Відповідь: Євромайдан!(6) Йде гуцул по березі озера, бачить - якийсь хлопець черпа рукою воду з озера і п"є. гуцул кричить: - Нащо ти п"єш цю грязну воду, сюди всі сміття скидують, заводи відходи зливають, зі всього села гівностік сюди виходить! - Что Вы говорите, я не понимаю вашего языка? - Та я кажу - двома руками черпай! ----------------------------------------------- Пришел Путин к гадалке, и говорит: — Расскажи мне о будущем. Гадалка: — Вижу ты едешь в машине с открытым верхом, вижу вокруг машины сотни тысяч людей. Вижу что эти люди очень рады, они стоят с флажками, шариками, хлопают, кричат "Браво!", у всех очень счастливые лица! Путин улыбнулся, и говорит: — Ну да. Народ меня любит! А я могу пожать им руки? — Нет. Крышка гроба закрыта. ----------------------------------- Куме, зрубайте нахрен у себе на подвір"ї ту берьозу , бо ше прийдуть москалі і скажуть, що то - " исконно Русская земля!" Посадіть собі калину... ------------------------------------------ - Куме! Яка мова найскладніша у світі: китайська чи іврит? - Українська. - Чому? - Деякі люди 20 років її вивчити не можуть. ------------------------------------------------------ Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому,та й каже домашнім українською:- А в нас в школі всі уроки тепер та українською ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли,то я в графі національність написав, що я yкраїнець.Всі очі вилупили…а батько й каже:-Гаваріш,что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе ,как всє бaндеровци єздят. Понял?А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну. Как в украінском банкє, 1 к 5-і. Харашо? А мати: -Ну вот сейчас ми будєм кушать осетрінку с крабамі, каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз, а Ти будєш кушать картошку, как украінци. Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову, підморгуючи до всіx з усмішкою, та й каже: -Ну што синочєк, как оно, xарашо бить украінцем, а-а-а? А той мовчазно так, насуплено та й каже: -Я…я лише годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу.. ---------------------------------------------------------------- Если вы вдруг обнаружили, что вокруг одни бандеровцы и фашисты, не волнуйтесь! Не делая резких движений осторожно выключите российский канал!
Відповідь: Євромайдан: дотепні креативи Минулого літа відпочивали в Хорватії де не було жодного москаля і слухали цю пісню,а тепер вона дуже актуальна https://www.youtube.com/watch?v=YL4BgMkKtIA
Відповідь: Євромайдан: дотепні креативи "Наша Раша" - Харків https://www.youtube.com/watch?v=p2fwiQt0Nu8