моя бабця часто розповідає про війну, про все, що вона пережила. Коли вона каже про бомбардування, і як вона вижила без жодної подряпини, а сусіднє приміщення рознесло вщент з людьми, отаким тоном, як ми з вами говоримо про те, що на городі нічого не зійшло - мене це завжди шокує. Точніше, шокувало. Але я починаю її розуміти - людська психіка стопорить бурхливу реакцію на жахливі події, які ти не можеш (не могла) змінити. Інакше можна здуріти просто.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я не дивуюсь, чогось в мого чоловіка на роботі до Євромайдану ніхто не ставиться позитивно. Комусь тупо пофіг, хтось за Расєю-матушку і каже, що Крим можна і віддати, раз їм так хочеться.
    Вчора моєму чоловіку в перукарні сказали, що з вигляду він наче порядний, а був на Майдані. І мій коханий, який дуже рідко починає розмови з незнайомими прозрівав від думок тих жінок. Вони реально не розуміють як це - не платити взяти на роботі/в школі/в житті. Вони реально не розуміють за що боролись люди. І, до речі, помирати вони їх не просили...:girl_emo:

5. zetta

zetta Well-Known Member

"Здания Рады и правительства Крыма захватили бойцы севастопольского "Беркута", — сказано в сообщении.

Напомним, что 27 февраля около 5:50 неизвестные лица захватили здание правительства и парламента Крыма. Незначительные силы сотрудников правоохранительных органов окружили здание правительства и парламента Крыма.

Над зданием Верховной Рады Крыма неизвестные вывесили флаг РФ.

Вооруженные люди, которые захватили здание Совмина и Крымского парламента, назвались "представителями самообороны русскоязычных граждан Крыма".

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я б не робила з Соскіна ікону. Він вимагає негайно відмінити Харківські угоди. А це підливання оліїї в вогонь.

7. zetta

zetta Well-Known Member

в мого теж, ну точнiше украiнцi зi сходу кажуть - работы нет у этих майданутых, вот они и занимаются бандитизмом.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ну, та. Сталін придумав собі для виправдання винищування людей.

але то дійсно статистика для багатьох, хто в стороні. Як можна це переживати інакше, ніж трагедія, людям, які перепустили то через себе? Я не кажу про рідних, бо то непоправна втрата.
    Я деколи просто ловлю себе на відчутті, що то все якийсь, ну жахливий сон, кривава сторінка в історії, але це ще не історія - це наша реальність. Ніяк не вкладається в голові, як могли поїхати люди в Київ на майдан і не приїхати живими додому...

Може, має пройти час, щоб це стало "статистикою", не знаю...

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А в мого на роботі весь час дивляться радіо Свобода, і всякі новини. І хотіли усією фірмою їхати на Київ..

10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Мені здається що ніякої заяви яника не було.

11. Галюсік

#ЄвроМайдан Інформація від Османа Пашаєва: На 14:00 собирают сессию крымского парламента. На входе автоматчики отбирают у всех депутатов мобильники. Повестка дня: референдум о статусе Крыма. Дальше версии. в бюллетене: "Автономия в составе Украины, автономия в составе России, полная независимость" Результат предсказать несложно и Владимир Владимирович его выполнит.

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Блін, ну та так, як в країнах Європи! Чи то люди взагалі нічого не бачили, не знають? Чи просто навіть бояться припустити, що в Україні таке (щоб без хабарів) хоч колись буде можливо?

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я про Соскіна взагалі не писала.
    Лише мої думки з приводу.
    От, щось таке відбувається і в моїй голові. Бо я вже купу ночей не сплю, а в якомусь стані такому дрімаючому, нема повноцінного сну і весь час крутиться "трупи, стріляли, 17 років, відрубали голову, спалили живцем, плине кача, скальпи, катували, лісопосадки, крематорій..." - просто жах. Аж цієї ночі стало трошечки легше.

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Щось мені ті події не дуже подобаються.
    День-два і по курсу долара в Україні буде дефолт

15. glasses

glasses Member

Яценюк - прем"єр

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Бо люди все життя прожили в таких умовах і не вірять, що можна без цього.

17. DarkNess

DarkNess New Member

Маємо вже прем"єра, я так розумію.

18. Галюсік

ФБ: Miroslav Oleshko с крыма пишут: Ребята я из Крыма, тут власти бездействуют и допускают референдум на отдделения Крыма, Могилев содействует вооруженным захватчикам!!!
    Аваков не вводит внутрение воиска!!!Хотя большая часть населения за целостность и мир!!!
    Кто хочет отделения-так это в основном люди у которых двойное гражданство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Хто має контакти в депутатський корпус!
    Поки вони портХелі ділять, Крим відділяють!

20. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Якщо МВФ дасть гроші-прорвемось, нам головне до тижня часу протриматись.....Стабілізаційні кредити протримають маленькі банки, а от якщо недай-Боже шарахне приват....ото буде біда....

Статус теми:
Закрита.