Можливо хтось їхатиме до Чернівців 9 червня зранку, або 8 червня вночі. Потрібно бути на місці 9 червня в обід. Складу компанію)
хто має бажання отримати нашу лейбу , звертайтесь. Детільніше: вона дає можливість швидше вас ідентифікувати як водія, що готовий підібрати попутника
!! Увага !! Завтра їду в Перемишль. Купа вільних місць. Приєднуйтесь, кому тре прокатати візу, або витратити пару злотих. Якщо є запитання -ДЗВОНИМО, часу на переписку не маю. Лев. Умови: БЕЗКОШТОВНО. Відразу відповідь - чому: мені треба забрати деякі речі, загальна маса яких понад 300кг. Безмитно можу ввести 100 ( із водієм ) Тобто, з мене - дорога А Ви у відповідь провозите на себе один із моїх пакуночків ( до 50кг ) Все легально. Виїзд орієнтовно 05:00-06:00 По 30хвилин - Biedronka,Lidl до 1год - Tesco Кому тре - аптеки, чи ще там щось швиденько - прошу дуже. В обід вже у Львові. На такс фрі - НЕ їдемо. За шматтям в Galeria Sanowa НЕ їдемо P.S. Якщо ж є можливість, 50-100 гривень водію на відшкодування витрат на страхівку-паливо вітається і приймається із вдячністю.
Привіт! Плануємо їхати в Затоку 7 серпня, і назад 22 серпня. Є два вільних місця, якщо когось цікавить-деталі в ПП
Мій чоловік їхатиме в Шацьк у вівторок 7 липня. В машині є 2 вільних місця. Може хтось хоче приєднатися?
Дівчітка, можливо хтось буде їхати сьогодні завтра в напрямку, як на Яворів, Судова вишня, Черчик, Оселя і міг би взяти 2 дорослих і 2 діток, сидітимуть у нас на колінах. Будемо дуже вдячні.
На наступний тиждень їдемо в напрямку Жовква-Добросин-Магерів. Є два-три вільні місця. Якщо є охочі, приєднуйтесь!
Хтось їде завтра, 1 вересня, ввечері, в напрямку Варшави, або Жешува або хоча б Перемишля? Дві особи дуже хочуть "впасти на хвіст".
Дівчата, порадьте львівське таксі, у якого симпатичніший автопарк і є принаймні в машинах кондиціонер. Дуже треба