Євромайдан!

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем dasha, 22 Листопад 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!

Прочитала в вікіпедії про Януковича, що у нього навіть не українське коріння:
    "батько Федір Володимирович (білорус, поляк, росіянин)[6][7] (1923–1991) — металург; мати Ольга Семенівна (росіянка)". Не дивно, що у нього нема ніяких патріотичеих почуттів, не було кому їх з дитинства привити. Геть, москалю, свої лапи від української землі!!!

2. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

План дій львівського Євромайдану на сьогодні: ВСІ НА КИЇВ!
    Зараз ми потрібні там – захищати Майдан, допомагати нашим людям, перемагати. Не зволікайте. Кидайте всі свої справи.
    Усі, хто має намір їхати до Києва зі Львова приватними автами й має вільні місця, під’їжджайте на Винниченка, 16 (біля облради) і звертайтесь до координаційного штабу.
    Усі, хто хоче виїхати до Києва негайно або ввечері, підходьте на Винниченка, 16 – ми відразу відправимо вас до столиці або зареєструємо на вечірній автобус.
    Якщо маєте змогу, купуйте квитки на поїзди та рейсові автобуси, хоч на літаки, але ми повинні допомогти Майдану вистояти!

3. solomka

solomka Active Member

А яке відношення мають дороги до будівлі КМДА? Так нагло брехати в очі...... бракує цензурних слів....

4. aknytsU

aknytsU волошкова...)

З ФБ:

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та не треба бути ні корінним українцем, ні прям справжнім Патріотом, щоб хотіти жити по-людськи і щось трохи бачити поза своєю мискою. Весь світ, НЕукраїнці, НЕпатріоти наші це розуміють. Не знаю, чи то страх, чи просто якась байдужість.

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

якщо при присутності закордоних державних осіб, він зробив те ,що робилось сьогодні вночі- він "клав" на європу . отже , путін йому пообіцяв шальону підтримку

на ЛФ хтось ділився посиланням, де звучало ,що "воюючим на майдані" беркутам підняли на 50% оплату

боюсь, щоб не сталось так як в білорусії, тоді будем мали свого "бацьку"

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

З ФБ. таке фото зробив один із фотографів - БРАВО!

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

мої близькі сьогодні на Майдані з 7 ранку, відколи побачили новини.. Кажуть, що зараз вже більш-менш тихо, що зранку було страшнувато. Але не схоже, що до влади "дійдуть" слова народу чи опозиції, на це не схоже звсім.
    Більше виглядає, що буде "бацька", але перед тим ще будуть стріляти ...
    дуже страшно за людей, їх сім*ї.

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

Коліжанка, котра живе в Києві поділилася:

10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

дівчата, бацьки не буде!
    навіть не думайте про це
    *по вірі вашій...*
    всі, хто вдома, з дітьми, хворі молитися!

11. Colombina1982

Я не думаю, що Путін настільки недалекоглядна людина, щоб так прямо і відверто влазити в цю історію зі своїми силовиками. Це на нього не схоже. Це ж не суб"єкт РФ, зрештою. Здається мені, то все байки.

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А Грузію ви вже забули?

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

пообіцяли безкоштовно підвозити киян на майдан.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

15. Colombina1982

Там спірна територія була, якщо не помиляюся, і купа людей з паспортами РФ, у нас ніби таких проблем в Києві немає

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

Це називається ментальність. Хтось хоче боротись за краще життя, а комусь "а би гірше не було".
    Маю знайомих з Дніпропетровська, корінний росіянин, після розвалу СРСР випадково потрапив в Україну і там залишився. Людина розумна, бувала закордоном не раз, а в нього одне в голові "Ну так, в Європі краще. Але ви отими мітингами нічого не добєтесь, лише гірше зробите. Вже нехай буде так як є. Стільки часу прожили, і зараз виживемо!". А декому сто грам і закуска - життя прекрасне...

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

коли це почула то реально крім матів нічого не приходить в голову... дибіляка москальський.

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

"Нема нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини"

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

Коментарі педставників ЄС, США та інших окремих держав

джерело

Статус теми: