Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

Вкотре переконуюсь, що треба твердо вірити в свою правоту.
    Всі ті новини про мости, про те, що всі вже все поділили - ще одні страшилки. Мало таких було протягом останніх 3 місяців?
    Мета страшилок - наша паніка і не можливість оцінювати ситуацію. Зараз гра ведеться на дуже високому рівні. Нам треба зберігати спокій, бути готовим до найгіршого, але вірити в те, що все буде добре.

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ну вони офіційно вже почали використовувати свій резервний капітал,який якраз призначений для таких ситуацій, типу обвал ціни на нафту.
    Але ж путяра не визнає того ніколи.
    В нього втрачене відчуття реальності.

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ще не читали такої новини? На пам"ятнику леніну в Красноярську вночі написали "Слава Україні". А вчора на мості там вивісили червоно-чорний прапор, на якому написано було "Сибирь с Майданом"
    http://nnm.me/blogs/west_yura/krasn...vyvesili-na-mostu-v-krasnoyarske-neizvestnye/

http://tvrain.ru/articles/na_pamjatnike_leninu_v_krasnojarske_napisali_slava_ukraine-364237/

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

багато збувається...

те, що казали - після олімпіади Путін буде розрулювати тут в нас - 100% так і сталося.

Коли ми мали нарешті думати, як виходити з кризи економічної в першу чергу, шукати кредити, то зараз нам таке той скот влаштував!.. а що з казною буде, з соц.виплатами, з бюджетниками? Хто тепер надасть той кредит?

Я просто в розпачі, якщо чесно...

Дівчата, як думаєте, якби ми були в НАТО, то такого би не могло статися з боку Росії?

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

то вже би на нашій території стояли ракетні установки спрямовані в сторону росії. і тому
    хоча... від хорого карлика ніц логічно не йде

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо його екс чи деякі діючі радники вже кажуть, що дії часом не піддаються логіці, то хто його знає.зараз он перекриває енергозабезпечення Криму, втручаючись у роботу стратегічного об єкта- енергетичних систем України. Це може мати наслідком мінімум- перекрити електорпостачання Криму повністю, максимум- техногенна катастрофа ( але то йому не вперше- Кримськ "поховав", то що чужа земля)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а яким чином УКраїна змогла б увійти в НАТО, з такими керманичами, як в нас були?!(або маріонетки Кремля або безхребетні, як не одне і друге)

8. poetka

poetka Well-Known Member

Дівчата зранку говорив Влодко по Львівській хвилі що завтра вирішальний день. Треба дочекатись завтра. Я думаю все вирішиться. Доречі на ОК поширюється такі інфа:

Оля Балашова (Мараховская)
    14:43
    20:13
    Просили распространить !!!!!SOS!!!!!Максимальный репост. У меня
    родственник со Львова работал в Беркуте пока их не разогнала новая
    власть. Звонил мне и сказал, что львовскому Беркуту предложили искупать
    свой ​​грех против народа кровью и ехать в Харьков, Донецк, Симферополь
    разгонять народ собравшийся против власти. Большинство согласилось, им
    раздали огнестрельное оружие и сегодня в 1:00 ночи они автобусами
    отправляются по указанным местах, с ними также будут представители
    правового сектора, и сегодня прибывшие во Львов 300 солдат из Польши,
    всего их около 700 человек вооружений до зубов!!! Приказ - огонь на
    поражение! Также во Львове ходят слухи, что со дня на день во Львов
    должен прибыть специальный отряд американской армии которую также вышлют
    в эти города!!! Распространяйте, копируйте... Скажем - НЕТ ФАШИЗМУ!!!
    Клас!
    відповісти

9. сніжна

на "файненс. юа" ( латинкою), не можу зараз запостити, Меджліс вже заявляє, що татар знову депортують

10. poetka

poetka Well-Known Member

Я звісно не могла не реагувати відписала що це БРЕХНЯ!!!! Але але вони з глузду з"їхали...

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Де ви то вичитали?
    У них потужностей не вистарчить.
    Макс пару населенних пунктів чи підриємств.
    А от ми можемо нафіг там все перекрити.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Маразм повний. Ще такого поширення нам зараз не вистарчало.
    Куди???

12. poetka

poetka Well-Known Member

це правда щойно сказав 5 канал...

13. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

14. сніжна

Україну вже підперли зі всіх сторін і не лишають вибору- що добра Європа з США, що Росія.

Україна виконає всі умови Міжнародного валютного фонду для отримання кредиту, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.
    Про це він сказав на зустрічі з Європейською бізнес асоціацією в понеділок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
    "Цей уряд виконає всі вимоги МВФ з тієї простої причини, що у нас немає іншого вибору", - сказав прем'єр.
    Яценюк зазначив, що це стосується і реформ у соціальному секторі, і підняття тарифів.
    Як відомо, Яценюк наголошував, що державна казна розкрадена пуста, тому він не гарантує "покращення ні сьогодні, ні завтра"

15. BlackSheep

BlackSheep Active Member

якщо і брехня то на половину.......нажаль ,Якщо хтось мав щастя(чи нещастя)спілкуватись чи просто бути десь поряд з правим сектором -то знае ,що вони досить рішуче настроені.Але ДУЖЕ СПОДІВАЮСЬ ім вистачить здорового глузду неробити жодних активних дій без потреби.

16. сніжна

тим часом у Криму відімкнули усі їх незалежні телекомпанії, залишивши один канал "Крим", підпорядкований Аксьонову

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

В суботу мені знайомий розказував, до нього підходили... відмовився. Як інші - не знає

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Це пише мій однокласник, який ще в 1-му класі переїхав до Москви, тобто живе там більше 20 років, батьки - корінні росіяни

Привет,Ир. мы (я,мои родители,друзья и знакомые)знают,что все это полная чепуха, нет никаких толп бендеровец и рагулей,которые ходят по Украине и обижают русскоговорящее население,просто наш путя сошел с ума,вместе с яныком и прочими мудозвонами,которые не хотят жить по человечески,а хотят заниматься херней. В жопу их,мы с вами

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Але це тільки слова..там багато за нас і вірять..але проти Путіна ніхто не попре..як казала моя знайома з Пітера..Путін - єдина людина ,яка стримує багатонаціональну державу..його бояться..Якщо в Росії не придушувати мітинги, то ти уяви, щоби робилося, в нас проживає багато національностей, +чечени і все таке". Ось так..Але те, що люди там багато за нас - це вже добре

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

а чого ще американська армія має приїхати через Львів? щоб пройти в Криївці інструктаж?))) та певно якби прибула то пряміком в Крим, що за пітстопи?)))

20. сніжна

А ось пишуть кримчани сьогодні на турпорталі ( запитувала користувач, що у неї путівки на середину березня і тепер хоче здавати)

Статус теми:
Закрита.