Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

хм.... а в мене останній день попередніх КД і от другий день цих КД капа почала вискользати... що за??? :girl_devil:

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

так під час КД вона ж трохи ніби напухша, тому її тоді легше нащупати, але особисто я не можу так одягати - чи то воно присмоктуається засильно, але болить так, що йти не можу і найгірше - потім витягти (відсмоктати) її теж важко :girl_crazy:

взагалі вже от другий рік доношую капу - ні на що не проміняю! крім от ньєансу що описала вище - щось то мене хвилює, ну ж не розівчилась вставляти? і 4 дні нормально, на 5 вислизає, і тепер.... хм....

3. Talya

Talya Well-Known Member

а яка різниця між капами LadyCup? лише колір? не бачу ніякої різниці крім ціни)))

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

у мене ЛедіКап звичайна прозора, хотіла жовту( але на той момент були лише прозорі).
    Різниці жодної, просто є звичайні, а є гламурні :)

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Нууу, наскільки я зрозуміла з сайту, різниця ціни , крім популярності гламурних кольрів, ще й в упаковці, тобто тому полотняному мішечку, я якому капа має зберігатися, чим він більш навороченіший
    , тим дорожче:)

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

це я так зараз думаю. для себе ще способу не винайшла(((

а от цікаво. якщо протікає, значить туди попадає повітря - то бактерії розвиваються чи ні?

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Вирішила і я замовити. А то почнуться КД, а від тих прокладок печія і молочниця! Замовила Мелуну. Чекаю поки вони зі мною звяжуться))

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Не обов"язково, може бути, що вона погано встановлена і тому протікає.

9. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

Після прочитаних 49 сторінок тут нарешті і я стала капоносцем:girl_dance: Як тільки прибігла з посилочкою додому відразу взялась за опробування присоски :girl_haha: (так обізвав її мій чоловік). Довго не думавши прокип'ятила, склала буквою "С" і вперед. Так як КД тільки от завершились,то можна сказати пробувала "на сухо". Якось так мені здалось,що з першого разу все вийшло гут! Нічо не тиснуло, не відчувала її взагалі Трохи походила вдома,пострибала, потанцювала, поприсідала-ніби нічо,хіба хвостик трохи намуляв спочатку,але потім після тої дриганки він зайшов глибше, тому з обрізанням ще почекаю:). А з вийманням було вже гірше! Думала,що разом з капою виверну себе навиворіт:lol: Десь тут читала,що повітря треба випустити, але щось мені то не дуже вийшло. В результаті після хвилинної тяганини почулося відсмоктування капи від мене і я її добула! Виходила з ванни вже з гордо піднятою головою:girl_curtsey: Штука мабуть на ділі дуже класна! Вже от не можу дочекатись наступних КД!!!!
    Отакі от мої перші враження після знайомства з Ladycup(s)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ви напевно просто за хвостик дьоргали, я беру двома пальцями дно капи і трохи її ніби вбік нахиляю, таким чином потрапляє повітря, і так її нахиляючи в два боки виймаю( може я трохи не зрозуміло пояснюю але не знаю, як то зробити краще...), без вражень, що і себе виверну :)

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а в мене дно капи все одно якось вислизає з-під пальців, тому я трошки за звостик розхитую, а тоді вже міцно хапаюся за дно..

12. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я в очікуванні : ) Замовила собі сьогодні після довгих роздумів майже річної давності і вагань. ...ех... Подивимось що з того вийде. Чекаю на мункап розмір А.

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Для мене з моєю Ледікап і далі найнеприємніший момент - коли вже майже витяг, має вийти оте кружальце-край (найширше місце) - і воно таке якесь ...велике :) фі. То я вже навчилась, як дівчата пишуть- перше пропустити повітря, стиснувши пальцями - потрошки витягую, а в той момент, коли має вже виходити край (поки він ще "там") - я пальцями його ніби знов трошки деформую. Вже наловчилась :girl_yes2:

Про інший трабл - протікає мені в 2 максимальні дні. Міняю дуже часто - повна. Підозрюю, що якби місячні були, як до вагітності - все було б просто супер, бо зараз вони суттєво змінились.

Але заради комфорту усіх решти днів - я "за" носіння ледікапи :). Дійсно- вже незручно в прокладках :girl_nea:

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене теж так, дуже рясні місячні і 1-2 день міняю мало не щогодини, бо буде протікати, страхуюся прокладкою, як вихожу з дому, зате решта днів супер (а в мене то ще 4-5 днів, крім перших двох), тоді згадую про критичні дні три рази на добу і забуваю про всякі незручності. Тому навіть заради тих решта помірних днів вартувало купити капу

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

приїхала моя мункап. З інсталяцією проблем не виникло, а от з видаленням - :sad: Думала що вивернуся :sad:. Потім спробувала ще і зрозуміла, просто треба звикнути до тих відчуттів. Попробую в дії вже при місячних за 3 тижні, бо капа трохи спізнилася. Хвостик наче не заважає, спробую не обрізати наразі.

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Забула написати що і моя вже є. залишилось найменше - дочекатись КД. а то ще не було!

17. kukuruku

kukuruku миється в бані

Дівчата, невже справді зручно і нормально користуватися капами? Мені здається, що це буде неприємно і незручно... А виливати це, мити - аж нудить від цієї думки

18. Donata

Donata Active Member

зручно і нормально, капа як і тампон, якщо правильно розташована, то невідчутна взагалі, реально можна забути, що вона всередині.
    Ну а на рах. виливати, мити в мене нема з тим проблем, маю трошки проблемку з підтіканням, але то, скоріш за все, моя особливість анатомії, хоча ще сподіваюсь знайти їй місце.

19. MYR

MYR Member

Я вже майже зважилась на капу, але після цих слів засумнівалася. Мені жахливо незручно з тампоном, як би я його не розташовувала, то мені капа не підходить?

20. zaderyshka

zaderyshka Member

я б їх навіть не порівнювала, з тампоном змогла лише походити хвилин 15, такі відчуття жахливі були, що караул просто. А з капою, навіть враховуючи, що мала клопоти спершу з інсталяцією, зооовсім інші відчуття. Не створює відчуття сухості, тиску. Капа значно зручніша за прокладки і тампони. То моя думка, може хтось з багаторазовим досвідом користування тампонами скаже інакше.