Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

В музичному крузі Львова зараз справжній переворот. Причиною тому став організований ректором Львівської музичної академії концерту пам'яті Небесної сотні. Ідея благородна і хороша, бо були розіслані листи по Україні і за-кордонах організувати в той день 30 березня такі ж концерти. Моя філармонія теж отримала такого листа. Але тут одна деталь. Ми то всі маємо добру пам'ять і пам'ятаємо, що 2004 року ректор наш був довіреною особою кандидата в президенти Януковича.. Потім він там щось метався, але пригадую як не так аж давно в інтервю газеті він сказав, що ми маємо дякувати Богу за нашу владу(це вже було в часи Януковича) , рояль як подарунок консі прийняв від якого риги здається, ну точно від когось в тій шайці. Ми домагаємося, аби в нього забрали право диригувати цим концертом, бо він не має морального права бути там, так як підтримував вбивцю. Надіюся наші зібрані підписи чогось досягнуть, а як ні.. Якщо побачите в афіші прізвище Пилатюк Ігор, зігноруйте концерт, вшанувати пам'ять хлопців ще буде шанс, але хай то буде насправді шана пам'яті, а не піар на смертях тих, хто так боровся за свою країну!! А продажні хай йдуть слідом за своім лідером!

2. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Прочитала у соц мережі Безрукова і Хабенського однаковісінькі заяви " Как же хочется говорить только об искусстве... читать стихи... ставить спектакли! Жить со всеми в мире и согласии!!! Как говорил один персонаж из известного сериала: "Не буду я оружием торговать, пацифист я!" Но, к сожалению... политика диктует обратное!
    Меня как актёра любят и в Западной, и в Восточной Украине! Нахожусь в ситуации, как при разводе: с кем ты хочешь жить: с папой или с мамой? С ВАМИ!!!
    Нет, так нельзя?! Нужно выбирать?!
    ДА НЕ ХОЧУ Я ВЫБИРАТЬ!!!! Пацифист я!!!!"
    Цікаво хто у кого взяв?

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

3. Kvakywa

Kvakywa Member

я теж так вважаю, жодні переговори з хутін пуй не дадуть результату, бо по великому рахунку йому на всіх плювати. Зараз в країні така ситуація, яку можна описати так: "Досить мріяти час діяти", бо тими мирними переговорами вже фактично Крим і просрали. А далі що???

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тим не менше наші сказали, що Крим не залишать, і всі виплати, в тому числі соц, будуть їм нараховувати.

5. Masja

Masja Well-Known Member

Наскільки я знаю, то Хабенський якраз Україну і підтримав, крім того, чітко і навіть з викликом прокоментував то: http://novosti-n.org/ukraine/read/62236.html
    Але то зараз другорядне. Російські "звьозди" ніяк не вплинуть на ситуацію в Україні, незалежно від того, підтримують вони нас чи ні.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дааааа. Нескромні результати референдуму.
    Проголосувавших - більше 80%, за Расєю - більше 90%.
    Манія величі.

7. Vittoriya

О, тільки хвилину тому на фб попросила допомогти знайти статтю і вже маю
    http://archive.wz.lviv.ua/articles/103617
    Там ще похлєще то чмо сказало (пробачте, нагадала собі ту статтю і іншим словом не можу назвати ректора мого закладу)
    А рояль подарував Борис Колєсніков, перед яким Пилатюк аж вигинався, коли то вручення торжественно проходило.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну та. Плюють в лице, а ті тішаться і кажуть, що то дощ. Які нафіг мирні переговори? Вони зовсім тупі?
    Коли почалась ця вся фігня, треба було негайно закрити кордони з Рашкою, відловити по одному солдат без опізнавальних знаків, посадити їх всіх і допитувати. А потім вже розгрібатися з Кримом. Мені ця вся ситуація нагадує дитячі ігри - наша новоспечена влада закрила обличчя руками і вони в "доміку". Придурки, одним словом...
    При Крим - вчора згадувала як відпочивала в Алушті. На День Незалежності України ми несли прапор і співали. Місцеві питались "А сєводня какой-та празнік?", інші кричали "Крим - Расія!". Хай валять в свою Рашку, якщо їм так хочеться. Якщо імплант не прижився, то його треба видалити, а не чекати "а вдруг".. Мені невимовно шкода татар і українців, які живуть в Криму і є патріотами. Але я не хочу, щоб мій чоловік воював за перекінчиків, які готові продатися за пару рублів. Свободу треба вигризати, а не чекати, поки тобі її принесуть готовеньку.

