Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Якщо хтось раптом збирається до Києва машиною 19-20 жовтня і хоче взяти попутчика, маякуйте.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" хто ще не закрив морський сезон і легкий на підйом? тут же, на ДП є інфо про гарячу путівку в Хургаду, отель 5* за 550 у.о. все включено, з 12.10, тобто наступний тиждень. хто хоче скласти компанію? пишіть)
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Хто їде в сторону Катовіце або Кракова 18 грудня і може взяти однго пасажира?
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" можливо хтось буде їхати з Києва до Франківська або до Львова 28 грудня?
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Плануємо з чоловіком в Буковель на ці вихідні. Є два вільні місця. Виїзд в пятницю година 7, ночівля в Татарові. Повернення в неділю. Бензину ділимо на всіх.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Може хтось їде на Буковель 02.02.2013 і може взяти 1 людину?
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Чи хтось планує їхати на днях в Запоріжжя? Треба передати документ
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Може хтось збирається їхати в сторону Самбора до 16 числа і може підкинути?
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Може хтось їде в неділю в Польщу через Шегині??? треба доїхати до кордону, щоб прокатати візу.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Можливо хтось поїде в Люблін 16 квітня? Або до Томашов - Любельский. Оплату та порядність гарантую. Потрібно бути там зранку.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" якщо хтось іхатиме 26-27 травня Львів-Франківськ чи Франківськ-Львів, відгукніться
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Може хто летить в Ізраїль? Я б передала дещо. Буду дуже вдячна, якщо відгукнетеся.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Можливо хтось в цю неділю або з неділі на понеділок іде з Варшави у львів?
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Мій брат їде в суботу 18 травня в Бремен, можливо хтось збирається в Польщу, в міста, які йдуть по 4 автотрасі в напрямку до Берліна в одну сторону може підкинути.
Шукаю компанію для доїзду/приїзду в Шацьк (оз.Пісочне), 1/08-4/08 Плануємо вибратись на Шацькі озера (оз. Пісочне) Шукаємо компанію (попутчиків), які б на вихідні хотіли відпочити, і не знають як добратись. Місце у авто є або для 2 дорослих або для 2 дорослих + дитинка. Виїзд : 1/08 (четвер) Повернення: 4/08 (неділя) Думайте, зголошуйтесь... Всі деталі в ПП.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Привіт всім. Ідемо з чоловіком 18.07. машиною в Крим (Тарханкут), шукаємо попутників (розділити витрати на дорогу) чи компанію для веселого відпочинку. Є два місця, назад 27.07. Будемо раді новим знайомствам.
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Дівчата, не зовсім про відпочинок...а радше про передачу багажу. Можливо хтось зможе допомогти підхопити з собою багаж із Талліна або Риги до Львова за винагороду. Багаж - ноутбук. Напишіть в ПП ДЯКУЮ
Відповідь: На закупи до Польщі (Перемишль, Жешув) дівчатка а хтось їде 25-26 липня в Перемишль. або Краків? я б підсіла і розділила б витрати
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Шановні форумляни! 11/08 можемо підвезти в один бік на Шацькі озера. Є вільних 6 місць. Ціна 60 грн/місце Виїзд у неділю зранку. Якщо цікавить, пишіть сьогодні до 24.00, або ж телефонуйте (інфо в профайлі), оскільки буду офлайн. Звертайтесь, радо підвеземо!
Відповідь: Їдемо разом? Або можемо "підкинути" Дівчатка, дуже треба зробити пересічку, можливо, хтось планує поїздку в Польщу (бажано туди й назад)? Витрати розділю з вами.