Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Євромайдан!(5)

Якщо дядьки не домовляться,то тема нам не допоможе...

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Дурня якась, повивішували Російські прапори! Львів з таким же успіхом зараз може повиходити на вулиці і кричати- ми Польща! Що ті люди собі там думають? Для чого ведуться на ті провокаціі?

3. zetta

zetta Well-Known Member

Витягла Росія якізь докази що правий сектор до майдану тренувався в Польші , Литві.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

ну та ясно. Бо Литва вчора викликала російського посла для дачі пояснень, що то вони таке затівають в Україні. Обідили.

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

так виглядає, що на першому кацапському танку, який перетне межу києва буде їхати яник-повертати своє президенство

6. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Татьяна Зелинская
    18:04
    Я гражданка Украины . Россиянка.Восточная область Украины. Я рыдаю!!! Татары-я с вами ! Бендеры- я с вами! Ненавижу русских!!!!!!

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

буде сидіти тихо. Дівчата я на межі. я не можу навіть слухати те відео з Харкова, не те що дивитись. Я готова віддати їм землю, хай віддадуть нам людей...

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Це точно, не хочуть вони забрати схід, вони хочуть повернути Яника, придушити те, що він не зміг.

9. zetta

zetta Well-Known Member

А от, в Литві і Польщі з допомогою американських інструкторів тренувався правий сектор. А вони не можуть на це спокійно дивитись бо в украіні іх громадяни.

Знаєте що, з громадянами росіі страшно зв'язуватися . Іх пришестя і не дай Боже заселенні рано чи пізно приводить до війни.
    Іх дуже бісить напрямок євроінтеграції .

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

Дзвонила щойно до знайомих з Луганська - вони зараз в гостях у Харкові. Кажуть що люди і в Харкові, і в Луганську шоковані від тих мітингів, прапорів, подій, що відбуваються в їхніх містах і вони не знають що це за мітингувальники. Люди це не підтримують і, особливо, після викриття Януковища підтримали майдан.

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Лояльність. Наша лояльність до того люду зробила свою справу.
    Хтось взагалі вірить, що нас пронесе?

12. Альона

Альона Well-Known Member

Дивіться Громадське!!!

13. Virchuk

Галю ми мусимо вірити. Ми не можемо просто так здатись.

14. Альона

Альона Well-Known Member

Кого на коліна поставили?
    Вже знаю. Учасників Майдану. Жах!!!!! Їх облили зеленкою, принижують.

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

проросійські мітингувальники захопили Харківську ОДА, вигнали звідти євромайданівців, побили їх, поставили на коліна і полили зеленкою..

без коментарів..

16. Virchuk

а ми відпускали ту шваль. Нам наша толерантність вилазить боком. Я переповнена ненавистю. Я б їх убила власноручно...

17. zetta

zetta Well-Known Member

Європа хоче ампутувати украіну від росіі, від її культури, від її мови. А Росія не може того допустити.-новини росіі.
    143 тис українців перетнуло кордони росіі , вони тікають.

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми сьогодні з друзями з Сімферополя розмовляли. Вони кажуть, що підтримують російські війська "кучка радикалів" і Севастополь. Те саме і про наших кажуть зараз в Росії - владу захопила кучка екстремістів зі зброєю, і діють "нашими" методами, захоплюють ода, створюють загони самооборони (але які вони в нас - студентики з шинами, а які там - російський спецназ і наш колишній беркут). Якщо на сході-півдні зараз міліція-колишній беркут перейде на сторону сепаратистів - це взагалі буде жесть... Яка холодна голова? Ніхто не знає, що може бути через кілька годин...

19. Aelita

Aelita Well-Known Member

Перший день весни, надзвичайна погода, а мене нічого не тішить, який то багатостраждальний український народ....

20. fiesta

fiesta Well-Known Member

І їх називали "братнім народом"! Та з такими братами ворогів не треба.

Статус теми:
Закрита.