9. Vittoriya

власне тим більше, що путін сказав, що військ його в Україні нема. Ну так треба було одразу забирати ту шваль, як вони нічийні!

---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ----------

Я от не розумію одного, ну чого ті людиська так моляться на ту Росію? Та чи то така розвинена країна? Там ж бідося і ще більший жах по провінціях як у нас. Ну чого вони так туди рвуться? Не зрозумію того...

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мене сьогодні так вразила одна річ. Прочитала пост дівчини в ЖЖ про Україну. Вона киянка, я з її поглядом згодна повністю. Але почитали б ви коментарі... Як її там тільки не пообзивали. Ну здогадайтесь хто?
    Дівчина з Луганська, на яку я також була підписана в ЖЖ видалилась, через отой срач в коментарях. таке враження, що росіяни таки добряче зазомбовані(((

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

в мене нині на роботі точно такі думки звучать. Чому ми не даємо відсіч.
    Але ми з вами не політологи і знаємо тільки те, що нам показують. Хочу, дуже хочу вірити, що у політиків є план.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

От власне. А наші "Иииииии....ииииии.....ми не хочемо війни....ииииии". Треба грати по правилах Путіна. Він офіційно заявив, що солдат нема? Ок. Раз нічийні, то нічийні:)

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

добре там, де нас нема. Картинка в тєліку гарна. Там є ідея, лідер. Ну їм так здається, що їх там чекають. Наївні..

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

на нас теж гарно впливає ТБ, пра? Поки Гриценко так не сказав, ми про це не так голосно говорили.

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На мене точно ні, бо ТБ не дивлюся взагалі. Якщо дивлюся, то чисті інтерв'ю по Ютьюб, тому пишу власне те, що думаю я, а не почула десь:)

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

цікаво , що будуть робити з відомчими санаторіями? напр. "львівський залізничник" - вони ж тільки капітальний ремонт зробили, а тепер як ? та й купа інших установ- як віддавати?..

15. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

вчора писала:)
    а нині:
    Швейцарська прокуратура обшукала офіс Ахметова
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/17/7019220/
    продолжееніє слєдуєт????

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

ага, то той, що в Судаку? минулого року свекруха там відпочивала, казала, що гарно там.
    думала нам взяти путівки з малою на цей рік((( не вийде, хоча я не дуже горіла бажанням .

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

то в тюрму, щоб іншим не хотілося.
    А то як нічийні, ми собі почекаєм, подивимся, що ще далі буде.

16. zetta

zetta Well-Known Member

Вікторія так в провінцію ніхто і не іде . Всі хочуть в обл центрах жити. Ну і в Криму там рашисти весь час були тому й такі настрої не дивні. А наші як забили на Крим то тепер такий результат. Інша справа схід, весь час на ключових посадах східняки і колишні рашисти і схід далі ображений, вічно недовольний , все не так . Ні нормально думки не могли висловити , ні на мітинг нормально зібратись пєсні і пляски влаштовували і тепер теж краще в росіі . Такі агресивні , мат перемат .

---------- Додано в 08:14 ---------- Попередній допис був написаний в 08:12 ----------

Дивилась новини ТСН що документи України тепер не дійсні будуть в Криму, то ж і право на власність піде під сумнів що вигідно аксьонову бо збирається все націоналізувати .

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Я не знавець юридичних тонкощів, тому поправте мене, якщо щось не так розумію.
    Можливо зле написала про допомогу миротворців в попередньому дописі - бо під тим розуміла не буквально миротворчий контингент, а те, що Україна (вже ж про те говорили) має право звернутися по допомогу до інших держав, якщо сама собі ради не може дати. Саме ту військову допомогу я теж віднесла до миротворчої.
    І таке - гадаю буде ось що. Росія прийме рішення про включення Криму до свого складу, і якщо наразі ніхто ніц не вдіяв, то й надалі туди не полізе - бо Росія вже захищатиме вже формально згідно їх законодавства вже їх шмат землі. При сучасних можливостях розвідки і розвинутих технологіях того ж супутникового стеження просто смішним видаються твердження Росії про її відсутність її армії у Криму і те, що світ не надає ніяких доказів протилежного. Отже, такий стан справ вигідний "сильним світу цього. І вся дипломатія - це показовий виступ, і різні міжнародні тяганини з приводу подій у Криму затягнуться на купу років, а може й на десятиліття. Бо схоже, що всіх так влаштовує - "ліш би нє било войни".
    Якщо нам зараз не допоможуть із приборканням проросійської т.зв. самооборони у інших областях - буде те саме. Тому от не розумію я, чому зараз ВРУ не може зробити все необхідне на законодавчому рівні, аби ті ж війська США не могли прийти на захист того ж порядку по причині неспроможності України самотужки це зробити. Укріпити кордон з Росією, фіксувати і перевіряти кількість приїжджих Росіян і подальше їх пересування і діяльність. Якщо цього не станеться - я вам гарантую, що до кількох тижнів часу будемо вже обділені не одним Кримом. Нам немає на що сподіватися, і наші силові структури не навчені, не забезпечені давати собі раду із такого роду небезпекою.

18. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

цікаво як це сподобається тим, хто вчора ричав расєя і співав гімн ссср?
    іх же нє прєдупрєділі .

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

19. kraplynka

kraplynka реалістка

Та от власне, що того зробити не можна було - хай вони не визнавали, що це солдати, але це ж громадяни Росії. Якщо б хоч одного поранили - Росія тут же ж кричала б про те, що в неї є підстави вводити війська, бо таки кривдять в Криму їх громадян. Занадто багато надій поклали на дипоматію, і просто не віри в те, що Росія до такого дійде. А треба було почати з кордонів - не пустити автобуси з богзнаким, водою їх не пустити, заблокувати територію рос. чорноморського флоту. Треба було намагатися не дати розвитку подіями, а не "бавитися" в інтелігентну дипломатія. Це ж наша держава - спокійно могли ті всі обмеження поробити, кинути внутрішні війська, аби ті слідкували за порядком, перевіряли документи тієї самооборони і тп. Нічого абсолютно нічого крім говорильні не було зроблено. Навіть говорили не про те і не тоді.
    З огляду на таку бездарність влади, на просто відсутність толкових керівників і розуміння масами певних регіонів я теж є противником того, аби наші чоловіки йшли туди буквально голі-босі боронити ті землі. Це абсурдно - бо не дасть жодного результату. Нам потрібна сильна влада здатна юлискавично приймати рішення. Зараз маємо зграйку розгублених дипломатів, і бізнес, який схоже все влаштовує, і все переділив. Залишається формально вдавати, що "щось робиться". Знаєте, дівчата, то наша кара така - за слабкість. Слабка держава нікому не потрібна. Тому і не рахуються з нами. І ми всі в тому по-трохи винні. Ми живили систему, і зараз не можемо собі з усім тим раду дати. Тому й лізуть до нас "помічники" - Росія знайшла собі один спосіб, решта світу - балакають собі - а потім перестануть. Ми звикли на всіх оглядатися, а ми нікому слабкі не потрібні. Потрібна тільки наша родюча земля з корисними копалинами, заводи, шмат моря. І люди як і в первісному суспільстві - тільки більш завуальовано високою метою прагнуть хапнути більше. І завжди виживатиме сильніший - тільки сила тепер не тільки у фізичних перевагах.

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мене трафляє подача інформації в українських джерелах. Вже навіть Укрправді не вірю. Вони намагаються зараз максимально відбілити дії теперішньої влади, подають інфу зі сходу в більш проукраїнських настроях, ніж є насправді. Реальні загрози не висвітлюють. Я не вірю в проукраїнський схід ні грама, як і в те, що пу задовільниться Кримом. Мельком вчора по якомусь каналі показали бабцю з Криму з портретом путлєра, сльозами на очах, всю в "чуствах", що їх матушка бере назад до себе. А решта лиють водичку про нелегітмність. Нафіга? Щоб створити ілюзію, що комусь в Криму треба Україну?
    Ще мама мене рознервувала. Дзвонить зранку, вся на нервах, мов, роби паспорти дітям вже, бо вам там і половини не показують того, що є насправді, їдьте до мене, сестра буде робити. Я і так в постійному стресі зараз, чоловік не поїде ні за які гроші, без нього я теж не хочу, і взагалі, щиро вірю, що Бозя нас захистить тут, але страх за дітей тільки наростає. Ще казала, що пу в Молдову вже вдерся, то певно Придністров'я мається на увазі, так?

Статус теми:
Закрита.