Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Відповідь: Євромайдан!(5)

В мене таке враження що в нашій країні взагали вимерла вся міліція, військові. Що ж це робиться і в Криму, і в Києві? Де правоохоронці, де військові??

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

сумнівно, долар вже 8 не буде, стабілізують до 12 мінімум. Так і в минулу кризу було, підняли до 10, отримали кредит, вирівняли до 8.

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

тихенько не визнали нову владу і далі підтримують Януковоча

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Казала мені одна дуже розумна в цій сфері жінка, що про однозначну цифру можемо забути.

6. Маруся Іванова

Схід звинувачує Майдан. отак.
    всі в кого збереження в гривні - пролетіли як фанера над Європой

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Слухаю Яценюка. Кредит довіри від мене він отримав. Далі побачим

8. zetta

zetta Well-Known Member

Кадиров виступає, буде заступитися за чеченців. Ільїн зустрічався з чалим, хто такий чалий шоб з ним зустрічатись?

9. Маруся Іванова

За що?? В мене таке враження, що він домовився з Путіним за здачу Криму. Пардон, розумію, що то чушь, але складаю 2 та 2 і отримую 3

10. Bulavka

І в кого борги в доларах також.(то я про своє)((((

я дивуюся, як можна вірити що в цьому винен майдан????
    що в нас повно незабезпеченої гривні - майдан винен?
    я в шоці((

11. Маруся Іванова

ну в них як в собак Павлова. Подія - наслідок. Подія - Майдан. Усвідомлення, що якби був овоч, те саме було б, тільки одразу після президентських виборів, немає

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

ну ж всі казали, що треба довіряти. Щойно заявив, що використають всі можливості, щоб крим був в складі країни. Думаю якісь гарантії вони мають.

13. Маруся Іванова

Твої слова в потрібні вуха.
    Чьота я растроілась

14. Bulavka

Прочитала щойно в соцмережах звернення до кримчан і кричать про перепост. Суть зводиться до того, що саме треба зробити, щоб путін міг ввести війська. Уроди! хіба за таке нема статті?

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Зараз Єфремов виступає..він мені до дупи..але знов засвистувати, щось кричати..ну що то ха цирк..вже (нарешті не пам`ятаю коли вже таке було) проходить нормальне засідання, то вже хай всі виступають.
    І до речі я, як людина яка народилась на Сході, підтримую, що російськомовних багато в Україні, і тому варто і до них прислуховуватись. Я за одну державну мову, але нав`язувати мову російськомовним регіонам (як наприклад навчання в школах) це нерозумно. Знати мову можна і треба, але не насильно. Я вчилась у Львові в 56 школі, вчилась ще в російськомовному класі, але ми вивчали і рос і укр мову на одному рівні, і я мови знаю краще, ніж дехто з місцевих..Це мій вибір. Але скажу вам так - як колишній педагог, я вчилась в пед ВУЗі - українські підручники жахливі, і форма викладення в них деколи жахає і львів`ян. Ну це таке..
    Бачу Яцик вже так говорить, як би він вже прем`єр і точно це знає. Сумно.

Я взагалі вважаю, що всіх нас чекає скоро другий Потоп, бо вже люди доходять до нової "крайньої межі".

16. zetta

zetta Well-Known Member

Знову свободу показали, роздолбали пам'ятник в Сумах , ну не провокатор?

17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

я ж кажу, що це все спеціально робиться, щоб розпалити людей..

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Провокатори....жахливі!!!!Свобода себе дискредитувала найбільше з опозиційних сил за час майдану. І на всю Україну прогриміли, і у Львові з перших днів Михальчишин відмітився...

19. Bulavka

Я починаю схилятися до того, що заборонити треба не лише комуністів з регіоналами, а й свободівців. через тягнибока купа проблем

20. Маруся Іванова

А ще мені здається, що МВФ новому уряду не дасть кредиту. :girl_sad: бо нема програми чіткої, і країну трухає

Статус теми:
Закрита.